Bu tarz ikisini de düşün, tarafını seç kıyaslama sorularını sormasını ve cevaplamasını seviyorum😊 ikisini de düşünün ölçün biçin tartın ve güzel cevaplarınızı gönderin gelsin
Sevgilisini sandalyesini oturmadan çeken erkek
Sevgilisini triplerini çeken erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Masaya oturmadan sevgilisinin sandalyesini çeken erkek mi makbuldür yoksa sabırla sevgilisinin tribini çeken erkek mi?
Yeri geldiğinde benimle fikrî tartışmalar yapabilecek, derin devlet siyâset târih edebiyat bilhassa dîvân edebiyâtı tasavvuf gibi konularla ilgili. Özelini dışarda belli etmeyecek tavır yapmayacak sıkıntısını susmak yerine anlatabilecek biri olmalı. Dirâyetli vicdanlı merhametli yerine göre koruma içgüdüsü sevgi muhabbet ve sakınıp paylaşamamaktan kıskanacak maço ruhlu ve romantik olmalı. Sinirlendiğinde hem çekinmeliyim hem de aşkla içim yanmalı. Öyle birini de burda aramıyorum. Donanım sahibi olmalı. Konuşmayı ya susmayı da bilmeli.
Eskiden sandalye çeken erkektim tribe gelemezdim ve bunu belli ederdim bir gün arkadaşım biraz trip çeksen her şey bambaşka olurdu senin için dediydi. Dönüm noktası gibi olmuştu. Şimdi ise trip çekmeye hazırım da trip atacak kız yok. İlahi adalet sanırım.
En makbulü her ikisini de yapandır. Hatta bunlar da yetmez bunlara ilaveten yüzlerce hoşlanılan şeyleri yapan erkek daha da makbuldür. Bu makbullüğün sınırı yoktur kadınlara göre. Hayaller gökyüzünde gerçekler yeryüzünde.
İkisi bir arada olamıyor mu? İşin şakası. Kimse kimsenin gakını gukunu çekmek zorunda değildir. Bu hayat kişinin kendi hayatıdır, tabiki trip naz gibi durumlar olacaktır ama bunun da bir dozu olmalıdır. Sütliman ilişki olmaz mutlaka ufak tefek sorunlar olacaktır, önemli olan bu sorunları büyütmemektir.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Masaya oturmadan sevgilisinin sandalyesini çeken erkek mi makbuldür yoksa sabırla sevgilisinin tribini çeken erkek mi?
En İyi Cevaplar