Rus kadınlarını severim. İyi bir erkek tanımı yapmış. Türk kızlarının çoğunluğu para avcısı, erkeği cüzdan ve banka olarak görüyor. Rus kızları dururken Türk kızlarıyla hiçbir şey yapmak istemem. Kimse kusura bakmasın. Konu açılıyor hesabın ödenmesiyle ilgili Türk kızlarının neredeyse tamamı o konuda erkek ödemeli tabiki de diyor. Bu kafadaki kızlarla hiçbir şey yapılmaz. Rus kızları forever <3
Sevgilim bu onun tercihi, ben mükemmeli sende buldum. Zeki, güzel, merhametli, utangaç, hamarat, eğlenceli, tatlı dilli... ve daha bir sürü şey. Benim aradığım sensin meleğim.
Kalplerimiz birbirine aksın ve sadık olsun yeter. Ne fit bir vücut, ne iyi bir giyim ne de güzel bir koku.. sevdiğim insanın öz kokusunu koklamak varken😇parfüm kutusunu koklamak istemem :d
Kesinlikle katılıyorum. İrina ideal sevgili de demiş, yani erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da aynı durum geçerli. Tabi bunların yanında sıkıcı olmasın, birazcık zeki olsun yeter
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Irina Ivkina'ya göre, ideal sevgilide olması gerekenler: Fit vücut, güzel koku, iyi giyim, sadakat, ilgi ve güven. Sizce?
En İyi Cevaplar