Çirkinim Diye Hep Kızlar Tarafından Aşağılanıyorum Hiç Sevgilim Kız Arkadaşım Olmayacak mı Hani Beni Yargılamayn Kızlarda Varmdır?

Kızlar hep yüzüme ku sar gibi bakıyorlar. Çoğu kız böyl yapıyor yanımdan geçerken falan kolu bana değince hemen böyle ıyyk mıykk triplerine giriyolar bir de ben müzik dinlerken kızların yanından geçiyodum bana bakıyolardı sırf bana bişey diyeceklerini tahmin ettiğim için gizlice müziği durdurdum yemin ederim bak aynen şunlar dediler. Allahım tipe gel bu ne ya shhdfjhkdjfgh susun ya ayıp demeyin öyle. Acaba annesi hiç seviyomudur bunu tarzında iğrenc ve aşağılayıcı laflar söylediler. Bazen erkekler de geçiyo ama tek benim yasımdakiler de değil bazen koca koca yasını basını almıs teyzeler ablalar da bu tarz yaklasımda bulunuyorlar:Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Estetik fiyatları ne kadardır arkadaşlar kaliteli doktor nereden bulabilirim şehir Ankara bu arada?
Güncellemeler
+1 yıl
gncl
Çirkinim Diye Hep Kızlar Tarafından Aşağılanıyorum Hiç Sevgilim Kız Arkadaşım Olmayacak mı Hani Beni Yargılamayn Kızlarda Varmdır?