şu an Karın boşluğunda Bir yara Varmış Deli gibiyim kafayı yiyeceğim Beynim Çatlıyor Ölüyorum O şimdi iyi olsa benim halimden anlardı Ne Şanssız bir kızmış beeee Onu çok seviyorum Allah biliyor yaaa Ona bir şey olursa ben kimseyi artık Sevemem Tükendim artık Ölüyorum Tam olarak yerini bilsem Uçağa Atlayıp yanına gideceğim
Yaralıyım dedi durumunu Tam Öğrenemedim kim bilir Nasıl oldu kim yaptı anlatmadı Ben kaza yaptı zannettim çünkü En son arabayla Eve gidecekti Acaba Arabayla Kaza mı yaptı bari bunu söyleseydi Bende Hayal perest olduğum için kafamda kurgulayıp kaza yaptığını karnından yaralandığını düşündüm çünkü Benim En yakın arkadaşlarımdan biri arabayla kaza yaptığında karın boşluğundan yaralanmıştı Sevdiğim kadın #Civcivimi de öyle sandım ama bana neresinden yaralı olduğunu anlatmadı
Hayat adil olmayabiliyor... Mesela senin hayal ettiklerini baskaları emek vermeden gözünün önünde çok kolay bir sekilde yaşıyor... insanın hevesi de inancı da kalmıyor böyle bir durumda..."Hayat puşt." derler ki aynen de öyle
En İyi Cevaplar