Kandil kutlama bahanesiyle eski sevgiliye yürümeye devam mı arkadaşlar? Bu soru vasıtasıyla tüm KS aleminin Miraç Kandilini kutlarım. Kandiliniz mübarek olsun hacılar 😊
Eski sevgiliye mesaj atmak için uydurulan bahaneler nelerdir? Kandil mesajı atmak iş görür mü?
Şöyle yazın Bir hafta sonrası tarih için su tarihte nişanımız var siz ve ailenizi aramızda görmekten mutluluk duyarız ;) 90+5 te gol atmak gibi oluyor taktik maktik yok BAM BAM BAM
Bahane arıyorsan, ahmet neden gelmedim oğlum saat kaç oldu seni bekliyorum hala.. diye yazıp eski sevgiliye atacaksın. En iyi yöndem 😆 《Hayırlı kandiller》
Evet evet kesin dene bence😋 Diğer türlü bilerek attığın belli olur, bu şekilde hem konuşma uzar, hemde yanlışlıkla atmış olursun gururun da kurtulur 😂😂😂
Ben eski sevgilime değildi konuştuğum bir ara konuştuğum şimdi ayrılıp ayrilmadigim belli olmayan kişiye geçen kandilde mesaj attım o da sanki kapıda bekler gibi hemen cvp verdi 🤣🤣 Bu sefer yazmadım 🤔🤔 Ama biz atada ne var ne yok diye de konuşuyoruz 😁😀 yaaa çok özledim çok çok çok çok
Eski sevgilim kandil icin aradi, arada cuma falan da sacmaladi. Babaannem gibi hissettim. Oldu o zaman gorusuruz dedim kapamaya calistim, abdest al da iki rekat namaz kil dedi. Bence cok gereksiz.
Atma bence illa atacaksan da toplu mesaj atar gb olsun sona adını soyadını yaz biraz resmi dursun o attğn zarfı alır zaten cevap atmasada çok düsürmemis olursun kendini baktın olmuyor atmadı ise yaramadı falan bayram geliyo bidaha atmazsın sende , denemekte fayda var atmadım diye düsünüp pisman olmaktansa , bol şans :)
En İyi Cevaplar