Hristiyan birisi ile sevgili olur musunuz? veya evlenir misiniz?
(sevgili de olurum, evlenirim de)
(sevgili de olurum, evlenirim de)
Şu yorumlarda günah , haram diyen kızçeler çok komedisiniz. Sizin o ilkel dininizin kurallarına göre kendi dininizden bile olsa biriyle sevgili olmak flört etmek haramdır. Senin o peygamber dediğin şahıs İslamda bunu yasak kılmıştır. ZIAHAHAHAAA :D
Çok komedi zavallıca gerçekten kendi dinlerini Hristiyan birisi kadar bilmeyecek kadar zavallı olmak
Sevmişsem olduğu gibi sevmişimdir zaten.
Onun dışında din herkesin kendi içinde yaşadığı birşey, kimsenin kimseye karışma hakkı yok. Hatta farklı kültür, farklı renk zenginliktir. İyi, vicdanlı insan olsun önemli olan o.
Olabilirdi. Çoğu müslümandan daha Hayırseverleri var.
her dinde bence daha hayırsever var :) cevap için sağ ol :) <e
cogu degilde 1000 kere de müslümandan iyidir
kim seni eksiledi, doğru bir şey söylemişin :(
:D doğru söz de eksilenirmiş demek ki
görüyorum bakiyorum dinliyorum takip ediyorum mslümanlik savas dinidir terör dinidir
@serseri_bilom müslüman değilsin herhalde :D ama eksi atmaları mantıksız
yane müslüman olsam da gercek bu körmsün görmüyormusun bana söylermisin hangi müslüman ülkede savas yok terör yok kan yok
@serseri_bilom haklısın aslında
kendi kendinizi kandirmayin delikanli olunuz hep ayni yorum yok onlar müslüman degiller aslinda müslüman olan onlardir onlar müslümanligi yerine getiriyorlar savas terör kan ölüm felan yapiyorlar
demekki müslümanlik savas dindir terör dinidir kan dökme dindir coluk cocuk katletmek dinidir
gercek öyle ama sen körmüsün görmüyormusun müslüman ülkelerde ne oldugunu
o zaman inkar etme yok diyorsun onlar müslüman degiller ya necidirler her allahin gunu allahu agbar diyip bomba patlatiyor
bak yine kendini kandiriyorsun isid kimdir görmüyormusun canli canli insan öldürüyorlar
tabi olacak kendini savunuyor iste baksana müslümanlarin yaptigi
savunmak kötümü yaa ben seni taceviuz etsem kendini savunmazmisin?
ben sana diyorum kendini savunmiyacakmisin bana cevap ver
küstük mü
demekki düsmanmiyiz
sende her islamci gibisin iste bir müslümanla din hakkinda konusamiyoruz heme cildiriyor agresif oluyor sende öylesin
Artık Müslüman kızları
' Müslüman kız gayri müslim biriyle evlenemez ' ilkelliğine tekme koyuyorlar İslamın geleceği parlak değil. Bir Hristiyan olarak Müslüman kızlarının erkeklerimizle evlenmeleri inanılmaz mutluluk veriyor bana
@HristiyanBilgi tekrar diyorum müslümanlik bir savas terör dinidir
Siz bize İslam Allah katında tek din diyorsunuz. Bizde size diyoruz ki İslam bir değildir. İslam tüm dünyayı egemenliği altına almak isteyen bir ideolojik terör hareketidir. @serseri_bilom
bunlara boru gibi sokacaksın böyle
Salak saçma konuşun. Dünyaya Emparyalizmi salan Hristiyanlardır. Ama her Hristiyan sizin kadar mankafalı değil. Kimsenin birbirine tahammülü kalmadı. Tamam islam terör dini olsun. Hadi temizleyelim şu terörleri. Neden bitiremiyorsunuz terörü? Çünkü Türkiyeyi tehdit etmek Hristiyanlarin işine yarıyor. Belki şu yayılmacı politika sahibi hristiyanlar olmasa barışça yaşardık. Dünyada barışı bitiren Hristiyan İngilizlerdir. Biraz hoşgörülü olun. İnsanların dinine terörizmin parçası diyerek saldırıyorsunuz. Bu mu barışı isteyen hristiyanlık?
Dünyaya Emparyalizmi salan Hristiyanlardır.
Bana incilden emperyalizme kanıt göster?
Ama ben kurandan bulurum emperyalizmi destekleyen kurandır. YA islama geç ya cizye ver diyerek sömürgeciliği emreden bir dindir.
İslamı kılıçla yayılmış olması, Hristiyanlığın ise sözle yayılmış olması Müslümanları feci şekilde rahatsız ediyor. Bu nedenle Hristiyanlığın kılıçla yayıldığı safsatasına başvuruyorlar. Muhammedin ölümünden çok kısa süre sonra Müslüman Araplar süper emperyalist güç oldular. Gittikleri her yeri işgal ettiler ve insanları öldürdüler, köleleştirdiler, kadınları cariye yaptılar. Hristiyanlar ise 300 yıl boyunca gizlenerek yaşadılar. Öğretilerini insanlara yayarak, iman etmelerini sağladılar. Bu tarihsel gerçek ne yaparlarsa yapsınlar, asla değişmeyecek. Çünkü tarih yazılmaya başlandıktan sonra değiştirilemez olmuştur.
Madem müslümansın neden başın açık mesela başını kapat senin dininde başının açık olması , erkeklerle sohbet etmen , tokalaşman , tek başına seyahet etmen hepsi haramdır senin peygamberin haram kıldı madem bu kadar dinine bağlısın bunlara neden hassasiyet göstermiyorsun
Bak Hristiyan kardeşim. Ben arapları sevmiyorum. Hatta nefret duyuyorum. Ben Peygamber Efendimizin İslamındanım.
Bu arada hangi incilden örnek vereyim? Değiştirilenlerden hangisinden?
Emparyalizmin babası İngilizlerdir. İngilizlerde Hristiyandır.
Bana lütfen araplarla bir şey söylemeyin. Araplar müslüman değil. Lütfen bu düşünceyi atın kafadan.
Kişi kadınını yatağa davet eder de kadın kaçarak eşi sinirli bir şekilde gecelerse, melekler o kadına sabaha kadar lanet eder. (Sahih-i Buhari, 9/36)
“Bir kadın, kocasının yatağını (haklı bir mazereti olmadan, küs bir şekilde) terk eder ve (başka bir yerde) sabahlarsa, sabah açılıncaya kadar melekler ona lanet okur.” (Nehc-ül Fesaha, S.36, Hadis: 187)
Ey kadınlar! Eğer kocalarınızın size olan haklarını bilseydiniz, ayaklarının tozunu yüzlerinizle silerdiniz. (Hafız Zehebi, Büyük Günahlar Sayfa 187)
Bir kadın kocasından boşanırsa o kadına cennet kokusu haram olur. (Kadınlara Dini Bilgiler, s. 61)
Hayatında Kuranı Türkçe bile okumayan insanların hangi inci demesi onların ne kadar geri - zekalı oldugunun göstergesidir.
Çünkü geri zekalıı dinin mensuplarına göre incil gökten inen bir kitapmış
senin o ilkel dinini konuşalım ne dersin
Dünyada barışın vs herşeyin önünde engel islamdır. islam terörü vardır her yere o ilkel çağdışı barbar dininizi empoze etmeye çalışıyorsunuz herkesi islam bayragı altında toplamak hayaliniz var osmanlıdan bu yana kızıl elma dediğiniz
sen o zaman müslüman değilsin dinine göre kapanmak şart farz ;) islam dini senin gibi yarımlara kaldıysa hristiyan alemi zaferi kazandı bile
“Bir kadın, diliyle kocasına eziyet ederse, onu kendisinden razı edinceye kadar, Allah onun hiçbir tevbesini, kefaretini ve iyi amelini kabul etmez; hatta gündüzlerini oruç ve gecelerini ibadetle geçirse dahi.” (Bihar-ül Envar, C.103, S.244)
“Bir kadın, kocasının hakkını eda etmediği müddetçe, Allah’ın da hakkını eda etmiş olamaz.” (Mekarim-ül Ahlak, S.247)
İmam Musa-i Kazım’a kocasını gazaplandıran kadının durumu sorulunca, şöyle buyurduğu nakledilmiştir: “Kocası ondan razı oluncaya kadar, günahkar sayılır.” (Kısar-ul Cümel, C.2, S. 258)
Namazı bozan şeyler kara köpek, eşek, domuz ve kadındır. (Sahih-i Müslim, Salat 265; Tirmizi Salat 253/338 Ebu Davud, Salat, 110/720)
Uğursuzluk üç şeyde vardır: Kadında, evde ve atta. (Ebu Davud, Tıb, 24/3922; Müslim, Selam, 34/115 Buhari, Nikah, 17/4805)
“Bir şeyde (uğursuzluk) olsaydı, bu atta, kadında, meskende olurdu.” (Buhârî, Cihad 47, Nikah 17, Tıb 43,54; Müslim, Selam 119, Müslim, Tıb 117-120, (2226);
Muvattâ, İsti’zân 21)
Sevgili yaparım, zina ederim , flört ederim , başımı açarım , şortumu giyerim , yarı çıplak gezerim, başımı örtmem , namaz kılmam, islamın emirlerini yapmam ama elhamdülillah müslümanım :D
Sen sadece kendi dininin mensuplarını görüyorsun ufaklık ;)
hayır neden bu dini savunuyorsun senin dinine göre sevgili yapmak flört etmek bile cehennem olma sebebi sonsuza dek peygamberin diyor ben değil. eee? nesini savunuyorsun ne bu afran tafran islam savunmaların onu soruyorum bende
senin dinine göre cehenneme gidenlerin tamamı kadınlar zaten
Hem müslüman hem sekülerist olunmaz
hem müslüman hem laik olunmaz
hem müslüman hem demokrasi olmaz
bunlar dininle çelikili zıt şeyler sen gözden geçir ne oldugunu
Dine önem veren biri değilim. Zaten öyle olsam burada durmazdım.
Bak farkındaysan dini kavga yapıyoruz şu an. İnsanları birbirine düşman ettiler din üzerinden. Din üstünden kaç insan öldü. Hristiyan müslüman yahudi hinduist budist ne olursa olsun. Herkes istediği şeye inansın. Saygılı olalım. Benim islama uygun davranışlarım oymayabilir buna saygı duy. Sen Türkleri sevmiyor olabilirsin saygı duy. Dünya düzelsin.
Bu sohbette kalp kırıcı hoşgörüsüz bir söz ettiysem Özür dilerim. Sende Hoşgörüsüz laflarınî geri al. Olsun bitsin. Dünya bizim aslında birbirimize düşüren para.
İyi günler diliyorum. Önyargınızı ve ya önyargımızı atmak dileğiyle...
O nasıl oluyor onu anlamıyorum. Dİne önem veren biri değilim ama müslümanım. sevişirim , zina ederim herşeyi ederim ama yine de vazgeçmem. ŞU müslüman kızları çok çılgınlar ya deli gibiler hepsi :) şeytana da taparlar ama islamada iman ederler :)
Gerek yok özür dilememe.
Benden sana tavsiye sevgilinle iş bitirirken imam nikahı kıyın. Dini nikah olup sonra işini görünce 3 kere boşol demesi yeterli. SSizin dinde serbest bu. Sırf sevişmek için gizlice imam nikahı kıydırıyorlar
:))) çılgın müslüman kızı :))
Dediğim öneriyi yapacak mısın iş bitirme aşamasnda :D
sonrada 2 rekat namaz kıl sevap kazan birde günahı ört :D
Ben Türküm ufaklık bu nerden çıktı şimdi? sevgililerin altına girmekten başın dönüyor galiba
Üstünde mi oldu :))))
sen sataştın minik :)
:) sevdim seni yine kavga etsemde minik :)
Kaşar seni :))) bana laf sokuyor kendince :)
Aldım tamam :) gıcıksın çok :P
2 olunca yazıyım mı sana özelden :) gıcık kız
:) oolur minik gıcık :)
Ezgi mi adın :) ?
Cevap
30Cevap
Ya insan sevdikten sonra gidip ateiste gönlünü kaptırıyor bazen. Bazen katili seviyor. Bazen diktatör seviyor. Bazen pasaklı seviyor. Sevdikten sonra ne olduğunun pekte önemi kalmıyor...
Muhtemelen çok geniş ve boş bir zamanımızda sorardım neye inandığını. Dini inancını öğrenecek kadar uzun birlikte kalırsak, evet olurdum.
neden olmazsin hiristiyanlar hayvanmi bence müslümandan da iyidir
@ümit2688 sadece başka dinden insanlar yapmıyor, müslüman ülkelerde işin içinde :)
@ümit2688 hic farkina vardin mi her müslüman ülkede savas var terör var ülüm var kan var iyi bak gözlerini ac
@ümit2688 simdi bizmi sucluyuz dimi her müslüman ülkede miyiz biz savas kan terörö müslümanin kanindadir
Bizim Müslümanım diyen biriyle hristiyan birinin arasındaki fark nedir?
yanlış anlama müslümanım diyen kişiler (çoğu) karıya kıza sarkar, kul hakkına girer, tecavüz eder.
hristiyanlar (çoğu) iyi işler yaparlar, kötü davranmazlar, yalan söylemezler. zaten bu yazdıklarımı din hocamda hem fikir
Yanlış anlamıyorum çünkü sizinle aynı fikirdeyim ablacığım
Türkiye`de ki müslümanların (çoğu) içler acısı zaten
Ewet
herkesin dini görüşü kendine özeldir sıkıntı olmaz benim için asla
Anlaşabiliyorsam, seviyorsam, güveniyorsam evlenirim. Çocukta yaparım, dede de olurum.
Benim icin fark etmez sevgilide olurum evlenirimde zaten yasadigim yerde cogu hristiyan ve ateist
Müslüman olan birine aşık olmak isterim. Ama gönül severse yapabilecek bir şey yok.
Musluman Bir bayanın hıristiyan bir erkekle nikahı olmaz nikah düşmez zina sayılır erkek musluman olursa din değiştirirse evlene bilirsin
evlilik dusunmuyorum ama sevgili olurum dil din irk ayirmam
Ne o yavrum yasak mı yoksa senin o dininde
ben solcuyum baba , insana deger veririm aradıgım kriterlere uygunsa tabiki olur , müslüman olmuş insan olmamış ne fayda
Zamanında Katolik bir sevgilim vardı dış çevreye aldırış etmeden devam ederseniz o iş olumlu olur ama benim gibi gaza gelirseniz olumsuz
Sevgili olurum Evlenmem
Bu sorunun cevabı islamiyette kadın ve erkek için farklıdır
Neden olunmasın ki o da insan.
Bugünde burası dinler arası diyalog olmuş 😀😀
bazıları yanlış falan diyor ya ondan sordum :D
mantıklı cevap
hayır :D sadece meraktan sordum
neden ki :D fazla merak güzeldir
olsun :D merak iyidir
jessian gravel manken, francisco lachowski `nin karısı hayranıyım ondan profil fotosu yaptım
ve instagram hesabında daha güzel fotoları var aslında her hali ile güzel ama bakmak istersin diye söyledim :)
yok :D ben onun kadar güzel değilim
Rum du sevgilim valla insan ayirmadim daha
Kiliseye beraber gidelim derse iş Zor
ben merakten giderdim aslından
Benim bı tanıdığım var kadın Polonya adam türk. kadin çocukları kiliseye götürüyor adam camiye gidiyor.
o da mantıklıymış
olurum, evelenir bir duzine cocuk da yapariz
Yapamam
neden?
Ben namaz kılıyorum orucumu aksatmam yakin bir zamanda da hacca gitmeyi düşünüyorum kabul edemem basta babam izin vermez hocadır kendisi
bence aşk, dine, dile, tene bakmıyor ama sen bilirsin, hem aşk konusunda niye baban niye karışıyor ki :) yanlış anlama sakın
babamın rızası olmadan kimseyle evlenmem
tabii herkesin kendi ailesi :) size mutluluklar
olurdum
Asla. Mutluluklar.
Bu sıkıntılı bir durum
Olurum
Eeee bize ne 😁
soru sordum farkındaysan :)
Yess
Olabilir 😃
Hayır !
Olur tabiki
Olmam evlenmem
Müslüman olursa evet
seni cahil geri zekali asiri dinci müslümancisin
@serseri_bilom sen mi cahil değilsin ya da geri zekalı? sanane lan! Seni ilgilendiren ne?
sendemi kapalisin carcaflisin dimi
@serseri_bilom sanane?
Çarşaf karşıtıyım ayrıca!
yane carcafli radikal islamci degilsin
Davul dengi dengine
Hayırrr
Olurum cunku Deistim
Hayır
Hayır
olmaz.
olmam evlenmem
aşkın dini olmaz