Söylenen güzel sözler insanların kafasında sadece %20 si hafızada tutulurken, %80 lık dilimini de vücut dili oluşturur. Karşı cinse nasıl hitap edeceğimiz önemli , vücut dilimizi iyii kullanırsak daha kolay etkileriz karşı tarafı. O yüzden karşı tarafı etkilemek istiyorsak vücut dilimiz daha önemlidir. Vücut dili ( göz, kaş, mimik hareketleri , el kol hareketleri, karşı tarafa sesleniş, ses tonu, vb şeyleri kapsiyor)
Yani ağzı laf yapan erkek güldürür, kendine çeker, insanı rahat hissettirir. Tamam çapkın biri değilim ama şöyle de denilebilir: Eğlenilecek erkek: Adonisli 8) Evlenilecek erkek: Ağzı laf yapan :D
Agzi iyi laf yapmak ile zeki insan arasında fark var. Bu fark net ama bunu cozumleyecek kadin zekasi cok yok. Hele ulkemizde bayağı yok. Ben erkek halimle bunu anlayabilir iken siz sevistiginiz adamda bunu cozemuyorsunuz sonra agzi laf yapan aldati pheni diosunuz. Zeki adam bulun adonis sonrada yapılır asin tabularinizi toplumsal kaliplarinizi yıkın. nerd geek candır
Ben bu konu ile ilgili burada yazılanlara inanmıyorum açıkçası. 😃 Nedeni de şu ağzı laf yapan diyenlere sesleniyorum bence 1.90 boyunda ve adonisli bir beyi eşiniz olarak hayal etmeme oranı 100 de kaç ki?😊 Ayrıca erkek nerede ne konuşması gerektiğini bilmeli gerekli kişiye gerekli yerde lafını da mizahını da yapar klasını gösterir 😇
Ağzı laf yapan erkek 1-0 önde, kadını yola getirir hemen konuşmasıyla, kas yapan erkek konuşmayı bile berecemiyorsa üzgünüm sadece f*ck buddy için cazip gelebilir 😄
bir insanı intihara sürükleyen fiziksel acı değil aklından bir türlü çıkaramadığı anılardır kaslı bir erkek sizi komaya sokabilir ama tartışmalarda galip gelen bir erkek karşı tarafı psikolojik olarak çökertebilicek kapasitededir
adonis yapan erkekler kadınların kalbini değil başka organlarını ateşler. ağzı laf yapan kalbini ateşler. hem ağzı laf yapıp hemde adonisi olan erkekler ise kadınları uçurur diyebilirim. :)
Bu dünyada insanlar ancak dilini kullanarak istedikleri şeye ulaşırlar. Bu dünyanın her tarafında, ne iş hakkında olursa olsun böyledir. Dil herkeste var önemli olan onu kullanabilmektir.
En İyi Cevaplar