Ben ilk zamanlarda seni seviyorum lafına her karşılık verdiğimde kalp hastası olmam sebebiyle fazla heyecan yapıp ufak kriz atakları yaşıyordum. Bu bana şu anda ne kadar komik gelsede o zamanlar çok acı veren bir şeydi. Üstüne sevdiğim kızın benden bu kelimeyi duymadığı için yanlış anlaması ve benim ısrarlara bu sağlık sorununu gizlemem de ayrı bir durumdu tabi :) Bir süre sonra bunu açıkladım ve aklımdan onunla geçen düşünceleri dolaylı yollarla söyleyerek ve ilacımdan biraz fazla doz alarak durumu kontrol altına almıştım. Artık sevgiliminde anlayışı sayesinde gülüş ve ses tonumuzla birbirimizi sevdiğimiz anlaşılıyordu.
Bazı insanlar "seni seviyorum" söyleyemiyor "Bak hız yapma, dikkatli ol" "Yarın erken kalkacaksın, git erkenden uyu" "Eve gidince, beni ara" "Kendine iyi bak" "Bak hava soğuk, sıkı giy, hastalanma" "Sabahtan bir şey yemedin sen, git bir şeyler ye" der.
Bazı sözler var ki, "seni seviyorum"dan daha anlamlı, daha değerli.
Babamla annem 29 yıldır evliler, okul arkadaşı olmuşlar, neredeyse 15 yaşlarında aralarında sevgi, dostluk var. Ama annem diyor ki, baban bana bir kere de olsun "seni seviyorum" söylememiş. Şimdi kim babamın annemi sevmediğini söyleyebilir ki?
Sana kızmaz hep altan alır. Seni arar sorar sen atamadığın zaman. Bir sorun olsa konuşarak hal eder derdini güzelce şöyle hemen sinirlenip trip falan atmaz. Seni özel hissettirir. Senle ilgili küçük birşey bile olsa hatırlar önemser. Seni görünce yüzü hem güler.. gülüşü samimi olup olmadığını surdan anlarsın: hem ağız kemeri hemde göz kenarı kırışıyorsa bir insanın samimi gülüyordur demek.
Flört aşamasında gerçekten bir sevgi durumu var bence nolursa olsun insanlar hiçbir şey hissetmedikleriyle flört yapmaz heralde ama bu sevgi çok yoğun olmayabilir ne bileyim öyle olsa bile karşı taraftan ilgi bekliyordur diyemiyodur ama seviyordur bence halini hattını sorması bile yeter.
İnsanlar bir konuda kendi becerilerini şikayet etmeleri yerine bu becerileri kazanmak için hareket ettikleri zaman başarırlar. Her zaman sahip olmak zorunda hissetme kendini sahip olmak istediğini değil sahip olduğun değerleri güçlendir ve buda seni sahip olmak istediklerine bir adım daha yaklaştırır.
"Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin, fakat mükemmel olmak için başlamak zorundasın.."
Sözden önce vücut hareketleri gelir. Bakışları , davranışları, el kol hareketleri ve sözlerindeki ses tonu sevdiğini belli eder %80. %20 dilim ise cesaretini toplayıp söylemekten geçer.
Aslına bakarsaniz seni seviyorum diyemeyen insan bence daha makbul dür Ayrica soruya gelecek olursak bunu size sarildigi yerinizle ya da bakışlarnda bunu size guven duygusu vererek falanda hissettiriyo olabilir detayli incelemek lazım
istemiyorum filörtü m de olmadı kalleş yalancı bir insanlan işim olmaz ben 5 şart yazmıştım olmazsa bende olmam yalan şirke yakındır efendim görmedim bilmiyoorum duymadım tanımıyorum yalancıdır artık o benim için efendim
bunu diyemiyorsa nefsinin esiridir dünyayı çok sevdigindendir ben ahireti seviyorum kuran vesünetebaglanırsa o zaman seni seviyorum diye bilir yanılmıyorum cünkü benim sevgim aşkım ilahidir o beşeri dir ondan söyliyemez korkar benim dediklerime yerine getiremiyecş korkusu vardır
Zaten seni seviyorum demenin pek bir anlamı kalmadi, seviyorum demesine de gerek yok sevmek için, bakışı gülüşü herşeyi olabilir sesi ses tonu bile ya da konuşurken anında geri dönüş yapması vs vs
Her duyguyu dillendirmek gerekmiyor belki ama hiç söylememekte olmaz çünkü bayan ya da erkek bazen duymak ister, sarılmak, bakışlar, gözlerin içi gülüyosa vs vs kişiye göre değişen biçok şey söylenebilir
Söylemek neden bu kadar zor? O sözün yerini hiçbirşey hiçbir hareket tutamaz , bazen insan sadece duymak ister. - Canım istiyor söyle ulan:) *Seni seviyorum -Bir daha söyle papatyam *Seni seviyorum aşkım -Şimdi kulağıma söyle *fısıfısıfısı -Gel birde öpeyim ohh bende seni. NOT: Tüm gün süper geçti!
bir kaç şey yapabilirsin. Verdiği önemi görmen için zorla kendisini. Mesela uzun mesafelere git gel yapmasını şöyle senin için. Mesela beraberken kıskançlık krizine girip girmediğini kontrol et. Ailesi ya da aileni sor cevaplardan anlarsın
Sevgili degiliz.. Ben sadece bir defa göz göze geldim ama nasıl anlatsam içine bir huzur doğuyor susarak konusuyor gözler.. örnek verecek olursam bir komutanın savasmadan bir ülkeyi fethetmesi gibi birsey
En İyi Cevaplar