+1 yılKötü bir niyeti yoktur bence ama o geldiği zaman eşinle telefonda falan konuş ya da her konuştuğunuzda kardeşinin gün içinde geldiğini ona söyle. Sağolsun sürekli geliyor yalnız bırakmıyor falan de. Sen kendini rahatsız hissediyorsan genelde o geleceğe yakın dışarıya çıkabilirsin. Misafirliğe falan gidebilirsin. Kayınvalidene yakınma bence çünkü hemen lafı saptırabilir.
31 Yorumla- +1 yıl
Doğri
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu adamdan her türlü kötülüğü bekle çocuk emzircem işlerim var demişsin ona rağmen yüzü kızarıp gitmemişse niyeti pekte temiz değil evine alma çalsın çalsın gitsin uyuyordum falan dersin eşin sorarsa bide şey dersin gelmesine gerek yok laf söz oluyor vs
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları ve cevaplarını okudum da sürekli bahane uyduruyorsun. Eşinin canına başlatma şimdi! İş işten geçip, olan olduktan sonra, bundan büyük sıkıntı mı olur? Adam gibi ara eşini ve "Bak abin sürekli geliyor uzun süre duruyor. Ben rahatsız oluyorum aynı zamanda el alem laf eder ve dedikodu çıkar. Sen uygun bir dille konuş abin ile." de.
193 Yorumla- +1 yıl
Bu devir cidden bu kadar kötü mü anlamadım şu an abisinin karısına neden yan gözle baksin ki ya
- +1 yıl
Onca olan biten şeyden sonra bu en basiti kalır. Adam kendi kızına... neyse dilim varmıyor.
Korkma be. Seni korumak için, dışarıdaki kötü insanlara bu ev boş değil demek için kendini gösteriyor o evde. Daha önce bu kadar sık geliyor muydu?
Hiç seni rahatsız edecek bişeyler söyledi mi? Bakışlarından rahatsız olduğun bir durum oldu mu? Anlar kadınlar bazen. Öyle bir durum oldu mu?27 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce gelmedi öyle çünkü eism vardı zaten
Soran+1 yılNe bileyim ya off
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılGadasi müsait olmadığını dile getir alma iceri
20 Yorumla Öyle saçma sapan iş mi olur? evin erkeği yoksa bu abin de baban da olsa böyledir kimse giremez. Durumu eşine izah et olmadı kendin söyle o vatandaşa iyice niyeti bozmuş sanırım. Her gün her gün de gelinmez yani ne yeğen sevgisiymiş bu böyle :) ( Eşine söyle canı sıkılmasın diye bir şey yok daha sonra toplu canınız sıkılmasın diye önlem almış ol )
20 YorumlaKardeşim derhal söyle eşine ulan ne insanlar var ya Allah korusun hemen söyle yoksa başına kötü şeyler gelebilir Allah yar ve yardımcın olsun bu yaptığın yanlış senin anlıyor musun?
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki abi sağolun :(
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kız uyuyo oluyorsa açma kapıyı söndür ışıkları uyumuşuz de istedikten sonra ayağını kesmeye bahane çok
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor ışte
Açma kapıyı. bazen Müsait olamayacağını da aklına getirir böylece. Gelmeden önce bir durur düşünür en azından. Bu devirde kimseyi üzmekten terslemekten çekinme. Senin mutluluğundan önemli değil.
40 YorumlaBu soruyu daha öncede sordunuz.
Eşinizin abisi size namahremdir ve evinizde kimse yokken içeri giremez.
İki namahrem üçüncü şahsın görmedigi yerde durursa zina günahí yazılır.
Bu duruma çare bulmazsanız tecavüze ugrayabilir ve yuvanız dagılır20 Yorumla
+1 yılValla hic kusura bakma ama ben esime söylerdim ve kapiyi acmazdim. Ne alaka zirt pirt gelecek hic hoslanmam öyle seylerden 😠 Kimseye guvenmeyeceksin hic kimseye!!! Esinle mutlaka konusmalisin baslarim onun görevine caninin sıkılmasına yani
20 Yorumlaya laflara ak becermek istiyor filan. Kafanda netlesmeden esini. Katil abisini cenaze ettirme. Burada salak cok sakin kal gereken ise yapini ve. Karakterini ortaya koyman. Burdakileri ciddiye alma millet birbirini koparma pesinde..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazık ki pek çok taciz, istismar ve tecavüz vakası en yakın aile üyeleri tarafından gerçekleşebiliyor. Bu yüzden eşinize acilen durumu anlatın ve rahatsız olduğunuzu açıklayın. Çünkü, anlattıklarınıza bakılırsa bu iyiye işaret değil.
10 Yorumla
+1 yılO geldiginde yatiyorum dersin olur biter yatak odana girecek degilya
12 Yorumla
Soran+1 yılBir iki kez yaptim öyle hemen eşimi aramış eşim telaslandi bize ulaşmaya çalıştı vs
- +1 yıl
Yok arasin baska turlu senin ruhun daraliyo insanin aklina her turlu seytanlik geliyo farkindamisib
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılEv senin evin, evde eşim yokken gelmeyin lütfen de, öyle böyle falan filan derse de soğuk ve kesin bir şekilde koy kuralı. Utanıp sıkılma net ol ciddi ol, zorla gelip eve oturacak hali yoktur sanırım. O kadar ileri giderse eşine açarsın konuyu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. bence bu durumda canı sıkılmazsa daha sonra daha kötü bırşey olunca mı sıkılsın sence hangısı ne düşünüyorsan ya eşıne ya da kardeşıne dobra dobra çekınmeden söyle çünkü sevıye yoksa asıl muhabbetı yakalayamazsınız
10 Yorumla
+1 yılMüsait değilim sonra gel de ya da eşinin annesine felan şöyle o soylesin abisine
14 Yorumla
SoranMüsait değilim falan diyorum yani 2 dk yegenimi gorucem o bu diye konuşuyor
- +1 yıl
Annesine şöyle rahatsız oldugunu
Soran+1 yılAnnesiyle aramız iyi değil söylemem ona
- +1 yıl
Eşine şöyle o zaman bişey olmaz yani kendi evinde rahat edemiyosan mecbursun
+1 yılo ne lan öyle davara bak sen.
kapini kitle eşine bu durumdan bahset hiç hoş değil.13 Yorumla
Soran+1 yılYa eşime söylemeyi ben de çok istiyorum ama 1 hafta 10 güne gelecek cani sıkilmaskn diyorum
- +1 yıl
olmaz öyle milletin canini düşünme bu ne böyle ben sinir oldum burda.
Soran+1 yılDun akşam geldi yine market alışverişi yapmış sonra bebek ağlıyordu emzirmem lazım sonra is yapicam falan dedim hani gitsin diye tamam ben alışverişi yerlestireyim falan diye durdu yine
Bence eşine söylesin abisi düşünceli bir insan olsa annesini gönderir ya da ne biliyim eşini falan gönderir ya da araması yeterli bu devir kötü devir
30 Yorumla
+1 yılBilmiyorum haklisn birşey de diyemezsin sonra yine suçlu sen olursun eminim ki hemen farklı şeylere çekerler abisinin yaptığı kesinlikle doğru değil ama birşey de yapamazsn tabi
10 Yorumla
+1 yılbunda can sıkcak bir durum yok ara abin biraz fazla gelip gidiyo konuşsan da gelmese de yoksa sen suçlu olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu desem hayırdır kötü bir şey mi oldu ne var anlat bana diye peşini bırakmaz olayın
- +1 yıl
kötü bişey olmamış ki zaten sadece istemiyorum laf söz olur diyeceksin sen varken gelsin diyeceksin
Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Oda abartmış olayı konuş benim ihtiyacım olduğunda gel diye zırt pırt gelirse adın çıkar erkek için sorun olmaz konuş abartmasın olayı
20 Yorumla
+1 yılya afedersinde eşinin abisi tam bir bacım çocuğuymuş ohhh be rahatladım çapraz tribe girmiştim yorumları okuya okuya
21 Yorumla- +1 yıl
şey o ço cuğuymuş yazcaktım site sansürlemiş bacım diye bişey yazmadım :D whatta hell :D
+1 yılAçma kapıyı çalsin çalsin gitsin. arayincada duymadım çarşıdayım kızımı parka görürdüm vs de
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara ve soruya baktım da ben mi safim yoksa olay mı abartılmış anlamadım ki? Bana göre pek abartilıcak bir durum yok esin kendi emanet etmiş zaten gidip gelsin diye. Gidip gelmeyip yanlız mı bıraksın anlamadım ki? Ben kötü bişey sezemedim yani Esinin abisi sana neden yan gözle baksın ya bu kadar kötü mü bu devir cidden?
16 Yorumla- +1 yıl
Sen harikalar diyarında yaşıyorsun galiba.
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ya? Eşi neden abisine emanet etsin ki o zaman
Cevap sahibi+1 yılŞok oldum şu an da gerçekten 😐 herkes kötü yorum yapmış benim başıma gelse ben hiç böyle bişey anlamazdım ya
- +1 yıl
Türkiyede de ensest ilişkinin çok yoğun olduğu bir ülkedir, onu geçtim, sen hiç haber izlemiyormusun, millet yeni doğmuş bebeğe, küçük yaştaki kızlara, erkeklere, kediye köpeğe, damacanaya, sabuna, rulmana, eşşeğe, ata, tavuğa, cesede, ulan timsaha bile tecavüz eden oldu bu ülkede.
Cevap sahibi+1 yılPsikolojim bozuluyor ya böyle şeylerden
- +1 yıl
Aynen herkes paranoyak oldu zaten.
+1 yılCok dikkat et simdi yanliz ve savunmasizsin kardesine bisey diyemez diye sende savunmazsizsin zorla iliskiye girebilir
16 Yorumla
Soran+1 yılÖldürürüm
- +1 yıl
Kadınlar şeytandır iste göz kulak olmaya geliyor adamcağız
- +1 yıl
Kizin uyuyor ve senle yanliz kalmamsi anormal herkesin nefsi var bir anlik olur bu isler
Soran+1 yıl@Zartzirt22 sapık misin düzgün konuş
- +1 yıl
Kardeşin göz kulak ol demiş oda mahcup olmamak için geliyor abartmis abartma sebebide mahcup olmamak
- +1 yıl
Sen dikkat et ve soguk davran hatta rahatsiz okuyirum de sen
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılYani adam bir niyeti bozuk hadi diyelim değil ama yok yok adamin niyeti bozuk dikkat et esini de ara soyle rahatsiz oluyorum cok otoruyo de
10 Yorumla
+1 yılYa eger oyle bir sey yapiyorsa allah belasini versin. Ama oyle kotu bir amaci yoksa gercekten seni kardesi olarak goruyorsa
10 Yorumla
+1 yılEşinin abisi de olsa kapiyi açma zirt pirt gelmesi zaten niyetinin iyi olmadigini gösteriyor adam dūşūnceli bir insan olsaydi evli barkli bir kadini rahatsiz etmezdi zaten
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOturduğunuz muhit nasıl bir yer? Apartman mı müstakil mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılApartmqn
Cevap sahibi+1 yılO zaman eşine de ki. Sık sık gelmesin arada gelsin komşular laf vuruyor falan de. Çevre faktörünü sok ortaya. Biz kendimizi bilsek de yanlış anlıyorlar eve geliyor falan diyerekten de
+1 yılDerhal eşine veya annesine söyle. Eğer kontrol etmekse arada bir telefonla da olur. Gelmesine gerek yok. Bişey lazım olsa sen söylersin zaten
10 Yorumla
+1 yılSöyle eşine gelmesin. Cidden bu kadar saf mısınız saf ayağına mı yatıyorsunuz?
51 Yorumla- +1 yıl
Saf ayağına yatiyorlar bence
Eve ailenden akraba çağır. Kuzen olur kardeş olur. Ama o adamla tek kalma
20 Yorumla
+1 yılSeni becermek istiyor farkında mısın?
Yanlızlığından faydalanacak20 Yorumla
+1 yılKesinlikle rahatsız okurdum ve dile getirirdim açma kapıyı
20 Yorumla
+1 yılKötü niyetli de olabilir iyi niyetli de olabilir! Kesin yorum yapmak zor. Sen seviyeni koru. Eşine haber versen iş başka yerlere gidebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Biz bilemeyiz tabi ama bana çok iyi niyetli gelmedi en iyi siz bilirsiniz kadın gözüyle
10 Yorumla
+1 yılAbiyi mabiyi bırak kardeşim, Allaha sığın sen önce. Adamı da boz bir daha gelmesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin ne zaman geliyor senin ailen nerde bu adam sana yanasiomuydu esin varken
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta 10 güne gelecek ailem uzak ya
Cevap sahibi+1 yılCocugunu al her gun avm ye git sinemaya git bir yerlere git evde yokum de gecistir
Kaynanana git ya da tek durmasin gelmesin lan keserim onu
Acma kapiyi ve esine uygun bir dille anlat durumu
20 Yorumla
+1 yılHanımefendi bence eşinize bildirin sonra olacakları kimseye izah edemezsin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcilen eşine durumu anlat ve annen falan yok mu evine cagir
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTacize tecavüze uğrayan var acilen bildir bu durumu
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinin abisi nasil bir g. avat ben senin yerinde olsam esime anlatirdim durumu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni odada yanliz kalma
Kapi acik kalsin yaninda iken.
Yuzume pek gulme
Saka yapma
Gulerek konuşma18 Yorumla
Soran+1 yılYemek yapmam lazım diye mutfağa gidiyorum arkamdan gelip ordan burdan hala laf veriyor
Cevap sahibi+1 yılUzun surmez oper seni.
Swndede istek olursa
O anda hersey olabilir
Soran+1 yılAğzının ortasına yapıştıririm öyle yaoarsa
Cevap sahibi+1 yılBir anlık olur.
Kendini kaybeder yapabilir.
Olmasin diyorsan
Hafif tersle ve
Ben iş yaparken yanimda biri oldumu
Yapamıyorum. Yanliz birak beni de
Soran+1 yılDun akşam geldi yine market alışverişi yapmış sonra bebek ağlıyordu emzirmem lazım sonra is yapicam falan dedim hani gitsin diye tamam ben alışverişi yerlestireyim falan diye durdu yine
Cevap sahibi+1 yılIzin verirsen sana yaklasacak bilesin.
Boz azgin zamanina denggelir.
Tutar oper sende o anda salarsin kendini
Bakmissin olmus iliski
Cevap sahibi+1 yıl@Zartzirt22 hadi len ordan.
Gevsek hareketler pisliklere sebep..
Cakal kadin emzirecem diyor.
Ne isi var evde serefsizin.
Beyinsiz embesil
Soran+1 yılHaklısınız beyefendi sacmasapan konuşuyorlar :(
Canım benim sonra kötü olan sen olursun şimdi tavrını koymazsan gerekirse kovucaksın
10 Yorumla
+1 yılBilemedim ya ben olsam eşime derdim canı neden sıkılsın ki ya da dışarı cikicam falan de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin kafası güzel sanırım 😀
Neden siz kendiniz duramıyormusunz
Eliniz ayağınız tutmuyor mu10 YorumlaAslında biliyorum neden geliyor ve şeninde cvp vermen gerekir
12 Yorumlamüsait değilim de veya gelmene gerek yok de açık açık
20 YorumlaHemen şöyle sen yokken yeğen srvecegım diye geliyor rahatsızım bu konudan de kibar bir dille hemen acil söyle
10 YorumlaBöyle niyette insanların olması iğrenç bir durum utanç verici eşinle hemen konuş
20 Yorumlayan direk onla konuş ihtiyacın olunca gel diye sanamı ilgisi var acaba
11 Yorumla
+1 yılbir yazarmisin çok pis bir pilanim var emin ol işe yaricak
10 YorumlaEşine söyleyemiyosan kayinvalidene falan söyle adamın niyeti iyi değil gibi.
10 YorumlaBahaneler uydure alma eve acil ve gerçek birşey olamdığı sürecee..
10 YorumlaAçma kapıyı öyle abinin a...
20 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadar Durduğun kabahat
20 YorumlaKomşuya falan git o gelmeden
20 YorumlaSöyle bence gidişat sakıncalı
20 Yorumlahareketleri nasıl nelerden bahsediyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. söyle eşine.
zırt pırt geliyor de.10 Yorumla
+1 yıluzak durmaya çalış, yanında fazla oturma,
10 Yorumla
+1 yılbunu eşine şikayet et. yarın sana yürüyebilir.
10 Yorumla
+1 yılallah allah😶 sende gözümü var gıızz
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım