Heykeşe iyi ciceleyy..💫
Sarışınnnn..🤴🏼👸🏼
Esmerrrr.. 🤴🏻👸🏻
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Heykeşe iyi ciceleyy..💫
Benim sevdiğim kadının ten rengi ya da saç rengi önemli değil ben her türlü severim zaten <3
Hep öyle kal
Eğer her gece yattığında
Büyülü düşler sana
Benden bahsediyorsa
Hemen tatlı uykundan uyan
Çünkü ben hiç uyuyamam
Seni düşündüğüm zaman
Ben ki sevmekten hiç usanmam
Umutsuz olduğu bir anda sevmek, ister her insan
Birazcık şanslıysan neden olmasın
Kendinden emin değilsen, sevme
Bensiz mutluysan
Hep öyle kal
Eğer her gece yattığında
Büyülü düşler sana
Benden bahsediyorsa
Çünkü ben hiç uyuyamam
Seni düşündüğüm zaman
Eğer her gece yattığında
Büyülü düşler sana
Benden bahsediyorsa
Çünkü ben hiç uyuyamam
Seni düşündüğüm zaman
Esmer olmalı 🙈 iyi geceler lady 😊🙃
Teşekkür ederim şirinem 😅🌹
Adam gibi adam olmalı..
Karakterli olsun diyorum.. Sarışın ya da esmer fark etmez.. Kadınına değer versin.. Bence en önemli kriter bu olmalı..
Kesinlikle doğru söylüyorsun tatlımda bu devirde gerçekten çok zor. Evlenmeden önce kişi kendini devamlı geliştirmesi lazım mesela bunu rutin haline getirirlerse..(temizlik, tertip, düzen, herşeyi kadından beklememek gibi, mesuliyetini yerine getirmek gibi çünkü evlendiğinde anne/baba adayda sayılmaya başlayacaklar... ) kimse mükkemmel olamaz lakin insan olduğumuz için bir nebze olsun saygınlığımızı koruyup etrafa iyi model insan olmalıyız..
Çok haklısın.. Kimse dört dörtlük değil tabiki herkesin bir kusuru illaki var.. Ama olabildiğince eş adayını iyi seçmek gerek.. Bunun için de genç yaşta evlilik bence uygun değil.. Hiçbir şeyin farkında olmuyorlar sonradan çok fazla sıkıntı yaşıyorlar..
Genç yaşta evlenenleri görüyoruz... her biri teker teker boşandı/boşanìyor veya mutsuz bir evlilik yaşamakta ama bunu dile getiremiyor. İnsanın hayatını kaydırıyor gerçekten yani uzunca düşünüp sağlam bir şekilde uygulamak lazım. Düğünden sonra; hayat toz pembe olmuyor, değil. Asıl geeçek hayat mücadelesi evlendikten sonra başlıyor...
Aynen öyle evlenmeden önce tekrar tekrar düşünmeleri gerek..
Teşekkür ederim tatlım.. 😍
Cevap
6Cevap
Esmer seviyorum 😄 azıcık kumral da olabilir sankim
Fark etmez düzgün insan olsun
Sarışın
Doğru yer o zaman Sanal alem yalan alem :P
Esmer.
Kızıl 🥰
Bence esmer
Esmer diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?