Adam evli ve yaklaşık 1 yıl ilişkimiz oldu bir çok yönden beni tatmin etti ona çok bağlandım boşanıcam dedi ama vazgeçtiğini söyleyip 1 hafta önce ayrıldı benden. çok kötü hissediyorum napıcam?
Cevabın nedir?
+1 yılSayın Soru sahibi
Evli bir erkekle ilişki demiyorum düşüncesi bile yanlış. Sen nasıl kurulu bir yuvanın yıkılmasına sebep olursun. Bu işler çocuk oyuncağı değil , kendi denginizi bulun ve kendi hayatınızı yaşayın , başkalarının hevesi olmayın lütfen. Kadın dediğin kendi kıymetini bilmeli. Rica ederim kendinize gelin o kafanızı toparlayın ve biran önce doğru yolu bulun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle merhaba. Bir çok kişi burada sizi yadırgayacaktır, aldırmayın. Yaptığınıza onay vermiyorum fakat hayatın türlü türlü yönleri var. Evli erkekler heyecan arayışı içerisinde yapar bunları. Nihayetinde eşine döner. Kendi hayatınıza bakın, sosyalleşin.
50 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHatalarla baslayan biseyin sonucuna varmamasi kadar dogal bisey yok o bakimdan ben yerinde olsam yaptigim bu işten oncelikle pisman olup bu sekilde davranmamaya söz verirdim neden kendini kullandirtmana izin veriyosun madem evli oldugunu biliyorsun karsindaki kisi degisiklik istemis o olmus uzucu ama gercek bu
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHem evli birisiyle birlikte ol hemde boşanmasını bekle annen başkası ile bunu yapsa hoşuna gider mi ya da baban hiç mi gururun yok bilmez misin sen oyuncağı oldun hiç boşuna ağlama hak ettin
81 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
78Cevap
+1 yılAşk kalbi de beyni de kör eder. Evli biriyle aşk yaşayıp yuvasını dağıtmasini beklemenin başka bir açıklaması olamaz. Aynı şeyi senle evlenseydi de yapabilirdi ki bu mümkün. Yani demem o ki gelip geçici şeye kendini bağlayıp kalbini de kendini de harap edip boş yere kirletmek acizlik göstergesidir. insanoglu bir kulun esiri olacak kadar onursuz olamaz. kendine gel ve kendine çeki düzen ver ve bir daha da aşk sanıp da evlilerle tatmin olmaya çalışma bu kadar bekar varken helal yoldan yuva kurmak varken
52 Yorumla- +1 yıl
Evli adamlar bekar bakire kızların postunu delmeden bırakmaz.. Hangi helal yol? Fazlasıyla tutucu olan milletimiz oğullarının mürüvetini görmek isterken bu hanım kızın geçmişini irdemezlermi sanıyorsun:)
- +1 yıl
Eğer hakiki bir tövbe edilir ve aynı hata yapılmazsa Allah ayiplari en güzel şekilde örter.
Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Ben böyle cinsiyetimden utanıyorum be! Seni bir güzel kullanmış onuda geç hadi sevdi diyelim az gururlu onurlu kaliteli kadınlar olun. Yuva yıkacaģına uzaktan sev gerekirse acı çek bu ne düşüklük. Inşallah evlendiğinde kocan 1 sene senin gbi biriyle olur da yediğin haltı anlarsn.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes namuslu ayağına yatıp kızamı çamur atıyorsunuz. Şu yorumları yazanların 80% evli erkek veya kadınla olmuştur, ayrıca bu durumda tek suç bekar olanın olmuyor kıza laf sokucanıza kendi pisliklerinizi örtün.
Her insan hata yapabilir bunu onun yüzüne vurmaya bir hakkınız yok.54 Yorumla- +1 yıl
O evli adamın karısı olsaydın yine bu yorumu yazabilir mıydın uzaktan yazmak kolay biraz insanların yerine kendinizi koyun Allah başınıza verirse anlarsınız
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir durumda olsaydımda sırf kadında bulmazdım o suçu kendi kocamda bulurdum ilk başta.
Ayrıca sana fikrini sormadım atlama ordan- +1 yıl
Adamda olduğu kadar kızda da suç var birinden biri istemese olmaz yani ayrıca senin şu yorumunu görüp de atlamamak elde değil
Cevap sahibi+1 yılYarası olan gocunurmuş demekki baya zoruna gitti😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun burada herkes sana saldırmış ama bir kısım yönleriyle haklı olmakla beraber bu saatten sonra ne yapacağını konuşmak ve bu şekilde yönlendirmek bence çok daha doğru hatanın üzerine hatayla gidilmez Sen gerçekten sevmişsin ve kandırılmışsın bence yaralarını bir an önce tamir etmeye çalışıp bir daha da böyle şeylere aldanmaz bu acılara da yaşamazsın
00 Yorumla İyi olmuş kızım oh olsun sen gibilerine aşık mis hadi oradan
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarlar dururken evlilerin kuklasi olup kullanilip bir kenara atilirsnz. Öldürmekten beter etmiş seni yuva yıkanin yuvası olmaz haddini bileceksnz. Oyle kurnazlk yapıp yuva yıkmaya kalkarsanz öyle rezil rusça olursunz. Keşke sizin gibiler idam gelse de bizim gibiler rahat etse
20 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmaz derler
Ya sen o adamın eşinin yerinde olsaydın?
Hata sadece sen de değil. Eşi varken başkasına bakan uçkuru gevşekte de var. Şu hayatta birşey öğrendiysem büyük konuşmayacaksın. İnsanız hata yaparız. Önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek. Eğer sözlerimle kırdıysam affola. Lakin İnşallah sen ve bizler de dahil büyük konuşmayıp hatalarımızdan birşeyler öğrenebiliriz. Onun için unut ve bir ara aşk olaylarına dalmayıp hayata farklı açılardan bak00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Bastan hata yapmissin evli biriyle iliski kurmakda. Ama olan olmus Şu an da sana dusen gidene kapiyi kendin acman ve o kapiyi bidaha asla o kisiye acmaman. Şu an gitmis olsada ilerde yine gelecektir cunku seni yemegin yaninda meze olarak goruyor bir sure sonra geri doner kapiyi ona acarsan bir sure senle kalip yine gider olan uine sana olir. Onun icin en iyisi simdiden o defteri kapat ve onune bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı. Kimseye bela okumam ama Rabbim seni ve senin gibileri kahretsin Inşallah. Senden adi bir kadın olamaz nasıl boşanmasını beklersin nasıl bir ailenin yuvasını yıkarsın. Öyle yapıp da mutlu olacağını mi sanıyorsun? Kıyametin yaklaştığını gösteren belirtilerin ta kendisi olmak nasıl bir duygu bize anlatsana
10 Yorumla
+1 yılEvli bir adamla ilişkiye başlamayacaksın Türkiye’de adam mı kalmadı durup durup evli buluyorsunuz buda yeni moda oldu... hiç birşey yapmasın poponun üstüne oturacaksın oda karısıyla mutlu mesut yaşayacak.
410 Yorumla- +1 yıl
İçimin yağları eridi beter olun pisliksiniz hepiniz
- +1 yıl
Helal be :D
- +1 yıl
Karısıyla mutlu mutlu yaşayacak mı? Adam aldatmış. Kadın kendi kendine bir şeyler yapmamış anladın mı?
- +1 yıl
Aynen adam masum değil. Karısını hak etmiyor.
- +1 yıl
Anladım beynim var çok şükür evli olduğunu bile bile yaptı yapmasaydı tercih meselesi !! Bir kadın istemese eğer erkek hiç bir şey yapamaz !! Burda bula bula benim yorumumu buldun git düşünceni başka bir yere yaz !!
- +1 yıl
Düşüncemi nereye yazıp yazmayacağımı sana soracak değilim. Tercih meselesi falan da değil.
- +1 yıl
İyi o zaman devam edin evli erkeklerin ikinci karısı olmaya karası olan gocunur... iyi günler
- +1 yıl
Yarası
- +1 yıl
Bir dakika konuşma tarzına dikkat et. Benim hakkımda bir şey bilmeden yargılayamazsın. Yanlış düşündüğünü söyleyince ben de mi evli adamla birlikte oluyor oldum?
- +1 yıl
Tamam kızlar sakin olun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak evli insanlarla yatip kalkabilirsin ve onların monotonlaşmış hayatlarına renk katarak kendini kullandırtabilirsin buraya kadar eyvallah sıkıntı yok... ama ısrarla evli bir insanın yuvasını yıkmaya çalışıyorsan dahada beter olursun umarım.. ne bekliyosun lan adam eşini bıraksinda senin gibi basit ucuz birisiylemi beraber olsun.. birde kendimi kötü hissediyorum diyor... hadi canım sen bulursun başka yanaşacak limanlar. . ama dikkat sert kayalara çarpma. !!!
14 Yorumla- +1 yıl
Ya bosversene hangi adam ne mal oldugu belli olan bir kadina kendine sadik kalan binkadina tercih eder. Kullaniyolar atiyolar iste bunlar saniyoki adam beni alir nah alir nahh
Cevap sahibi+1 yıl@Sorulariolanbayan aynen çok güzel söyledin.. dünyanın en güzel kadını gelsin gene sevdiğim kadından vazgeçmem..6 yıllık ilişkim var ara sıra bende kaçamaklar yaptım yanlış tabikide.. ama hep kısa sürdü ve onun değerini daha iyi anladım böyle basit insanları gördükçe. Şimdi sadece sevdiğim insanla herşey.. yuva yıkanın canı çıksın. Bu dünyada yaşasın cehennemi..
- +1 yıl
Ya zaten adam almiyo bu benide de birakir diyerekten guvenmiyolar boyle kadinlara eyleniyolar yazik bunlarda saf saf ay evlencez biz hayaller alemindeler
Cevap sahibi+1 yıl@Sorulariolanbayan kendilerini kullandirtmaktan zevk alıyorlar demekki.. akıl olsa evli bir adamla ilişki yaşamaz zaten..
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. bacım senin gibilerini parcalarim , sen kimsin surtuk sana gore karisini niye bosasin. Seni 1 guzel s. ker atar 1 kenara zaten buna layiksin. Cok beklersin bosanmasini
43 Yorumla- +1 yıl
@Tülinn589 heyttt be aslanim benim cuk oturmuş
+1 yılTürk kızlarının evli bir adamla ilişki içine girip peşinden koşması gibi salakça tutumlarını yanlızca dizilerde filmlerde olur sanırdım hakikaten gerçekmiş.. bir İmza alabilirmiyim:))
40 Yorumla
+1 yılAnlatsana biraz kullanılmak nasıl bir duygu? Müstehak açıkçası sana
70 Yorumla
+1 yılYaptığın yuva yıkmak ya yikanin yuvası olmaz zaten. Azcık Edepli olsaydın bunlar gelmezdi başına ne hale geldik be. Bir de utanmadan soruyorsun tüh sana.
214 Yorumla- +1 yıl
Tek kadın mı suçlu? Bakmasaydı adam da. Tek tarafa bağlı tutmayın her şeyi.
- +1 yıl
Oldu bebeğim sen de git evlen senin kocan da yapsınlar. Aynısını. Ya da sen de yap başkasına aynısını tek mi suçlu olacaksın sanki demi (!)
- +1 yıl
Bunun tek taraflısı çift taraflısı yok yapılan düpedüz adiliktir. Bir de karşıma geçip onu savunma bana
- +1 yıl
Onun yaptığını savunmuyorum. Ama adam da yüz vermeseydi. İzin vermeseydi olmazdı.
- +1 yıl
Yahu sen evli adama kuyruk sallar mısın onu de bana. Ben adamın yaptığını zaten doğru bulduğumu söylemedim bu adi fikrimi sormuş bende söyledim. Ve cidden sen sallar mıydı?
- +1 yıl
Kuyruk sallamak ne ya? Sen şu kadını aşağılamak için hemcinslerini aşağılıyorsun farkında mısın? Sizin bu sözlerinizden cesaret bulup bir kadına tecavüz edip sonra o da istiyordu tahrik oldum diyorlar. Ayrıca da evli adamla o şekilde samimi olmam.
- +1 yıl
Ben onu kendi hemcinsim olarak görmüyorum asıl onun yaptığı kadınların bu hale gelmesine sebep oluyor. Azcık düşün derim.
- +1 yıl
Adam mal mı? Adamın beyni yok mu? Yapmasaymış? Tek bakış açısından baktığınız için oluyor hep bunlar.
- +1 yıl
Yaw bir git işine ben adamın yaptığı doğru mu dedim. Kadın sormuş ben de ne düşündüğümü yazdım yukarıda da açıkladı m zaten.
- +1 yıl
@skauralodge ya bir git şurdan bir kadının aldatilmasina üzülmesine göz yumuyorsun sonra gelmiş kadın haklarını savunuyorsun kızım kafan mı güzel evet kasarmis kuyruk sallamis çok doğru diyor
- +1 yıl
@sevgivarsaherşeyolur senle başlayalım savunmaya. Benim anlatmak istediğim hiç bir şey tek taraflı değildir. Olayın diğer boyutunu bilmiyoruz. Bunun için yorum yapamayız.
- +1 yıl
@vavvavvav sana gelirsek evet öyle öç
Şimdide tatmin oldunmu bakiym utanmaz evli adamı boşandırıp birde evlenecektin öylemi biraz insanda utanma olur beee😡
22 Yorumla
Soran+1 yılO söyledi ayrılacaklarını ya zaten çoğu zaman benimle kalıyordu inandım bende
- +1 yıl
Ya bak sen zaten evli bir adamla olmakla hata etmişsin nasıl yakıştırdın bunu kendine söylermisin ayrılacakmış diyorsun ayrılıp öyle geleydi sende kalaydı her şeyin bir rajonu var. Bir empati yap bakalım sen onun karısının yerinde olsan ne düşünürdün boşanıp çoluğunu çocuğunu yuvasını bırakıp sana gelseydi. Ki adam senle oynamış resmen bak iş ciddiye binincede yol almış.
+1 yılİkinci kadın olmak güzel mi? Hiç karşı taraftan bakmıyorsunuz değil mi? O kadın nasıl hisseder diye? Sizi gördükçe çıldırıyorum. Evli adama o gözle nasıl bakarsın ya da o sana nasıl bakar? Tek suç sende de değil aptalsınız.
00 YorumlaOnu zamanla unutmalısın Şu an kötü hissetmen cok doğal. Hem seni de aldatabilir o eşini aldattıgına göre. Evli adamdan hayır gelmezz yuva yıkarsan bunun üstüne kurdugun yuvada sen mutlu olamazsın.
10 YorumlaEden bulur diye bir söz var bilirmisin? Kendi mutlulugun icin başkasının evliligini yikmak istiyosun en basinda hata yapmissin, Allah yardimcin olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen ve senin gibilere insan demeye dilim varmıyor igrencsiniz iğrenç
70 Yorumla Bir hemcinsine bunu nasil yapabilirsin okadar bekar varken evli insanlarla olan kadinlari anlamiyorum bir yuvayi yikinca vicdanin seni rahat birakirmi mutlu olmaya?
13 Yorumla- +1 yıl
Yapar tabikide
- +1 yıl
Evet doğru buluyorum
sonu yok bu ilişkinin yol yakınken vazgeç, sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma, bugün karısını senin için bırakan, yarın başka bir kadın için seni bırakabilir
00 YorumlaE ne bekliyordun ama hatali olan sensin bosansa senle evlense huzurun olucakmı sanıyon yuva yikaninn yuvası olmaz bilmezmisin
41 YorumlaGel beni dene ondan kat kat iyiyim her yonden tatmin ederim bekarim evlilik yok yasim 36 sigara ickide yok agzim pis kokmaz dene beni pisman olmazsin
10 Yorumla
+1 yılEn karlı adam çıkmış eve çikilita bol bol mendil al birde soğuk su iç seni kullanmış :D
20 YorumlaBir evli daha bul şansını dene. İstatistiksel deneyimin olur en azından tatlım
21 Yorumla- +1 yıl
Ayıppppp ama kızz
Ne sandın metres seni karısını boşayıp seni mi alacaktı 😂
20 YorumlaVicdan azabı falanda mı çekmiyorsun ya bırak gitsin arkandan gelirse de boşanmadan gelmeyeceğini ortaya koy yoksa sen daha çok kandırılırsın
01 Yorumla
+1 yılİyi olmuş, sen ne akıllı kızsında evli birisiyle berabersin birde inanıyorsunuz, sonra eroekler mutlu etmiyor oluyor. Esatağfirullah.
00 Yorumla
+1 yılEvli dediğin adam bir ara karısına da aşıktı :D
Vazgeç ve evine ''Kocan seni aldatıyor -Bir dost'' notu bırak kaç :P00 Yorumlasalak ya bu evlilerle takılan kadınlar. kimse yuvasını yıkmaaaaaz sadece çeşit olsun işte. hayatına bak artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyuh ya rezil , adam evli , hiç mi düşünmedin evli oldugunu ucube , asalak , idiot... Valla you are a brainless , az bile olmuş sana. senin gibiler yuzunden erkekler bize olan inancını yitiriyor.
30 Yorumla
+1 yılHak ettiğini almıssın daha ne istiyorsun sen 1 bardak soğuk su iç seni kullanmış ;)
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSen herşeyin en kötüsünü hak ediyorsun ne gelirse başına müstehak başkasının mutluluğunu bozmak istediğin için
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Neden gözünüzü evli insanlara dikiyorsunuz, erkek mi kalmadı?
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle aşk cok temiz ve güzel bir duygu dur bu guzel duyguyu pisliginle kirletme lutfen
17 Yorumla- +1 yıl
Bak ön yargili bir insan degilim anlaya bilirim seni o kapasite mevcut her insanda
Ama yaptigin sey Türkiye halkinin ahlaki kurallarina uymaz bunuda gectim dünyada kimse sevmez aldatilmak duygusunu sen aldatilmak istemiyorsan başkasını da aldatma
Vazgec yapilabilecek bisiy yok ayrica yuva yikmak cok büyük vlde bir gunahtir
Bekar erkek mi kalmadi zaten p adamin serefini haysiyetini
... Yani - +1 yıl
Kadın kadının düşmanı gerçekten böyle sürtükler yüzünden başka kadınlar aldatiliyor bugün bunu aldatan yarin onu da aldatır ya da kullanıp atar işte böyle
- +1 yıl
Katiliyorum eekeklerin aslinda bisiy yapmasina gerek yok kadınlar kendilerine yapiyo dunyanin civisi cikmis dedikleri bu
- +1 yıl
Anlamiyorum hadi bu kiz cahil genc bisiy zaten yani ne biliyim o orpau coxugu nasi olmaz filan demexi acaba
- +1 yıl
Kız da adam da suçlu genci cahili yok biz de cahil olduk ama kimsenin mutluluğuna göz dikmedik
- +1 yıl
Aynen oyle yani simdi bu yaptigini iyi pok saniyo ama ilerde anlar acisini
Evli adamla aşk yaşayacak kadar düştüysen acısını çekersin
10 Yorumla
+1 yılKullanılmışsın keşke biraz empati yapabilseniz de evli insanlardan uzak dursanız acınacak halin var
20 YorumlaKimse karısını boşamaz gönül eğlendirmek için dışardaki ile ilgilenir
10 Yorumla
+1 yılİnsan alıştığı düzeni sever, geçici heves olmaktan öteye gitmek zordur böyle ilişkilerde
00 YorumlaBekar birini bulmalısın bence eşini senin için boşayan bigün siz evlenseniz bile seni bir başkası için terk etmezmi
30 Yorumlaevli bir adamın boşanmadan 1 yıl seninle olması sani kullandığı anlamına gelmezmi neden laf dinlemiyosunuz
00 YorumlaBiraz akıllı olsaydın adam evli senin için karısını boşarmı yuvasını yıkarmı seninle herşeyi yaptı hevesini aldı ayrırdı gitti acı ama gerçek bu
10 YorumlaYaptığın doğrumuydu?
Yaptıklarının bedelini ödüyorsun.00 Yorumla
+1 yılBoşancam diyen erkeğe inanan kadın kaldı mı hala gerçekten.
00 Yorumla
+1 yılKullanmış seni evli bir adam düzenini bozmaz istersen afrodit ol hevesini alır sonra şuttt
01 Yorumla- +1 yıl
Evet çok mantıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok hata sende ve bu hatayı kabullenip bir daha görüşme bence onunla..
00 Yorumla Evlilik bitirmek kolay değil canm seninde canını sıkar gbi bu durum unutmaya çalış bence
00 Yorumla
+1 yılHepiniz kadına saymışsınız kadın o adamla zorla mi sevgili oldu sahip çıksaydı nefsine canım senle olan herseyi karısına yolla o seni üzdü karisida onun hakkindan gelsin
30 Yorumla
+1 yılEvli erkekleri eslerinden ve çocuklarından ayrılması için zorlayan biri icin yaşamak sana fazla lüks
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biriyle olcak kadar aptalsan bile bile oh olmus
00 Yorumla
+1 yılBaşka birisini bul. Erkeklerin köküne kıran mı girdi.
00 Yorumla
+1 yılEvlilerin taktiğidir. Karımı boşayıp seni alacağım. İnanmıyacaksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum napayım inandım😔
Aklını başına toplamayı deneyebilirsin mesela.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bile bile yapmissin evli adam sonucta karısını mi bosuycak
00 Yorumla
+1 yılDurum vahim zorlada alamazssın... kendinş toparlamaya çalışıcan... zor ama kullanılmışlık hisdini unutmaya çalış...
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama siz cok salaksiniz. Hic bir insan kurulu düzeni bozup heves ettigi şeylerin peşinden gitmez , sadece hevesini alır anlatabildim mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamışsınız işte bir şeyler. Yeterli olmalı senin için. Bırak herkes kendi yoluna gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi olmuş hakkettiğini bulmuşsun. Evli adamla ne işin var
00 YorumlaSen hatayı başta yaptın bencede git kendi yoluna Birak.
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem