//iletişim kuramadıysam kurana kadar devam ettirme döngüsü. while (iletişim == false) { //alıcıyı harekete geçir, fiziksel iletişim kur. if ( göz_teması () ) { iletişim = sözlü_iletişim_kur (); //iletişim sağlayana kadar devam eder. konuşana kadar :) } }
//sonunda: döngüden kurtulduk Console. WriteLine ("sana ulaşmak hiç de kolay olmadı"); ... Aha elektrik gitti hay aksi. Sil baştan yaz :) bence kağıt ve kalem iyi. Yazanıda iyiyse, duygularını kodlara aktarabilen bir mecnun da iyidir ikiside emek veriyor :)
Yaratıcı ve degişik şeyler severim.. Marjinallik yapması bu konular hakkında kafa yordugunu gösterir ve bu da degerle alakalı bir durumdur. Aşkını kodlarla, şifrelerle ifade etmesi acayip hoşuma giderdi 😁
Ne kadar güzel demiş şairimiz az mı sızladım ben bu şiirin başında az mı karalar bağladım evet insanlar evler duvar gibiydi ve o da hiçbir zaman sevmedi nasıl da unutuyordum onun bir başkasını sevdiğini benden sevgili olmaz bir daha bu soruya cevap veremem ben o uçurumun ucundaki kızla beraber öldüm artık nefes alan bir ölüyüm içimde aşk maşk ne varsa bahar denen o kıza harcadım ben😔😔😔
printf ("Biliyorum sana giden yollar kapalı\n Üstelik sen de hiç bir zaman sevmedin beni\n Ne kadar yakından ve arada uçurum\n İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi"); system (pause);
c dilinde böyle olması lazım, include yapmayı unutma :) satır atla karakterinden sonra boşluk koymuş, gerek yok bu yüzden bir karakter sağa kaymış satırlar.
Kod yazsın ya, mecazları sevmem lafı dolandırmaya da gerek yok zaten bişey düşünüyosa söylesin direk farklı kelimelerle kafiye yapınca ne oluyo sanki mk
En İyi Cevaplar