Karşılıklı sevginin olduğu ilişkide sıkılma olmaz. Eğer sıkılma duygusu varsa, bu iki taraftan birisinin o ilişkiye dair ümidini veya geleceğe birlikte bakma duygusunu kaybetmesi demektir.. ya da en son ihtimal artık karşısında ki insanı sevmiyor ve diğer seçeneklere bakmak istiyordur. Bu kadar basit bu aslında. Nasıl 2 × 2 = 4 ise
Hayır tabi ki ayrılık en son caredir ilk başta ilişkiyi monotonluk tan kurtarmaya çalışmak gerekir bir şeyler değişik aktiviteler geziler bir şeyler yapmak için cablamali eşini ya da sevgilini ikna etmelisin karşı taraf çabalamıyorsa yine de monotonda o zaman karşındakini kırmadan ilişkimizonoton ayrılmak istiyorum diyebilirsin
monoton olan ilişkide eğer sevgilini eskisi kadar sevemiyor ve aşk hissetmiyorsan zaten o kişi senin için doğru olmadığı için her iki tarafın ayrılması daha iyi olur. ama evlilik konusunda ilişki monoton hala geldiyse karşılıklı "senin yüzünden, senin hatan" gibi tartışmalar yerine herkes kendisinde hatasını arayıp çözüm üretip farklı heyecanlar ararsa monoton ilişkiden çıkılır. monoton ilişki kendiliğinden gelmez, çiftler kendileri getirir.
Gerçekten seven insanlar sıkılmaz. Sıkılan taraf yeterince sevmiyordur. Karşılıklı sevgide söz konusu değildir sıkılmak falan. Zaten sıkılan biri varsa sevgisinde problem vardır ve en mantıklısı ayrılıktır seven tarafın iyiliği için.
Eğlenmesini bilen biri olduğum için genelde karşımdakide bana dahil olmak zorunda olur eğer çok sapsa ve beni bile sıkmayı başardıysa ayrılırım. Tabi insan yalnızca aşık olduğu kişinin yanında sıkılmıyor o ayrı mesele. İstesende sıkılamıyorsun
Hayır gelen gideni aratmaz. Başkasıyla daha çok sıkılıyorum hem imanımız yerinde olursa gezip tozarsak işimiz gücümüz olursa boş olmassak haftada bir gezmeye pikniğe arada sinemaya gidersek sıkılmayız ye iç yat evde ne sıkılacaz
Öncesinde bir konuşmak gerekir. Acaba karşı taraf ne düşünüyor bu konuda. Belki onun için monoton değildir. Eğer iki tarafta aynı fikirdeyse oturup konuşulur. Yine de yürümüyorsa ayrılmak normal.
Ruhsuzsa ilişki canlandırmaya çalışıyorsun ki zaten doğru insanla böyle bir sorun olmaz yanyana enerjiniz illaki olur yoksa olmuyorsa ayrılmak en doğruau
Eğer tüm yolları denemişsem bir işe yaramamışsa bir de son olarak partnerimle paylaşırım bu durumu. hem düşüncelerini öğrenirim hem de onun da yardım etmesini isterim. sonuçta tek benim çabamla olmaz. eğer bu da işe yaramazsa evet ayrılırım
ayıretten nasıl ki bir ilişki seviyeler halinde ilerliyorsa cinsel anlamdada farklılıklar atılmadıysa adımlar atılmalı bence aşk ve seks dengede tutulmalı bir taraf eksik kalırsa bir zaman sonra düzen çöker diye düşünüyorum..
En İyi Cevaplar