+1 yılErkek bir kızı hiç bir nedenle bunaltmamalıdır.
“Kibar olmalı.” Fakat yumuşak olmamalı. Erkek kibarlığı abartırsa kadınlaşmaya doğru kayar. Kadınlar kibar erkek istiyor gibi görünseler de aslında fazla kibar erkeklerden hoşlanmazlar. Tabii kaba da olmamalı.
“Analitik düşünmeli.” Eşi ile bir sıkıntı yaşadığında orada takılıp kalmamalı, çözüm için gayret göstermeli. Sözü dinlenir olmalı, evde ağırlığı olmalı.
“Ölçülü olmalı.” Aşırılıklardan uzak olmalı, dengeli olmalı. Davranışları bir öyle bir böyle olmamalı. Neye kızıp neye kızmayacağı belirsiz olmamalı. Bir şeye kendini kaptırıp sorumluluğunda olan diğer şeyleri ihmal etmemeli.
“Vakar sahibi olmalı.” Erkek ağırbaşlı ve efendi olmalı. Çok fazla konuşmamalı, söylenmemeli, her şeye karışmamalı, saygınlığını yok etmemeli. Tabii asık yüzlü de olmamalı. Mütebessim olmalı. Tebessüm vakarın süsüdür.
“Mütevazı olmalı.” Kibirli olmamalı. Karısını aşağılayıp küçümsememeli.
“Hoşgörülü olmalı.” Detaycı ve alıngan olmamalı. (İkisi de fazlasıyla kadın özelliğidir.) Evde kadını ilgilendiren işlere müdahale etmemeli.
“Merhametli olmalı.” Despot ve cezalandırıcı olmamalı. Affetmeye meyilli olmalı. Her hatayı görmemeli. Her hatayı gören gözden çabuk düşer. Sadece önemli konularda tavrını ortaya koymalı.
“Centilmen olmalı.” Arabanın kapısını açıp karısının oturmasını beklemek gibi erkekçe jestler yapmalı. Kadın dilinden anlamalı. Eşine kendi için değerli olduğunu ve sevildiğini hissettirmeli. Güzel söz söylemeyi, iltifat etmeyi, karısına güzel dokunmayı bilmeli. Eşini mutlu etmek için arada bir jestler yapmalı fakat kafayı karısını mutlu etmeye takmamalı.57 Yorumla- +1 yıl
Güzel🙂👍
- +1 yıl
kadın nasıl olmalı peki herşeyi erkeklerden bekliyorsunuz nerede eşitlik sözde kadın erkek eşitmiş bok eşit
- +1 yıl
Hahahha herşey karşılıklı ya beraber karar verilmeli birşeylere iki tarafta özverili olmalı beraber çalışıp beraber evdeki şeyleri yapmalılar bence herşey ortak🙂
- +1 yıl
@kışmasalı45 Bunun cevabını verebilirim. Tabi ki sorduğunuz soruya bağlı.
- +1 yıl
Saol Cankız.
- +1 yıl
No thanks can bey🙂
En İyi Cevaplar
+1 yıl1 vazgeçmiyiceğini anlamanı ister ki sen sınıyosun sanır
2 gerçekten değer veriyodur bişryler için çabalar
3 seni elde etmek için yapıyordur
4 dış görünüşün hoşuns gitmişdir elinden gelenş yapıyodurf
5 zamanla belki kabul edersin diye düşünür02 Yorumla- +1 yıl
Senin düşğndğğün gibimi😂
- +1 yıl
benim düşündüğüm sebepler bunlar 😊
Aşkta kacan kovalanır diye bir durum vardır da ondan
00 Yorumla
Yılışık Erkek modeli.. En nefret ettiğim modeldir.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Seviyordur ne yapsın :D
#hacıemre00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yıl1 saplantili 2 antisosyal kisilik bozuklugi mevzuttur tammen kendisini sana adepte etmis sensiz yasamayacagi na kanat getirmis
Sosyopat birisi
Bence ileri vade de canin skilmasini istemiyosan sayet ulasilmaz olmanda fayda vardir20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen geldim dağılın ses kaydı gelsin https://vocaroo.com/i/s1EJGZsqiDFK
01 Yorumla- +1 yıl
Hahhaah olamaz sevemez sadece resmimi görmüş etkilendiğini söylüyor saçma tanımıypr bile
Daha önce bir kıza ısrar edip sonuç elde etmiştir. Onun verdiği tecrübeyle ısrar ediyordur.
20 Yorumla
+1 yılTakıntılıdır. Amman uzak dur, bir araya gelsen de kurtulamazsın sık boğaz eder, ayrılmaya kalksan şiddete başvurur. Benim tavsiyem kibar davranma!!!
02 Yorumla- +1 yıl
Hahah tamam öyle yaptım ztn
- +1 yıl
Tebrikler o zaman. Unutmayın ki her verdiğiniz güler karşı tarafa bir umut olarak geri döner.
+1 yılGurursuzdur kızın reddetmesinde bir neden olmasına rağmen erkek kendini kusursuz görür ama eksikleri vardır ve kızı elde etmek için kendini oyuncak eder
00 Yorumla
+1 yılGurusuz, alternatifi olmayan, ezik bir ors*pu çocuğudur.
23 Yorumla- +1 yıl
Hahhaa küfüre gerek yoktu ya
- +1 yıl
İstersen şans ver ve öyle olduğunu gör
- +1 yıl
Yok gerek yok haklısın
Seviyor olabilir elde etmek istiyor olabilir karakter meselesi herkes herkes değildir
20 Yorumla
+1 yılKuyruk sallıyon mu kız doğruyu söyle hiçbir erkek durduk yere ısrarla çıkma teklifi etmez
07 Yorumla- +1 yıl
Hayır saçmalama
- +1 yıl
Durduk yere çıkma teklifi ediyor yani
- +1 yıl
Çıkma teklifi değil canım😂 yani şöyle bu beni instadan ekledi resimlerimi çok beğenmiş etkişendim diyor tanışmak falan istiyor istemiyorum falan dedim baya bir sapı muamelesi yaptım hatta ama vazgeçmedi
- +1 yıl
Sapık o zaman 😂😂
- +1 yıl
Hahahahah engelliycem şimdi onu😁
- +1 yıl
bir zahmet
- +1 yıl
😄🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yıl03 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka😂
- +1 yıl
alakayı da kuramadıysan yazık çocuğa
- +1 yıl
Hahahahha😂
karektersizlikten başka birşey degil ve ard arda red edilmesine ragmen halen tekrar ediyorsa bu gurursuzz sevgisindede samimi olabilecegini sanmıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede🙂
+1 yılGurur önemli tabi. Ama bir süreden sonra rahatsızlık boyutuna geçiyorsa bu ısrardan ziyade tacize girer. Israr edemeyeceği bir ortam yaratmak en mantıklısı olacaktır.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu öyle rahatsızlık boyutuna geçen birşey değilde israr ediyor baya bir tanımal istemiyprum deme rağmenn tersledim okadar positif yaklaşıyor 😂
- +1 yıl
Gurur işte bazen yerlerde bazen göklerde :D Bazen çok ısrarda iyi değildir yani altından ne çıkacağı belli olmaz :D Yorumların çoğu iyi yönde değil farkındaysan :D
- +1 yıl
Aynen🙂
Yenilen pehlivan güreşe doymaz çünkü
20 Yorumla
+1 yılÇünkü gururunu ayaklar altına alacak kadar çok seviyordur.
20 YorumlaYüzsüzdür. Veya cok seviyodur. İnat etmiş te olabilir. Gururuna yediremiyordur belki red edilmeyi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Gençtir , saftır, aşık olmuştur, beceriksizdir 4de aynı kişi
00 YorumlaSeviyordur. Ya da önemli bir iddiaya girmiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılKabulenemiyodur reddedilmeyi ya da cidden seviyordur
00 YorumlaAçık kapı gördüğü içindir. Hala yapıyorsa normal değildir zaten.
00 Yorumla
+1 yılZor bayansın gibi algılıyo elde etmek istiyor hem zaman geçiyor hem çözmeye çalışıyor bunun gibi
00 Yorumla
+1 yıleee benim gibi kadınlardan zulüm gördükçe kabuğuna çekilip hayattan kopmasından iyidir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbenı sınır etmek için sankı ısrar edınce kabul etcez
00 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyor belki de herkes bir şansı hak eder
10 Yorumla
+1 yılGurursuz onursuz kiz olsa herkes bunu derdi bunu diyorum
00 YorumlaTakıntılı veya saplantılı olabilir mi ya da seni gerçekten çok seviyor
00 Yorumla
+1 yılAman Tanrım didim :p
Sorunun cevabı sen de gizli :d02 Yorumla- +1 yıl
Hahahah nasıl yani
- +1 yıl
Bence de şans verme, o kim ki yani. Kendini bilmez, hadsiz.
Biz ne zaman evleniyoruz :p
+1 yılElde edemeyince herkes yapar bunu illa elde etmesi lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Boş işlerle uğraşmayı seversiniz yani
+1 yılgerizekaliligindan eder
02 Yorumla- +1 yıl
Hahhahaha
- +1 yıl
😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ben 😅 aşıktm ben gurur falan dinlemeyip onunla olmak ihtimali için her şeyi yapardım kısacası çok seviyodur
127 Yorumla- +1 yıl
ya da niyeti başkadır nasıl anlaşılır bu peki
Cevap sahibi+1 yılnasıl niyeti başkadır?
- +1 yıl
Sevmiyor ztn orası kesinde tanımak istiyor dediğine göre etkilenmiş niyeti iyi değilse bunu nasıl anlarım
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim ben aşıktm seviyodum o hayır diyodu ben de tanımıyodum uzaktan sevmiştm deli gibi seviyodum o da belki senin gibi düşünmüştü sonuç olarak baktm olmuyo o istemedi diye onu sevmekten vazgeçecek halim yoktu uzaktan sevdim bir iki yıl sonra yavaş yavaş aklından çıkıyo zaten
- +1 yıl
Senin adına üzüldüm ama bizim böyle düşünmemizin sebebi yine erkekler yalana dolana gerek yokki etkilendiysen seviyorsan konuş anlat ama öbür türlüsi saçma vakit kaybı insanların duygularıyla oynamaya ne gerek var bunşarı bilince insan tabi daha temkinli ve mesafeli oluyor
Cevap sahibi+1 yılBen de söyledim işte ama kız haklı olarak inanmayanilir ne ara bana aşıı oldu drmiştir falan
- +1 yıl
Engelledim onu engellemeden önce ne söyledi biliyormusun engelle farketmez en fazla bir hesap açarım olmadı bidaha bidaha açarım sonsuza kadar büyür engelle dedi bide gülücük attı salak ya😒 gerçekten hesap açıp neler yazdı manyak
Cevap sahibi+1 yılHımm benimki de beni engelliyodu başka hesaptan yazıyodm bir iki diyodum sana aşık oldum seni görünce elim ayağıma dolanıyo lütfen rica ediyorum bir kere görüşelim en kötü arkadaş olalım falan yazmştm 😏
- +1 yıl
Ciddimisib sen ya
Cevap sahibi+1 yılEvet ne oldu ki 😅
- +1 yıl
Birş sana gurursuzaun dese şizofren sapık dese naparsın yazmaya hala devammı edersin🤣
Cevap sahibi+1 yılYok son kez belki uxun bir şey yazarım faga da yzmam ama sen de o şekiş yaparak kendibi bir halt sanmış opma bence
- +1 yıl
Ne anlamadım
Cevap sahibi+1 yıluzun yazı yazrdm son kez ama senin de o şekil yazman çok itici gelir kendini bir şey sanıyosn gibi olur cvp yazma hiç
- +1 yıl
Yazmamak elde değil vazgeçmiycem diye yeni bir hesap açmış şimdide😂 cvp vermedim bu sefer
Cevap sahibi+1 yılYazma hiçbir şey ben o şekil değildim mesela ben uzun güzel mesaj atmıştm uzunca cvp yazmamıştö beklemiştm bir ay falan sonra hesabını dondurmuşmtu dedim ki ona tek ulaşabilceğim yeri de kapattıysa yapacak bir şey yok kendi kendime ben seni uzaktan da severim dedim sildim hesabı bir daha yazmadm etmedm o hesabı açtı ama yazmdm kendisi bizim komşunun kızı falan bir daha hiçbir şekilde evlerinin önünden geçmedm 2.5 yıl olucak hiç görmrdm o da beni göremez farklı yollardan gidip geliyorum karşılaşmak istemiuorum unutmuşm zaten kendisini aklıma gelmiyodu hiç iki hafta önce annesi anneme wp mesaj annem kimdn mesaj dedi baktm kzııula kendisinin resmi var aklıma geldi acaba ne yapıyo falan diye geçer heralde yakında
- +1 yıl
Sen bence onu unutamamışın hala unuttum demekte hatırlamaktır
Cevap sahibi+1 yılo kadarını bilemem ama o gelse konuşalım dese kabul etmem senin dediğin şekilde olsa havalara falan uçmam gerekir bence benimkisi başkasına aşık olamadığım için son aık olduğum kişi olarak aklıma geliyodur diye düşünüyorum :)
- +1 yıl
Olabilir ama zannetmiyorum öyle olduğunu
Cevap sahibi+1 yılben kendimi biliyorum eskisi gibi hiç değilim ona karşı hayatımda olmadığı işçin çok kez şükretmişliğim bile var beynim kesinlikle uzak durmam gerektğini söylüyo kalbim bilmiyorum ama ben ilk defa beynimi dinliyorum :)
- +1 yıl
Soğmuşun bencd o yüzden ama sana bir adım atsa belki çok farklı olur ama neyse boşver senin değerini bilmeyenle işin olmasın ztn
Cevap sahibi+1 yılya bana yüz adım atsa işim olmaz, benim ona en ihtiyacım olduğu zamanda yanımda olmayan biryle ne işim olur :) ayrıca onun hakkında daha fazla bilgi sahibi oldum annemle onun annesi yakın arkadaş annem bilmiyo kızın annesi anneme anlatıyo annem de bana kötü şeylerini falan ben de hi tanımıyo gibi bütün bilgileri çekiyorum :) :)
- +1 yıl
Annesi kızın kötü şeylerini neden laf ediyor ki😂 tabi senin açınfan iyi öğreniyorsın herşeyi
Cevap sahibi+1 yılannesi dert yanıyo bilmiyo olayları :) :) bu kadınların ağzı çok geveze kadın bütün aile sırlarını herkese anlatıyor komşulara annem de bize anlatıyor varya bazen diyorum Allahım sen beni korumuşsun :) :) o olayları duyunca işte iyi ki diyorum ama bazen de özlemiyo değilim tabii bu bir şeyler yapacağım anlamına gelmiyor artık beynimi dinliyorum :)
- +1 yıl
Bazen ailelerde abartıyor ama yani kızı hakkında kendi nasıl düşünüyorsa hissediyorsa öyle anlatıyordur halbuki kızın başka sebepleri vardır anneside olsa herşeyi bilemez ve bukadar özel şeyleri anltması bence hiç hoş değil
- +1 yıl
Annesinin anlatmasına diyorum
Cevap sahibi+1 yılbence de annesi anlatmassın ben de duymak istemiyorum kadınla kocasının arası kötüymüş çocukları babasının ağzı bozukmuş bütün çocuklarım babalarına çekmiş kızım bile küfür ediyo falan diyomuş ben şoklar için de anneme anlamayacak şekile sorular soırarak bilgileri alıyorum hahahahahhh :) :) hayatta en sevmediğim tahammül edemeyeceğim şeylerden birisi kızın argo konuşması ki hele küfür olsa kabul edemezdm falan :) :) br sürü rezilik var ailesinde annem anlatıyo içimden diyorum millet deliden yedi köy kaçıyo biz koynumuza almak için çabalıyomuşz :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin gibi hissiz birine gönlünü kaptırmış işte. Bide pişkin pişkin gülüyor.
00 YorumlaTakıntı haline getirmiştir de ondan. Kabul etsen şimdiki halinden zerre eser kalmaz
05 Yorumla- +1 yıl
Engelledim canım başka hesağ açıp yine yazmış
- +1 yıl
Gurursuz dedim şizofren dedim sapık dedim banamısın demiyo inanılır gibi değil😂
- +1 yıl
Elimden geleni yapacam vazgeçme diye hesap açtı şimdide hahaha
+1 yılBelli ki cok ciddisin 🤣🤣 vazgecemiyordur mnyak herif 🤣🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Ahhahaha
Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Seni istiyordur bir kere verirsen hallolur kaba konuştum ama doğruya doğru
03 Yorumla- +1 yıl
Ozmn çok bekler evlenmeden olmaz çünkü😏
- +1 yıl
Sevgili değiliz ve teklif ettiği şeyde öyle birşey değil böyle birşeyi kimse bana teklif edemez öyle insanlarlada muhattap olmam
+1 yılHerkes in kafa yapısı farklıdır. Piskolojik bir durum tedavi olabilir
10 YorumlaAşıktır adam bir şansı hak ediyor hakan Altuğ bile bu kadar beklememistir.😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çoookk seviyordur. ya da rededilmeyi hazmetmiyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. gurur yapmıştır. kabul ettirip kendi terk edecektir.
20 Yorumla
+1 yılreddetme hakkın olduğunu kim söyledi? ayrıca sevgili olmak nedir batılı kafirce bir tarz islama uygun davranmalıyız müslümansak
04 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olmal için teklifte bulunmadı ztn tanımak istediğini söyledi istemiyorum dememe rağmen israr ediyor tersledim olmadı çözenedim açıkçası kendisini
- +1 yıl
reddete bilirsin ancak beğendiğin ve evlenmek istediğin bir erkekse evlilik yapmalısın bunun dışında yaşanan şeyler allahın fikirlerine zıt olucaktır müslümansak müslüman gibi yaşayalım gerçek bir müslüman hayatı
- +1 yıl
bu arada yanlış yaptım sen cariye değilsin hür bir kadınsın kimle evlenip evlenmiceğine karar verebilirsin bunlar allahın uygun gördüğü müslüman hayatıdır hristiyan hayatıda vardır yahudide vardır ama müslüman doğal olarak müslüman olarak yaşamalı
- +1 yıl
Ben senin dediğini gayet iyi anlıyor ve biliyorum haklısın inşallah🙂
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. tokat yemeyi seviyor olabilir. vur vur daha çok vur misali
00 Yorumla
+1 yıloo bak benlik soru cunku imkansiz oldun kabul. etsen bukadar etmezdi baska alayim
00 YorumlaIki ihtimal var
1 ya cok seviyordur pes etmiyordur
2 ya da bir plani vardir050 Yorumla- +1 yıl
Peki bunu nasıl anlayabilirim😂
- +1 yıl
Burda öyle birimi vardıda😂 hayır burdan değil
- +1 yıl
Kim ki🙄 yani ben yorumlarımın altına yorum yapanlarla cvp veriyprum ztn
- +1 yıl
Bilmem olabilir ona karşılık şakasına öyle cvp vermişimdir
- +1 yıl
Ow hij o benimle tanışmak istedi ama ben güvenmedim engelledim hatta
- +1 yıl
Hahahha başka kim şans istedi
- +1 yıl
Burdan değil instadan yazdı bu kişi ztn gerekeni yaptım engelledim
- +1 yıl
😂😂 deze jonge is echt gek in zijn hoofd engellemeden önce sen engellesende bidaha sahte hesap yapıp sana yazacağım dedi yazdı neler yazmış birde görsen şizofren gurursuz sapık hepsini dedim sonra o hesabıda engelledim yine yapmış kullanıcı adınıda vazgeçmem koymuş bu sefer ahhaha salak ya
- +1 yıl
Dat kan toch niet hij kent mij niet😂
- +1 yıl
Hahhaah olmaz öylr şey😂 hayır olmadım
- +1 yıl
Elbette birgün birine veririm şans
- +1 yıl
Sen sevgilin var mı😄 sen kendine bak
- +1 yıl
Hahahah nasıl bilmiyorsun
- +1 yıl
Jij bent echt erg😂😂 kesin hep hollandalıdır hahahaha
- +1 yıl
Hahhaha😵 gerizekalılar ozmn denk geliyor sana😂 niye ciddi bir ilişki istemiyorsun peki
- +1 yıl
Hahahah ama ztn takılıyorsan takıl deyince kabul ediyorlar etmeleri çok değişik ucuz insan oldukları ordan belli kusura bakma ama tabiki etkileyemezler😂
- +1 yıl
Hahahah yazık ya niye sevmedin hiç birini senin istediğin ne onlarda olmayan😂
- +1 yıl
Bumu yani ne alaka durduk yere mi eder yanlış şeyler yaparsan tabiki konuşur
- +1 yıl
Tabiki herşeyin bir sınırı olmalı bende sevmem kıskançlığı hiç bunalırım
- +1 yıl
Ben öyle değilim kesinlikle başkalarını bilmem bazılrı gerçekten abartıyor benim ablamın oğlu bu ay nışanlanacak onunkide mesela çok kıskanç aşırı hemde ben duydukça olanları bunaldım resmen otobüste oturuyormuş bu ister istemes sessiz konuşuyor oda telefonda sen niye sessiz konuşuyorsun yanında birimi var falan demiş ben şok😂😂
- +1 yıl
Valla ben hiç boğmam direk silerim😏
- +1 yıl
Hahahhaha evt doğru
- +1 yıl
Olmadı
- +1 yıl
Ne alaka isteseydim olurdu zaten ben sırf sevgilim olsun diye birini hayatıma almam benimle olacak kişi ciddi olmalı öyle laylaylom insanlarla işim olmaz
- +1 yıl
Orası öyle hayırlısı olsun
İsrar etmiyorum. Kız belki istemiyordur. ya da sevgilisi vardır
012 Yorumla- +1 yıl
İstmediğimi ztn söyledim buna rağmen tanımak istiyor
- +1 yıl
Ciddimi yalanmı çözemedim açıkçası
- +1 yıl
Başta demedim şimdi söylersem çok saçma olmazmı😂
- +1 yıl
Hahahaha olmaz
- +1 yıl
Sanane😂
- +1 yıl
Güzel😄😄
+1 yılYa gerçekten seviyordur ya da gerçek bir yüzsüzdür
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu nasıl anlarsın sen mesela😂
- +1 yıl
Söylediklerine kırılıyor güceniyor yine de yanında olmak istiyorsa seviyordur. Söylediklerini umursamıyorsa yüzsüzdür.
+1 yılHayırlısı belki seviyor olabilir
118 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle birşey olamaz tanımıypr sadece resimlerimi görmüş etlilenmiş güya saçmalık😂 sen naptın geldimi goncan🙂
- +1 yıl
Olabilir Neden olmasın ki saçmalık falan değil ama dikkat et insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu resimlerini görüp de etkilenebilir de güzel insan olması lazım sevmeyi bilmesi lazım çok şükür barıştık ya işten çıkışını verdi 6 ay sonra Türkiye'de Ondan sonra diyorsun ondan sonra balayı Ondan sonra hayırlısı ailemle oturmayı kabul etti
- +1 yıl
Tanımadan insan okadar iltifat edemez imkansız saçma ve anlamsız hayırlıs olsun kardeşim mutlu olursunuz inşallah nerde yaşıyor ki
- +1 yıl
Tanımak gerekmez sevmek için görmek de gerekmez imkansız saçma veya anlamsız değil Allah razı olsun sağ olasın amin inşallah Almanya'da şu an Altay beklemesi gerekiyormuş işten çıkması için çıkışını verdi
- +1 yıl
Neyse bu konuda senle anlaşamıycaz ben inanmıyorum anldm sevindim sizin adınıza🙂
- +1 yıl
Olabilir herkes anlamaşamaz zaten benimle yaşamak lazım bir gün başına gelirse anlarsin. Ayrica gelmemesi de iyi çok canım yandı şimdiye kadar en azından canıni yakamazlar
- +1 yıl
Aynen ztn başta mantıklı düşünülmesi gerek sonrada mantık falan kalmıyo
- +1 yıl
Ben hep hayirlisi dedim beni ben olduğum için seveni istedim herşeyimle çok şükür de karşıma çıktı daha önce evlenebilirdim ama ev kredisi imkanlar hem aynı evde yaşarım diyenler de oldu inanmadım guvenmedim Goncam'a inandım ben güvendim mantık umrumda değil valla beni sevsin yeter 😊sevgi herşeye bedel
- +1 yıl
Kişi kendi bilirmiş karşısındakini görüşlerini ona göre değerlendir
- +1 yıl
Zaten bu saatten sonra mantıklın düşünemezsin olmaz seviyorsunux birbirinizi 😄 hayırlıs olsun mutlu olun
- +1 yıl
Kendimden eminim ben çok şükür😏 ama karşımdakine güvenmem zor kolay kolay güvenmem bence çok iyi yapıyorum
- +1 yıl
Çok şükür bende Goncam da birbirimizi seviyoruz Amin inşallah cümlemiz mutlu olalım, insanlara güvenme dikkat et Bence de çok iyi yapıyorsun
- +1 yıl
Amin aynen🙂
- +1 yıl
Hayırlı akşamlar
- +1 yıl
Sanada👋
- +1 yıl
Eyvallah çalışıyorum birazcık yoğunluk var kusura bakma
- +1 yıl
Yok ne kusuru kolaya gelsin
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim İyi akşamlar
+1 yılEngellemen için.
02 Yorumla- +1 yıl
Engelledim dediği şey ne biliyormusun başka hesaplar açar yine sana yazarım diyor😂
- +1 yıl
Tekrar engellersin.
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Ciddi sordun soru gülen emojı
16 Yorumla- +1 yıl
Hahhahah onamı yakıldın ya gülerek söyledim çünkü aklıma abuk subuk cvplar geldi
- +1 yıl
Ben istemiyorum ama son zamanlarda bu tip insanlar çok çıkıypr karşıma niyetlerinin ne olduğunu tam olarak çözrnedim bilmek istiyorum
- +1 yıl
Hayıf
+1 yılTürk erkeği değil mi iste gurursuz yüzsüz abaza...
112 Yorumla- +1 yıl
Hahahah sen türk değilmisin
- +1 yıl
Hayır değilim bunlar türkse ben değilim
- +1 yıl
O manada aynen ozaman olma👍
- +1 yıl
Bak bakalım takip ettiğim tek kişi var mı
- +1 yıl
Herkes aynı değilki iyileride var
- +1 yıl
Orası öyle de yeterli değil ama yeni nesil ewkisi kadar abaza değil benim yaşıtlarım ve büyüklerim resmen hayvan
- +1 yıl
Anldm olabilir
- +1 yıl
Olmuş bilr ama önumüzdeki 20 sene de yavaş yavaş kaybolacak tamamen avrupa gibi olacaz
- +1 yıl
Daha beter olacak desene 😂
- +1 yıl
Niye daha kötü olalım ki cinsel tabular kalkacak cinsel aćlık bitecek kafa yapımız değişecek fena mı yani
- +1 yıl
Değişmez zannetmiyorum insanlar iyce imansız olup çıkar kafire dönerler allahtan korkmayan herşeyi yapar daha tehlikeli
- +1 yıl
O başka bir şey bu başka bir şey iskandinav ülkelerinin nüfus yoğunluģunun neredeyse tamamı ateist ama dünyanın en az suç işlenen en huzurlu ülkeleri... bununla onun bir alakası yok
+1 yılYa İntikam alıcaktır ya da deligibi aşıktır
10 Yorumla
+1 yılSeni sevilmeye değer biri sanıyor çünkü
20 YorumlaBeğeniyordur, hoşuna gitmiştir
00 Yorumla
+1 yılSeviyodur yani.. bu nasıl soru yav
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. niye reddediyorsun 1 şans ver
00 Yorumlaseviyor demek ki :D
00 Yorumla
+1 yılOnun Yüzüne tükürsen Yağmur Yağıyor der
20 Yorumla
+1 yılUmut reddedilenin ekmeği 😂
00 Yorumla
+1 yılIyy en nefret ettiğim tip
00 YorumlaTekrar deneyin felan mi yaziyo acaba 🙄😀😀😐😂😂
017 Yorumla- +1 yıl
Nasıl😂
- +1 yıl
Neyi😒😒
- +1 yıl
Bak şöyle birşey var o beni tanımıypr aynı şekilde bende onu tanımıyorum bu beni instadan görüp eklemiş resimini gördüm etiklendim diyor iltifat falan etti samimi bulmuyorum açıkçası tanımak istemediğimi belirttim neler söyledim ama israr etti
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
😂bulamazsın
- +1 yıl
Yok vermem günaydın🙂 ama beb uyumaya devam edicem😄
- +1 yıl
Hayırlı işler kolay gelsin sana ozmn
- +1 yıl
Uyandım
- +1 yıl
Anldm..
erkeklık egosundan ya da gurur yapmıstır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. çok istemişse demek ki.
00 Yorumlabelki iyi anına denk getirmeye çalışıyodur :D
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne