Bir günü bin gün olarak yaşıyorum seninle bir mutluluğu bin mutluluk Uykuya dalmadan senli anlara yolculuk yapıyor rüyada sana koşuyor, güne seninle başlıyorum Sonsuzluk senli geçen günleri tekrarda saklı. Gözümden uzaktasın uzakta olmasına ya gidebildiğin en uzak yer kirpiklerimin haberin yok Bazı bazı çok fazla özlendiğinden ıslanıyorsun orada Yastığıma bırakıyorum özlemekten artanları Kokunu tenime kattım üstümde taşıyorum. Tadını canıma kattım canımda taşıyorum Yokluğun kol geziyor Bu evdeki her şey sensiz Benden başka Taşıp duruyorsun içimden Adın dilime dolanmış, olmadık zamanlarda sana sesleniyorum. Gülümsemenin ardını ince bir hüzün alıyor Geceleri kendime sarılıyor, kendi ellerimi tutuyorum Yastığı bile çıkardım aramızdan. Sırf seni istiyorum tek seni istiyorum şiir yüzlüm ertesi günün sabahında durur hani sana yazmış olduğum şiirler Üstü kurumuş tadı kaçmıştır. Sen benim tadı hiç kaçmayan mezemsin. Dünyanın dönüşüyle sarhoş oluyorsam ve ayık gezemiyorsam da sokaklarda, seninle tatlanıyorum Hayat, seninle birlikteyken çekilir olmaktan çıkıp sevilir hale geliyor. Seni sevmelerim dünyayı sarhoş ediyor da güneş tutuluyor, sevgimin büyüklüğünden gözleri kamaşmasın diye diğerlerinin. Avuç içlerime dokunan dudakların, gözlerimi kovalayan gözlerin, ellerin ve seni bana getiren ayakların başta olmak üzere her bir zerrene minnettarım Sen varken hiçbir şey olmaz bana. Olursa da aşktan Senin canın sağ olsun yeter Dilimde tek içimde bin bir hecesin Aşkla şiir yüzlüm
Oldu ki birini sevdim mesaji ben attim normal selam vs bolum arkadadim 3 hafta mesajlastik ama gercekte gordugu zaman sanki hic konusmamisiz gibi davraniyordu neymis kirilmamam icin mesaklasiyormus hemde 3 hafta. Birde pencereden izliyir beni cok arkadascam sonra guven diyorsun
En İyi Cevaplar