Ayrılalı 1 yıl oldu, o beni hiçbir şey demeden terk etti ama bunun için sonradan özür diledi oldu bitti onun haricinde hiç konuşmadık. Oldu 1 yıl çok özledim "naber" demek saçma olur güzel bahaneler verin be canlarım.
Cevabın nedir?
hayır o seni durduk yere terketmedi tabikide yalan söylüyor adım gibi eminim buna , o seni bir başkası için terketti sonra olmadı ve pişmanımla olayı kapatmak istedi... inan eskisinden olmuyor ben köpek gibii deliler gibi sevdim o kadar çok sevdimki kendime zarar bile verecektim ama zamanla onun bana yaşattıklarını izleyince bu sefer o gelmek istediğinde ben istemedim , sende yapabilirisn, şusn yalnız olduğun için ona ihtiyaç duyuyorsun sakın mesaj atıyım deme inanki sana getirisi olan tek şey acı olur hem acı yaşamaya devam edeceksin hemde geleceğini birazdaha karamsarlığa bürüyeceksin , belkide hayatına girecek o başka güzel kişide o dönemde gelecek, ona mesaj ataraktan sadece kendşne yazık edeceksin... inan o Şu an seni düşünmüyordur bile öyle olsaydı inanki arardı mesaj atardı... kalbinizi kırdıysam affola ben sadece bu hataya düşmemeniz için söylüyorum sağlıcakla kalın
320 Yorumla
En İyi Cevaplar
''ulan it herif hıyarsın mıyarsın ama hala seni seviyorum ve seni çok özledim napim elimde değil'' de. :D :D
3211 Yorumla- Soran+1 yıl
ahahahaha :DDD valla içimden gelenleri yazsam böyle bir şey çıkar o kdar özledim ://7 ya geç onu bunuda bir kız sana mesaj atsa mutlu olursun? ama sevmediğin kız bunları düşün
- Soran+1 yıl
haklısınız yaaa bak beni kendime getirdiniz doğru:)
- Soran+1 yıl
o çocuk? o öküze de daha doğruuu :)))
- +1 yıl
bir kiz böyle yazsa salak olduğunu düşünurdum
5 gun once whatsapp durumumu fotoğrafimi degistirdim en son 5 ay once mesaj atan toplasan 1 saat konustugumuz ve 2 yil once terk eden sevgilim yanlislikla mesaj atti 2 3 dakika benden cevap gelmeyince pardon basla eceye atacaktim dedi 😄 ben de önemli degil dedim teşekkür etti kapandi konu
Ama sen atma ben zamaninda cok yaptim bunu yanlislikla mesaj atmis gibi yaptim direkt attim hiçbir sey olmadi ben sinir oldum ben sacma sapan hayaller kurdum sonra o, bu hayalleri yikti daha kötü oldu. Sil numarasini kurtul ben oyle yaptim00 Yorumla
Ozlemissindir dogrudur ama tekrar birlesme ihtimalinz olsa bile bu iliski saglikli olmicak. Sen mesaj atsan belki cvp vereck bikac gun knuscanz snra yne btcek ya da hcbsey yazmicak oylece kalcan :/ bence gecmisine bak ama gecmiste takili kalma. Hayat devam ediyor iyi kotu. Elbet hakkinda hayirlisi cikar karsina
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
263
Cevap
254Cevap
- 7 ay
Selamlar!
Eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri nelerdir sorusunu görünce dayanamadım hemen bildiklerimi yazmak istedim. Şimdi birlikte bakalım.
Eski sevgilime neden mesaj atmak isteyebilirim?
Eski sevgilinize mesaj atmak istemenizin birçok nedeni olabilir. Ortak eşyaları geri istemek, eski güzel anıları paylaşmak, hala duygusal bağınız olduğunu hissetmek veya sadece nasıl olduğunu merak etmek gibi sebepler olabilir.
Eski sevgilime mesaj atmak doğru mu?
Eski sevgilinize mesaj atmak doğru mu? Bu durum, ilişkinizin nasıl bittiğine ve duygusal durumunuza bağlıdır. Eğer ayrılık hala tazeyse ve duygusal yaralarınız henüz iyileşmediyse, mesaj atmak sizi daha fazla üzecektir. İletişim kurmak, eski duyguları yeniden canlandırabilir ve iyileşme sürecinizi zorlaştırabilir. Ancak, önemli bir konuda bilgi paylaşımı gerekiyorsa veya nötr, dostane bir şekilde iletişim kurmak istiyorsanız, mesaj atmak makul olabilir. İlişkinizi ve duygusal sağlığınızı düşünerek karar vermek en iyisidir. Unutmayın, sağlıklı bir iyileşme süreci için zaman ve mesafe önemlidir.
Hangi durumlarda eski sevgilime mesaj atmamalıyım?
Eski sevgilinize mesaj atmamanız gereken bazı durumlar vardır. Ayrılık henüz tazeyse ve duygusal olarak iyileşmediyseniz, mesaj atmaktan kaçının. Bu, hem sizin hem de eski sevgilinizin duygusal iyileşme sürecini zorlaştırabilir. Eski sevgiliniz yeni bir ilişkiye başladıysa, mesaj atmak saygısızlık olarak algılanabilir ve yeni ilişkiye zarar verebilir. Öfke veya kızgınlık anlarında mesaj atmaktan kaçının; bu tür duygusal tepkiler sonradan pişmanlık yaratabilir. Ayrıca, yalnızlık veya geçici duygusal dalgalanmalar sırasında da mesaj atmamak en iyisidir. Sağlıklı bir iyileşme için duygusal olarak sakin ve dengeli bir durumda olmalısınız.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,3b cevap paylaştı. Gelirken 2 Ekmek alırmısın :D
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Benim de yaklaşık 9 ay oldu 9 ayın anlamıda şu ben askere başlayalı bugün tam 9 ay oldu üzerime askeri kamuflajımı çekince her şey bir anda değişti bir bahaneler kaçışlar aradığımda açmamalar falanlar filanlar yani güzel kardeşim yaşadığımız 5 yıl boşaymış ama alışıyorsun ama inan benim yerimde kimse olmak istemez hen hasretlik hen sevdiğine özlem hepsi bir araya geldi nöbet tutarken anadolumun sınırında ve arkanda koruduğum milletim varken bız geliyo adama ama alıştım ALLAH bu sabrı veriyor kuluna yüce RABBİM yani güzel kaşlerim her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır derler ya ben sınandım ama bundan da hiç şikayet ci deyilim. Haline şükret hayırlısı değilmiş o senin için.
11 Yorumla - +1 yıl
bir yerden gordummm aynisini aktarayim konusmanin;
Kiz=ömer
Erkek=he
Kiz=biliyorum ayrildik ama sana cok ihtiyacim var suanda
Erkek=noldu neyin var?
Kiz=cacik yapicamda hiyar eksik
Aynisini yapmalisin bu adamaaa :D hakediyo cunku bosver donup napicaksin sevmeyen kalp bidaha sever mi saniyosun? Yoluna bakmalisin bence oylesi seni tekrar uzer.70 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 909 cevap paylaştı. Ara ve içinden geldiği gibi konuş. Buluşmak istiyorsan açık açık söyle ve o da buluşmak isterse sonradan bir şeyler ayarlarız, 3 gün sonra mesajlaşıp bir plan yaparız falan demeden doğrudan doğruya günü saati yeri konuşup buluşma yerini ayarla.
Telefonda eski problemleri açma, buluşunca ilk olarak konuşmaya bu konulardan başlama.
Olur da görüşmek falan istemezse "Sen bilirsin, fikrin değişirse beni ara." deyip kapat ve bir daha o aramadıkça arama. ;)10 Yorumlaİsimi bahane ile gecistirme. Bak ne dicem ikimzin de cok degistigini dusunuyorum ikimiz de sevdik birbirimizi eger kabul edersen tekrar deneyelim de. Askta gurur olmaz gurur kaybettirir cesaret mutluluk getirir. Zaten soyleyemedigimiz icin bu kadar yalniziz.
00 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler çekilişimize katıldığınızdan dolayı samsunq s6 kazandınız!
mesaja geri dönüş yaparak hediyenizi alabilirsiniz
yaz160 Yorumla birşey verdiysen onu sor mesela kolye diyelim ben sana bir kolye vermiştim o kolye hala sende duruyomu gibisinden ama sana şunuda söyliyim pişman olanların hepsi elbet bir gün geri dönücek karşılıksız aşk yaşadım ben sevdiğim insana şunu söylemiştim toprak yağmurun değerini anlıycak ama fakat o zaman yağmur yağmıcak demiştim vazgeçtim vazgeçilmez oldum Şu an..!
00 Yorumla- +1 yıl
Manyakmısın?
Kardeşim ayrılmışsın bitmiş
Geçmişte yaşarsan ileriyi göremezsin gözünde büyütme bu kadar onu ya210 Yorumla - +1 yıl
"Beni senin hafızadan silen zaman seni benim içimden silemedi. Bana ne büyük acı, sana ne büyük sans biçmiş kader.." yaz.
Ben bunu yazardim. Ama elim gitmiyor yazmaya..96 Yorumla- +1 yıl
kız resmen şair olmuş.
- +1 yıl
@JeanPaulSartre olunmaz mi sence?
- +1 yıl
bilmem. :)
- +1 yıl
@JeanPaulSartre simone de beauvoir bile olmuş zamanında. Aşk bu kuzum.
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Eskilerden bir s*kim olmaz. Adi ustunde eski. Seni terk etmiş bir daha mesaj atmana değmez. Eğer aranızda bir şey olursa yine aynı durumda kalacaksın. bir kere terkeden yine eder. Aklinda olsun ben yaşadım çok iyi biliyorum.. Ozlemeyi bir yana bırak ona olan alışkanlıklarından vazgeç devamı gelir zaten.
00 YorumlaHala seni seviyorum yaz, iyi birşey derse yola devam
Kötü birşey derse halama yazmıştım yanlışlıkla sana yolladım dersin101 Yorumlasen ne kadar sevsen de bence hiç mesaj atma.o bitirmek istediyse o geri gelsin sana sen gitme.belki hayatında başka biri vardır veya yoksa da sen mesaj atarsan arkadaşlarıyla birlikte sadece gülecekler.bence değmez o senin ayağına gelirdi sevseydi
44 Yorumla- Soran+1 yıl
doğru ama ne bileyim kalbe söz geçmiyor bazen :(
- +1 yıl
7 ay öncesinde bende böyle bir durum yaşadım ama mesaj attığım için pişmanım şimdi ise hayatıma bambaşka biri girdi ve mutluyum zamanla unutuluyor, o sana mesaj atsın o seni istesin bence artık düşünme ayrıldıysa zaten hayırsızdır hele ki böyle susarak ayrıldıysa kafaya takmayacak kadar değersizdir canım
- Soran+1 yıl
Haklısınız canım ders verdiniz bana :)
Afedersiniz bu telefonu yolda buldum bir tek sizin numaranız kayıtlıdan girilir telefona onun fotoğrafları falan filan doldurulur. kızın tanımadığı bir arkadaşınızla kıza telefonu verirsiniz karıştırır illaki bunları görünce size dönmek için bahane arar artık :D Denenmiştir :D
01 Yorumla- +1 yıl
Deneyene helalsss..
- +1 yıl
eğer farklı bir şehirdeyseniz, o ile gelicem bir işim var. şurası hakkında bir bilgin var mı diye konuya girebilirsin.
ya da mesela bilgisayar mühendisidir. web sayfası amcamı yapıcaz ne tavsiye edersin gibi işi hakkında sorular yöneltebilirsin.
ama genel itibariyle giden gitmiştir ağa00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. I miss you, diye mesaj atmıştı eski kız arkadaşım cevap vermedim. Pardon arkadaş göndermiş o mesajı diye mesaj geldi 10 dk sonra onada cevap vermedim. Yarım saat kadar sonra aradı napıyorsun diye. Deneyebilirsin işe yararmı bilmem herkes farklı sonuçta..
00 Yorumlasize tavsiyem bırakan insanı al çöpe at bu kendine olan saygın! asla ama asla bu insani bir daha insan yerine koyma çünkü terketmek gayriinsani bir hareket insanlık dışı bir duygu.. sil at beyninde.. gelecekteki hayatındaki insana ve kendine olan saygından..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben ameliyata girecekken sevgilim benden ayrılmıştı aradan 1 yıldan fazla geçti Naber yaaaaaa diye mesaj attı bende ne bu labalilik dedim ya moralim bozuk hastandeyim grip olmuşum dedi Çok yaşa dedim.
Orda başka bir cümle kuraydı belki onu affederdim01 Yorumla- +1 yıl
sen bu taşlıkla pardon taş kalplilikle hayatta affetmezsin :D
- +1 yıl171 Yorumla
- +1 yıl
Ne yap bak. Bende bir eşyan kalmış, Gel al yoksa cope aticam de. Gelmezse bile Bu ona koyar hem. En. azindan sonucta gelmicekse bile koy ver gitsin.😂bu. pijamalari olabilir ya da çok sevdiği bir kazagi. Almaya gelirse senindir gelmezse kendi bilir😂
00 Yorumla Bir mesaj yaz altınada -toplu yaz ne bilim cuma mesajı felan at veya kendini acıdır hayattan bıktım hakkınızı helal edin yaz (fazla cocuksu) ama işe yarar sana dönecektr veya tasiniyoruz herkes hakkını Helal etsin yaz 1 hafta sonra tasinmktan vazgeçtik yaz var da var yani
00 Yorumla- +1 yıl
Beni yarim bıraktığı içimde kalan sorular olduğu icin 10 sene önceki kiza yazdim. Içimi döktüm ama kötü konusmadim hala yeri ayri bendr kizamiyorum ona. O kadar rahatladim ki kus kadar hafifledim.. Eğer içinizde bir şeyler kalmissa mutlaka yazin gurura gerek yok. Dünya hayat kisa. Ben yazdim rahatladim..
10 Yorumla Sanırım bir mesajla tekrar kalbine gireceksin. Bir fikir arıyorsun. Bunun için 2 yol var.
1- Ona daha önce verdiğin bir şeyi geri iste.
2- Ona verdiğin bir şeyi geri iste.
3- Bir ricada bulun, bir yere gitmek istediğini ve bunu tek başına yapamayacağını söyle.00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
panpa yapman gereken yarın tanıdığın bir arkadaşı varsa onu ayart eski sevgilinle buluşsun desin "zamqi dün x yerinde şu şu eski sevgilini gördüm" o eski sevgilinle buluştuktan sonraki gün sende mesaj atarsın "zamqi naptın beya geçen şu arkadaşını yolda gördüm bu tip ne dedikten sonra kafasına havada 8 takla atıp kafasına godum tekmeyi veletlerin arabalara attığı yumurtalar gibi kafası patladı" falan de işte ehuehuehuehuehuehu
00 Yorumla Ben arada bir atıyorum bir bahaneye gerek duymuyorum direkt sallıyorum. Genelde canım sıkkınken atarim. bir bahaneye gerek yok çünkü zamanında sevgilin olmuş seni en az senin kadar tanıyan biriymiş. Yaz gitsin ya, hepimiz insaniz :D
20 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ya sey diyebilirsin meselaa
'' Selam, bir arkadasdan sunu sunu duydum dogru mu / iyimisn? ''
Gibicesinden
Mesela iste hasta oldugunu duydum, baska bir sehire tasiniyormusunuz, annen baba hakkinda herngi bir konu yu duymusta soruyormua gibi yapabilirsn10 Yorumla Bence o bitirmiş veya bitirememiş orayı bilemem ama sen içinde bu haksız gidişi yedirememişsin kendine. Mesajda dürüst olsan biraz..''Yok''de sana ''ne yok''diyecek sende''bahanem yok''de nebilim arkadaş dürüst olun biraz bahanede neyin nesi.
10 Yorumlabence hiç mesaj gönderme çünkü başka biriyle çıkıyor olabilir. senin göndereceğin mesaj onu huzursuz edebilir. çünkü yeni sevgilisi varsa ve bu mesajı görürse ona en büyük kötülüğü yapma konumuna gelebilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
naber yerine nasılsın demek ya da npyn demek daha güzel olur çnki naber çok basit bir kelime herhangi birisinin birine sylediği bir kelime ya da biz ne olduk böyle neyiz bu ne şimdi gibisinden bişeylerde söyleyebilirsin tabi seviyorsan...
00 Yorumla Mesaj atmak istedikten sonra her şeyi bahane edebilirsin ki. :D bkz. sesini, kokunu özledim, sende şu eşyam kalmış, ya o bir ara bahsettiğin şarkı/film vardı ya o neydi?, şunun adını bir türlü hatırlamadım yardımcı olur musun?, çok bunaldım, vb.
00 YorumlaBence whatsaptan ara sonra yazarsa sana yanlışlıkla resmine bakarken aradım iptal ettim ama aramış diyebilirsin ben yaptım inandı saf ayağına yat biraz yani ama gerçekçi olup söylemiş gibi sonra konuşmak isterse kendi yazar zaten
00 Yorumla- +1 yıl
Yanlışlıkla aradım dersnin ya da sende olan bir parca varsa esya vetmek icin arams bahanesi ya da ...
Bahaneler cok mesela ona verdigin bir söz varsa onu yerine getirmek için
ya da yeni prf resmine yorum at00 Yorumla boşver 1 yıldır ıyı ya da kotu gununde beraber yanında olmadıysa napacaksın bu aşkı (bagımlılıgı) bırak, saplantı sadece bukendını dusurmekten baska bısı degıl, sen sadece bırazda boslukta aklına daha fazla yukluyosun hayır gelmez ondan
00 Yorumla- +1 yıl
nasılsın de bence bahane bulmak sacma ya da yaptıgı ısle alakalı bısey sorabılırsın mesela ne bılıyım sporcudur ahcıdır teknısyendır bısı sorarsın ya da bahaneyı onu tanıdıgın ıcın sen daha ıyı bulursun :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Sadece ikinize özel olan bir muhabbetten , aranızda anlamı, şakası olan bir kelime seç gönder ya da tanışma tarihinizi yaz gönder sadece. 0501 gibi mesela.
haşırt.10 YorumlaAyran ayrı icilebilir ama ayrilikta eski sewgiliye mesaj atilmazki be ya? Ne gerek war kalpleri zihinleri karistirmaya? bence yapma icinden öyle böylesi daha güzel
00 Yorumla- +1 yıl
Aradan 1 yil gecmis bir karar aldik ayrildik ama hala onume cikiyosun arkdamdan konusuyosun ben sana kotu bisey yaptim sanki cok ayip bu yaptigin inanamiyorum sana yaziklar olsun.
Sanki arkandan konusmus gbi bir mesaj at oda sana kendini acklamaya caliscak sen msjina cevap verme sonra o usteleyince cevap ver biseyler uydur sohbet acilir bir sekilde 😊00 Yorumla Naber sacma tabi ayrilali bir yil olmussa bir bahene arayisin dahada sacma bnce bahane isini gec ne demek istiyosan acik ve net bir sekilde soylemlisin ona
00 Yorumla- +1 yıl
biz ayrıldığımızda hala bana kızgın mısın diye mesaj atmıştım 5 ay mı ne geçmişti aradan. o şekilde konuşmayı yürütmeye huyuna gitmeye çalıştım Şu an sevgiliyiz.
00 Yorumla Mesaj atma direk ara. Ama konuşma muhabbet ortamı olsun arkadaşlarınla böyle yanlışlıkla aramış gibi. Hatta kıyafetlerden falan konuşun. Yasa sıfır ses. Muhtelemen o kapatıp seni arayacaktir. Böylece konusursunuz. Baktın cevap gelmiyor ya da eri atamadı ay yanlışlıkla aramistim kusura bakma diye mesaj atarsın
00 Yorumla- +1 yıl
yeni limanlara gitme zamanı gelmiş boşver eskileri :)
Yaram tazelenir kanar arada
Daldım eskilere çıkamıyorum
Cananı yitirmiş cansa sırada
Dönüp eskilere bakamıyorum00 Yorumla Bence atma bırak. Yaşanmışı yaşarsan tekrar sonra başa kakmalar olur eskiler açılır sonu yine aynı olur. 1 yıl geçmiş aradan işte. Acını yaşadın tekrar acı yaşatma kendine :/
00 Yorumla- +1 yıl
Bence hiç yazma der iç sesimiz ama yazayım iç sesimizde bizi kemirir bence iç sesin en yoğun olduğu yöne odaklanmalisin onlar gerçek dusuncelerimiz neticede
00 Yorumla - +1 yıl
Valla benim taktiklerim ya yanlışlıkla gitmiş bir mesaj ya da toplu mesaj :) ygs öncesi yazmıştım dua edin bana çok heyecanlıyım diye ama bitek ona yollamıştım kısa süreliğunede olsa bende işe yaramıştı
00 Yorumla Bence o sulara girme bir senedir seni aramamışsa boşver et. Mağrada yaşamıyorsan tabi. Çık dışarı kendine başka birini bul ve geçmişe mazi geleceğe niyazi lafını unutma
00 Yorumla- +1 yıl
Bence anlamlı uzun bir mesaj atmaktansa naber demek çok daha mantıklı. Hem başka türlü basit bir şey yazarsan bahane ettiğini yine anlar diye düşünüyorum. En azından böylelikle naber deme cesaretini gösterebilmiş olursun ve normal olarak konuşabilirsiniz belki.
00 Yorumla - +1 yıl
Bende eski sevgilime yanlışlıkla snap den mesaj atmıştım pardon yanlışlıkla sana geldi dedim sonra sorun değil derken sohbet açıldı Şu an yine çıkıyoz sayılır
00 Yorumla - +1 yıl
Benim. iliskimmm bir aydan fazla olduu bitelii ve o terk ettii amaa benn sankii dahaa dunn ayrilmiss gibiyimmm vee gururu bir tarafaa bir tarafa birakiop mesaj atsam mi diyee dusunuyorumm cunkuu iki yill dolu doluu yssadikk vee ilk gozagrimmm amaa bilmiyomm atsamm acabaa ne derr yoksaa engellermii diyee korkuyorumm:(
00 Yorumla Doğruları konuşmak lazım, bu yüzden mesaj at, içinden gelenleri söyle emin ol hem kendin rahatlayacaksın hemde onun içinde iyi olacaktır diye düşünüyorum.
00 Yorumla- +1 yıl
Şarkı linki at al sana
https://m.youtube.com/watch?v=DSGJ7zVpBp000 Yorumla - +1 yıl
Net ol bence seni özledim ulan de ters cevap verirse 1 sene gecti hala degismemissin yine karaktersizsin dersin 😄
10 Yorumla - +1 yıl
Onun umrumda bile değilken mesaj atma bence unutmaya çalış yenileri. cikarsa karşına cikarsin onlara hazırla kendini. Zaten arkadaş kalcaksin ama yinede gerek yok bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. güze bahane değil de fikir vermek gerekirse gideceğin köy mü yoksa köyün yolumu önemli senin için. yani bir bahane ile yazdığın sıra dışı cümlenin sonu nereye gidecek sadece hal hatır sormak için mi?
00 Yorumla- +1 yıl
"Bahaneye gerek yok, nasıl olduğunu merak ettim." yaz mertçe. Seni terk etmiş sebepsizce ama sen delikanlı kızsın böyle yazman iyi olabilir. 😉👍
114 Yorumla- +1 yıl
nikinle çelişme neyine iyi olacak alkışlayacak mı çocuk beni sordun delikanlıca diye ayrıca ''delikanlı kız'' tabiri kadını aşağılayıcı erkeği yüceltici nasıl kullanırsın bu kelimeyi feminist hanım
- +1 yıl
@ocakırmağı delikanlilik adamlik gibidir, cinsiyet belirtmez. Sana dusmedi benim ne soyleyip ne soylemeyecegim. Kivirmadan mertce soylesin, bahanelere ne gerek var ozlediyse? Sanki cocuk bahane ettigini anlamayacak mi? Ne gerek var kivirmaya?
- +1 yıl
adamlık neya kadınlık de ozaman öff laf anlatamıcam sana
- +1 yıl
- +1 yıl
Adam, adem kökünden gelir. Anlamı insandır. İnsanlık gibi, adamlık gibi, delikanlılık gibi, mertlik gibi, cesur olmak gibi, cinisiyet belirtmez. Kimi kızlar tanıdım erkek arkadaşlarımdan daha delikanlı.
- +1 yıl
@ocakırmağı @feminist29
- +1 yıl
@Bildiğingibi helal be, demek istediğim buydu zaten. Bazısı anlamak istemediginden 😒😒 bazı kızlar vardır ki adamın hasıdır adamlık cinsiyet belirtmez.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Bildiğingibi yazdığınız için teşekkür ederim
- +1 yıl
@ocakırmağı ben teşekkür ederim :)
- +1 yıl
@feminist29 naber hesabım patladı :D
- +1 yıl
@MelihCorap hey! Dun fark ettim :/
- +1 yıl
Hadi cok guzel konuştunuz diyelim sonra nolucak sen umut dolu olucaksin o tekrar gidicek. siz birbirinizin yokluguna alismissiniz bir kere olmasaniz da olursunuz yaparsiniz. mesaj atma mantikli ol. cok sev ama kendini daha cok sev
00 Yorumla - +1 yıl
Hicbisey demeden terk edip bir ozurle kendini affettirebilmiş mi yani? Hmm garip.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
çocuğun tipini atsaydın özelliklerini anlardım ;
Kurnaz mı? yakışıklı mı? karizma m? özgüvenli mi? abaza mı?01 Yorumla- +1 yıl
Ben atayım mı bir bak nasıl biri
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Erkek arkadasimin eski sevgilisinin ona mesaj atmasini istemez cok rahatsiz olurdum. Haberinin olmadigi bir ilişkisi olabilir. Bence mesaj atmamalisin. Ileriye donmelisin. Hicbir sey soylemeden terk ettiyse ozellikle.
00 Yorumla - +1 yıl
Şey ya benim dior rujum vardı da sende unutmuş olabilir miyim? 1 yıldır bulamıyorum da pahalı da birşey sende olabilme ihtimali anca aklıma geldi.
00 Yorumla - +1 yıl
Ulan sizin gibiler yüzüne ileriye bakamıyoruz virüs gibisiniz hayatımızda bitmiş işte daha ne kurcalıyon. Uşak size küfür etse haklı.
00 Yorumla - Devamını Gör (457)
Devamını Gör(512)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar