Kız arkadaşımı çirkin buluyorum. Şişman, kısa boylu ve bakımsız bir kız. Ondan nasıl ayrılabilirim?

Bir süredir bir iş arkadaşım vasıtasıyla girdiğim sosyal ortamda tanıştığım bir kızla takılıyordum. Kızı çirkin bulduğum için ve bir önceki ilişkimin kötü bitmesinden dolayı kızlara duyduğum öfke nedeniyle ona karşı hiçbir şey hissetmiyordum. Ben kızla sadece arkadaşça vakit geçiriyordum. O ise bana uzun zamandır aşıkmış ama ben anlamamışım. Nasıl olduğunu anlamadan birdenbire bir ilişkiye başladık. 7 aydır da ilişkimiz devam ediyor.

Kız iyi niyetli biri, anlayışlı, temiz, düzenli, muhabbeti iyi, ancak gerçekten hiç güzel değil. Kendimi kızda çekici gelen bir şey bulmaya zorladım, ancak bulamadım, olmayınca olmuyor, Allah gerçekten buna hiçbir çekicilik vermemiş. Kız ise bana bağlandıkça bağlanıyor, sürekli benle vakit geçirmek istiyor, onu kendimden soğutmak mümkün olmuyor. Kızla beraber vakit geçirmekten dolayı diğer arkadaşlarımla bağımın koptuğunu, işlerimin aksamaya başladığını ve iş performansımın düştüğünü hissediyorum, ancak o bunu anlamıyor.

Gözüm sürekli dışarıdaki kızlara kayıyor, kendimi sürekli kız arkadaşımla güzel kızları kıyaslarken buluyorum, neden benim kız arkadaşım bunlar gibi değil diye düşünüyor ve kafayı yiyecek gibi oluyorum.

İstediğim şey kızı üzmeden bir an önce bu ilişkiye son vermek ve içime sinen birini bulmak. Bana iyi niyeti, anlayışı, iyi muhabbeti güzel bir kız da verebilir. Sonuçta dünyadaki en iyi niyetli, kafa dengi, temiz, düzenli, anlayışlı kız kız arkadaşım değil. Bu yüzden bana "o kız kadar iyisini bulabilecek misin" türü şeylerle gelmeyin, mutlaka bulurum, hem de bunları güzel bir kızda bulabilirim. Bana sadece şu sorunun cevabını verirseniz çok memnun olurum: Bu kızdan en kısa sürede ve en zararsız şekilde nasıl ayrılabilirim?
Kız arkadaşımı çirkin buluyorum. Şişman, kısa boylu ve bakımsız bir kız. Ondan nasıl ayrılabilirim?