Arkadaşlar,6 aylık bir ilişkimiz var. Fakat geğirme olayı ilk aylar da olmasa da. Diğer aylar da olmaya başladı. Kendini daha yakın hissettiği için mi, yoksa cidden umursamadığı için mi? Moralim çok bozuluyor. İnsanlık hali, hepimiz geğirebiliyoruz fakat, dün akşam görüntülü konuşurken birden geğirdi. Ve özür diledi. Yanlışlıkla olduğunu dile getirdi. Hep yanlışlıkla olduğunu dile getiriyor zaten. Ben hoşlanmadığımı söylemiştim fakat hala devam ediyor. Soğumuş mudur onu da bilemiyorum, beni gerçekten sevdiğine emin olduğum bir insan. Ama habersiz bir yere bile gitmezdi. Dün telefonunu şarja takacağını söyledi telefonu,45 dakika kadar gelmeyeceğim o zaman tam doluyor sende biraz film izle dedi. Gitti geldi, çay falan icmis. Tras olmus sorduktan sonra söyledi. Verdiği cevapta şuydu, hep ben söylüyorum senden sormanı bekliyorum’ soğumuş olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geğirmek nedir ya? Tamam rahat olmak iyide bu kadar da değil be.
Ya :/ demeyin öyle lütfen. O kadar mı kötü? Fakat, öyle bir durum var. Evlenmemize az bir zaman kaldı, tüm hayatımı onunla geçireceğim. Ve evlenince zaten mutlaka duyacağım, yani eşler birbirlerinin kusurlarını örtmelidirler. O yüzden takmamaya çalışıyorum ama buradan da mantıklı bir yorum bulamadım
Evleneceksiniz diye şimdiden herşeyini görüp duymanıza gerek yok aynı evin içinde hadi mecbur duyarsın ama görüntüdesin. Eş olunca örtersin şimdi değil.
Saygısızlık mıdır peki? Onu uyarmıştım aslında, ama üzmekte istemediğimden irdelemedim. Birden soğutan bir durum aslında. Fakat mecbur kalıyorum. Ama geğiriyor diye, yolu ayırmak ne kadar mantıklı. Özellikle de cidden evleneceğin bir insanla? Bunu halledemez miyim
Onu uyarabilirsin rahat olsun tamam ama bu kadarda değil şimdi bunu yapan yarın yanında gaz kaçırmayı da normal olarak görür bununls ilgili bir video vardı komik. Saygısızlık değil insanlık ama dikkat etmek gerek. Karşıkızdaki insanın midesini bulandırmaya hakkımız yok
İyi misin sen
Bence sen sevmiyorsun
Bahaneler arıyorsun
Ya lütfen öyle deme, İnan ki seviyorum. Fakat haklısın, belki ben de bir sorun olabilir değil mi? Cidden en iyi cevap buydu diyebilirim. Belki de onu suçlamayı bırakıp, sorunu kendimde aramalıyım. Her şeyi fazla kafama takıyorum sanırım
Bence de tatlım
Seviyorum diyorsun
Evlilik planları yapıyorsundjr
Gayet normal değil mi geğirmesi ki çocuk özür dilerim demiş
Şarjı azdır
O an da işlerini etmiştir
Haber vermiş sana ne güzel işte
Seviyorum tabi ki, ve onun benim için yaptığı fedakarlıkları asla görmezden gelmiyorum. Sadece geğiriyor diye, ilişkiye asla son getirecek bir insan değilim. Ama nedendir bilemem, birden soğuyorum iste elimde değil. Ama evlendiğimiz de bunların olacağını da biliyorum. Saygılı bir insan normal de. Ama düşünüyorum evlenince mutlaka olucak zaten diyorum. Akışına bırakıyorum. Çok haklısın tabi ki, ama iste her seyi haber ederdi. Dün şarja takacağım deyip gitti söylemeden. Gelince çok özür dilerim kötü bir şey düşündün mü dedi, baya ısrar etti. Seni ihmal ettim ilk kez dedi, mühim değil nereye gittin dedikten sonra açıkladı ve güldü. Bir kere de sen sorsan böyle, beni merak etsen hep keşke dedi. Sorunca söylemişti zaten. Ah, kusura bakma çok yazdım fakat rahatsız olmazsın umarım :)
iyi huylu bir erkeğe benziyor
İyi huylu tabi ki, çok iyi bir insan ondan asla şüphem yok. Fakat, sizin kastettiğiniz nedir?
Gaz da salar bu hahahha
Soru sormuştum, ne yapar diye sormadım
Bir hayvanla sevgili olmak nasıl bir duygu
Öyle mi dersin? Ya insanlık hali diye pek takmamaya çalışıyorum. Ama beni sevdiğini de biliyorum. Özür dilemesini de biliyor. Ama yapınca moralim bozuluyor işte. Bu soğuduğunu gösterir mi?
Benim en çok garibime giden senin bunu sineye çekmen hanımefendi …ya bir erkek bir kadının karşısında böyle hayvanca şeyleri nasıl yapar , hiç mi utanma duygusu yoktur beye karşısındaki kişiye hiç mi saygısı yoktur …
Söyledim, ve dile getirdim. Elinde olmadığını söyledi, ve şakayla karışık bunun insanlık hali olduğu. Herkesin böyle bir ihtiyacı gidermesi gerektiğinden bahsetti. Bakın, benim için yaptığı bir sürü fedakarlıklar var. Neredeyse her konuda elhamdulillah yardımcı oldu şikayetçi değilim. Geğiriyor diye ilişkiyi bitirmek peki mantıklı olan mı?
Yani siz daha bilirsiniz hanımefendi ama saygısızca bir tutum , en iyi kararı siz verirsiniz
yakın hissediyodur bence
yuh o ne öyle
İğrenç
Ya evleneceğim bir insan olduğu için, iğrenç olacağını düşünmüyorum. Evlenince mutlaka duyacağım zaten. Rahat hissettiğindendir belki. Çünkü, az bir zaman kaldı evlenmemize. Bana karşı sevgisinden, ilgisinden asla şüphem yok zaten
Bunu ona söyle ama