- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılben lisede internetten tanıştığım biriyle ilk gerçek ilişkimi yaşadım. kendisini çok sevdim onu düşünürken bile gözlerim doldu. en yakın arkadaşımın yüzünden bu durumu tüm sınıf öğrendi ve herkes benle dalga geçti en yakın arkadaşım ondan ayrılmam için onun hakkın '' o bana da yazmıştı'' o aslında evli gibi şeyler dahi söyledi. ben gene de çok sevdiğimden ayrılmadım. öğretmenlerim sen bilgisayar bağımlısı olmuşsun diye beni azarladı psikoloğa gönderdiler psikoloğum ise sen onu düşündükçe gözlerin parlıyor gerçekten demişti. sonrasında buluştuk vs. ben tüm baskılara rağmen onu sevdim. fakirdik babam uzaktaydı annem ev kiramızı zor veriyordu sırf sevgilime yakın olabilmek için onun okuduğu ile tercih verdim ve okudum. annem günde 3 saat uyuyup beni okuttu. spnrasında sevgilim annen çok çalışıyor gel berbaer yaşayalım kiraları ben hallederim annene yüklenme diye bana psikolojik baskı yaptı ben de annem yorulmasın diye kabul ettim ve 3 yıldır beraber yaşıyoruz. bu süreçte onun yaptığım katlandıuğım hiçbir halta değmeyeceğini kendi hayatımı mahvettiğimi anladım. resmen beni buraya s*kmek ve hizmetçilik yapmak için getirmiş resmen. tüm gün oyun oynuyor sadece yüzüme dahi bakmıyor benim psikolojimi aşırı derecede bozdu bernimle dışarı bile çıkmıyor artıktüm arkadaşlarıma karşı beni doldsurdu ve hepsiyle kavga ettim arkadaşım da kalmadı artık. kendimden ve hayattan nefret eder hale geldim. okula bile gitmiyorum artık. ders çalışamıyorum. size tavsiyem kıçı kırık erkek veya kız için kendinizi de ailenizi de yakmayın. o kişiler sizin en ufak hatanıza bakarlar ayrılmak için. sizi kullanırlar ama aileniz öyle değildir sizi hep kpşulsuz severler.
512 Yorumla- +1 yıl
Her şerde bir hayir vardir. kucuk yasinda tecrube edinmissin ama lutfen su sozumu dinle daha yasin cok kucukken yapamadigin herseyi yap. kotu bir sevgililik donemi gecirmissin ama inana kayip degil. lutfen kariyerine odaklan ve gerekirse yine uni sinavlarina gir bu konu unutulur. cunku meslek sahibi olmak gercek aski berabeeinde getirir. bunuda unutma.
Sansin bahtin acik olsun 💜 - +1 yıl
Cok gecmis olsun hayatta hersey bir imtihan yanlış yapmadan doğruyu bulamazsın kendini daha fazla yıpratma insallah hersey duzelir daha gencsin okulu birakma eğer okuyamıyorsanda çalış paranı kazan kendi ayakların üzerinde dur anneni sakın üzme anneler birtanedir senin acını sadece hissedebiliyirum yüreğimde ama anlayamam burdan konusması kolay insallah düzelir güzelim biz erkekler böyleyiz işte bojtan adamlarız yolun açık bahtın açık olsun !
- +1 yıl
Günaydın prenses ya şimdi okudum ve inan çok üzüldüm. Böyle bir fedakarlığı kimse yapmaz. Ona erkek denmez adam hiç denmez. Umarım sana yaptıklarınıda bir gün öder. Allah böyleleriyle karşılaştırmasın kimseyi... :(
- +1 yıl
@angelofthecity okulumun bitmesine 1-2 ay kaldı zaten. sonrasında ailemin yanına döneneceğim ve ondan kurtulacağım. ondan uzaklaşmak istiyorum artık ama bir yandan da alıştım ona yoksunluk hisseder miyim bilmiyorum. iyi şeyler de yaşadık elbeltte ama kendisi bana çok acı çektirdi ve beni çok kullandı. kesinlikle evlenmeyeceğim onunla. onunla ayrıldığımda üzüleceğim tek şey ailesi olur. ailesi bile beni onun beni sevdiğinden daha çok sevdi.
- +1 yıl
@gamzeli_cocukk evet hata yaparak öğrendim. evet daha 21 yaşındayım, gencim ama inanın ruhum 50 yaşında sanki. kendime değer vermiyorum artık. sanki bir çöp gibiyim. normalde sevgililer karşısındakine kendini değerli hissettirir benimki bana kendimi çöp gibi hissettirdi. bir de çok umursamaz kıyamet kopsa rahatını bozmaz. iyi yanından bakcak olursam dediğiniz gibi tecrübe kazandım bu olur sadece.
- +1 yıl
çok umursamaz bir kişiliği var onun. onun bu hayatta sinirlendiği tek şey oyun oynarken yenilmek. ben5 yılda onun başka bir şeye sinirlendiğini görmedim. ben ölsem şurada ona bile üzülmez zaten hepimiz öleceğiz en azından hayatla daha fazla boğuşmadan öldü der geçer. benim yaşadıklarımı o yaşasa bir tarafına takıp da bir şeyleri sorgulamaz. hatta anında ayrılır gider.
- +1 yıl
Cok mantikli kararlar almissin. afferin sana 👍gecmiste yasadigin, gencliginin toylugu ya da tecrubesizligi olarak adlandirilsada, soylediklerin ve dusuncelerin cok mantikli. onu tabiiki unutacaksin. illaki gittigin yedigin ictigin seyler ya da dinledigin bir muzikte cikacak karsina ama insanoglu hu-huuu neleri unutmuyor ki, sende zamanla vazgececksin. cunku hayat gercekten bazen bizden yana oluyor. kararlarindan dolayi seni gercekten kutluyor ve kariyerinde basarilar diliyorum 💜💙💜💙💜💙
- +1 yıl
Malesef tecrübe ederek bazı şeyleri öğretiyor hayat bize bende aldatıldım 4 senem çöpe gitti kılına zarar gelse içim daralır dünyam alt üst olurdu üstüne titrerdim sadece bir kadın olarak görmüyorum ben kadınları her kadın bir anne, kız kardeş, dost vs vs şair demiş ya siz insansınız biz insanoğluyuz diye ama işte malesef hayatta hersey bir imtihan psikolojik olarak çöktüm ilk zamanlar intihar bile düşündüm ama bir gün kaldırdım kafamı gökyüzüne şükrettim Allahım beni sınadığın icin tesekkur ederim dedim şükür ettim sonra düsündüm de ben bu kadar acizmiyim lan diye o kimki beni üzecek dedim kalktım ayağa her turlü pisliği kullanırdım alkol esrar uyusturucu eroin ne ararsan hepsini tek bir gecede biraktım aynada kendimle yüzlestim spora basladım lisanslı sporculuk yaptım vs vs düşündümde sağlığım yerinde , aksam yiyecek yemeğim yatacak yerim var ailem hayatta ben daha ne istiyimki
- +1 yıl
Asla pes etme asla hayat kısa ben şimdi o şen şakrak günlerime geri döndüm yeniden sevebilirim yeniden başlayabilirim işime özen gösterdim birikim yaptım en önemlisi ailemi ne kadar boşlamışım farkına vardım insallah sende en kısa zamanda atlatırsın hersey sende baslayıp sende bitiyor eğrr inanırsan hersey düzelir o kisi simdi hala benden helallik ister güler gecerim ya insanların şu dünyada ne dertleri var kiminin kolu bacağı yok kimisi ac susuz kimisi hic dünya gözüyle ailesini bile görememis kör bizimki dert değil be güzelim her neyse hersey duzelir yeterki cesaret et hayat kısa yeniden basla bu gün yeniden baslamak icin güzel bir gün 😉 ne zaman istersen dertlesiriz hoscakal selametle baş baş 🌼✋
- +1 yıl
@angelofthecity bir şarkı dinlesem veya bir film izlesem onunla ilgili zerre güzel şey gelmez artık aklıma o kadar soğudum ve nefret ettim kendisinden. bak bugün hastaydım sabahın köründe doktora gittim hastane uzaktaydı bu benimle gelmedi bile hastaneye gitti oyun oynadı ben geldim bu hala oyun oynuyordu ama ben ona bunları dediğimde komik oluyorum şapşap oluyorum g. zekalı oluyorum. onunla kesinlikle hiçbir kız mutlu olamaz. ilklerimi onunla yaşadığım için dibine kadar pişmanım.
- +1 yıl
- +1 yıl
Hrp böyle duygusal düsünme mantıklı düşün zaten o iyi bir insan olsa veya iyi birseyler yasatsaydı sana bu tecrübeyi kazanamazdın değil mi 😉 keşkelerle kendini tüketme iyiki yaşamışım de neden pismanlık yaşayacaksın ki hatalı olan sen değilsin zaten sana bunları yaşatan pisman olsun 😉duygusal düsündükce dahada psikolojin bozulur mantıklı düşün umarım düzelir hersey
En İyi Cevaplar
+1 yılAilem istemediği halde sevdim, yanına kactim, yaptıklarına çok sustum taviz verdim, bir sürü şey giyim tarzimi da değişmiştim evet onu anne babasindan daha çok sevdim değdi mi değmedi. Taviz vermeyin kimseye...
210 Yorumla- +1 yıl
Haklısın o zaman ya üzüldüm :(
- +1 yıl
Ilk beni terk etti sonuç olarak neyse :(
- +1 yıl
Sen neden her yerde karşıma cikiyorsun yaw yeter artik
- +1 yıl
Senin gibi birine nasıl yapılır ya böyle bir şey şoktayım :(
- +1 yıl
Seni tanıyorum kesin ben şüphem var kim olduğuna dair ama neyse
- +1 yıl
@OzgurGüneş çok sevince herkes aynı oluyor.
- +1 yıl
@ _-AngelOfDeath-_ Çok haklısın cidden.. :(
+1 yılEn yakın arkadaslarının bile dusman olabilecegi su dunyada bizi birakmayan tek varlik anne ailedir o yüzden ne baskasinin kizi nede oglu icin ailenizi birakmayin
23 Yorumla- +1 yıl
Haklısın aslında.
- +1 yıl
Haklı olmak veya olmamak değil dostum doğru olan mantıklı olan bu , bu yüzden söylediklerimi sende haklı buluyorsun teşekkür ederim 😉✋
- +1 yıl
Aynen, rica ederim :)
+1 yılYapılanlar söylenmez ama onun için cebindeki son parayı verip onun için 3 araç değiştirerrek gideceğim yere yürüyerek 4 saatte gittim canı sağolsun
12 Yorumla- +1 yıl
Daha ne yapacaksın ki bravo :)
- +1 yıl
Seviyorsan her şeyi yaparsın haketmesede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılElin herifi için ailemden vazgeçmek mi? Beni büyüten bu zamana kadar getiren ailemi hiçe sayıp ne olduğu belirsiz bir adama mı koşayım? İşimden de bir erkek için vazgeçmem. Onun dışında her şeyi yapabilirim.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı düşünüyorsun bravo :)
+1 yılOnun için şehrimi değiştirebilirim tabi eğer o şehirde işim olacaksa.
12 Yorumla- +1 yıl
Yani bir bakıma her şeyi dünden gerekiyor.
- +1 yıl
Dusunmen
+1 yılHayatımdan vazgeçmem onunla hayat olurum. Ailemden vazgeçmem kabul ettirmek için savaşırım. Ben şimdiye kadar kimseye vermediğim kalbimi ona vererek en büyük fedakarlığı yapmış olurum.
19 Yorumla- +1 yıl
Bravo cidden sana ya :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim, hayırlısı her şeyin :)
- +1 yıl
AMİN, herkes için hayırlısı neyse o olsun
- +1 yıl
Amin, inaşallah :)
- +1 yıl
peki senin en büyük fedakarlığın ne olurdu?
- +1 yıl
Gerçekten ona aşık olduğumu hissedeyim aynı şekilde onunda bana hisleri olduğunu bileyim her türlü fedakarlığı yapardım ama ailemden asla vazgeçmem. Ailemi öne sürerse önce kabul etmesi için uğraşırım ama olmuyorsada yapacak bir şey yok... :)
- +1 yıl
Ailesinden vazgeçen biri gün gelir sevdiğinden de vazgeçer bence.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum prenses :)
+1 yılTipik bir aşık cevabı olacak ama :) ilk önce onu daha sonra onu düşündüğüm saniyelerde neden tekrar onu düşünmek istediğimi düşünerek çok değerli ve her şeyin çözümü olan zamandan fedakarlık ediyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Olsun buda fedakarlıktır :)
+1 yılAilem'e dokunmadan diğer tüm fedakarlıkları yapabilirim. Yeter ki ailelerimiz ile sağlıklı iletişimde olalım.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle çok mantıklı :)
+1 yılÖmrümü sadece ona adamak, sevmek değil üzmeden sevmek gençliğimi yasliligimi herşeyimi ona vermek.. Bunları yapamayacaklar zaten sevmesin bı zahmet..
211 Yorumla- +1 yıl
Ve bundan pişmanlık duymam
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın hemde çok :)
- +1 yıl
@lizmirl Evet ya aşk yaraları çok zor kapanıyor hatta bazen hiç kapanmıyor ne yazık ki :(
- +1 yıl
İnsan sevdiği kişinin kavussa da kavusamasa da iyiliğini güzelliğini istemeli bence. Sevgilisi hak ettiği için değil sevgisi hürmetine
- +1 yıl
Zamanla insan alışıyor daha olgunlaşmaya başlıyor hatta 3 ay daha yeni sayılır
- +1 yıl
Benim fikrim sen unutursun ve başkasıyla da mutlu olabilirsin bu konularda gözünden tanırim insanları bak o gücü gördüm sende
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyapabıleceklerımı kımse bılemez bellı mı olur belkı kendımden vazgecerım belkı parmağımı bıle kıpırdatmam karsımdakı kişiye baglı
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın bence :)
Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. Aileden vazgecebilen biri yarın bir gün sevdiği insandan vazgeçer ayrıca öyle biri sevecek bir ruha sahip değildir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle..
+1 yılHayatımı verebilmek. bir kişi için hayatımı vermekten daha büyük bir fedakarlık olamayacağına göre; budur. :)
11 Yorumla- +1 yıl
Bravo cidden gözü pek bir kızsın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç kimse için bir ailemden ıkı işimden vazgeçmem. Ama eğer çok seviyor isem ailemi ikna etmeye çalışırım ders saatlerimi daha aza indirger evde daha fazla kalmaya özen gösterir ve ailesine katlanırım.
12 Yorumla- +1 yıl
Süper düşünceler tebrik ederim seni :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
Onu gerçekten sevmek... ancak "gerçekten" kısmını açmak lazım çünkü gerçekten gerçek sevgi çok nadir bulunan bir ziynettir herkeste bulunmaz. .
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum :)
Hayatımı ona adaya bilirdim. Çok sevebilirdim. Ailesi beni istemese bile katlana bilirdim. İşimi bile değiştirebilirdim. Her gün aşık olabilirdim.
111 Yorumla- +1 yıl
Her şeyi göze almışssın Kübra dahası ne olsun :)
- +1 yıl
Yapma ya çok üzüldüm bu duruma :(
- +1 yıl
Şimdi var mı hayatında biri peki?
- +1 yıl
Hımm tecih meselesi anladım :)
- +1 yıl
Aynen ama takdir ettim seni açık sözlüsün :)
Sizi her haliyle kabul edip zor günlerinde el ele olabilmektir beraber yaşamak istiyorsa fedakar olunmalıdır 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum :)
+1 yılAilemden vazgeçmek dışında her türlü fadakarlığı yaparım❤
21 Yorumla- +1 yıl
Bravo tebrikler :)
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. boşversene 100 tane artın olsa ne fayda tek yanlışta hepsi unutuluyor kimse için bişeyler yapma taraftarı değilim artık onlar başlatmadıkça
11 Yorumla- +1 yıl
Yani doğru insan degülse gerek yok.
+1 yılÇok seviyordum bir ara anneme verdiğim sozden vazgecmistim. Sirf onun icin her seyi goze alirdim. O zamanlar buna aşk diyodum simdiyse aptallik.
15 Yorumla- +1 yıl
Anladım olsun zararın neresinden dönersen kar senin için :)
- +1 yıl
Tabi ki
- +1 yıl
Geçmiş olsun umarım artık iyi biri çıkar karşına :)
- +1 yıl
Umarim. Cabalarima değecek biri çıksın.
- +1 yıl
İnşallah ya :)
+1 yılKalbimi feda etmişim yetmez mi? Ille delil birileri mi olmalı
21 Yorumla- +1 yıl
Yoo en büyük fedakarlığı yapmışsın bence yeterli :)
+1 yılAllah'ın razı olduğu her şeyi eşim için yaparım eve'lallah ✋
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun evlilik bu işte :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. evliysem yaparım ama sevgiliysek herkes kendi yoluna. Hele sevgili için aileden vazgeçilir mi ya? aile herşeydir.
11 Yorumla- +1 yıl
Sözlerine katılıyorum aile insanın her şeyidir :)
Ondan ayrılmak ndmahsjdosoenfk çok boş konuşurum da 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Neden ayrılmak?
+1 yılKendimden vazgeçmişim karakterimden ödün vermişim daha ne olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın az şeyler değil :)
Hayatım daki çoğu şeyden vazgeçtim ama o kılını bile oynatmadı adi şerefsiz 😡allah belasını versin
13 Yorumla- +1 yıl
O yerini bulur zaten üzülme bir yerinden çıkar :(
- +1 yıl
Üzülme lütfen
+1 yılBir canım var tende o da Aşkın baki olanına feda olsun
13 Yorumla- +1 yıl
Awww harikasın :)
- +1 yıl
Teşekkürler : )
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben tesekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük fedakarlık tüm zamanını ona ayirmaktir. Zaman en kıymetli şey bana göre.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum buna :)
3 sene heba oldu. Benim için çok büyük bir fedakarlıktı.
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok büyük fedakarlık kimbilir sizden neler alıp götürdü giderken :(
Değmez kimse için kendiniz olun onlar sizin için değişsin
11 Yorumla- +1 yıl
Belkide...
+1 yılEvlenmek. Eski hayatını geride bırakmak ve bambaşka bir hayata başlamak.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru :)
yukarıda saydığın hiç bir şeyden vazgeçmem. O yüzden ayrılırım :D
11 Yorumla- +1 yıl
Peki saygı duyarım :)
+1 yılHîç köy hayatı yaşamamışķen köye yerleseceğîm en büyük fedakarlık bu sanırım benim için
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede zorluk çekeceksin sonuçta büyük fedakarlık :)
- +1 yıl
Aynen neyse ki sürekli. kalıcı olmayacagiz köyde meslegi nedeniyle köyde yasiyor ama yinede zorlanacagim bir sureliginede olsa
+1 yılKendi benliğimden vazgeçmeden birçok fedakarlık yapabilirim ama sadece Mert için :)
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel ya :)
- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Ojelerimin renginden vazgeçebilirim en büyük fedakarlık
16 YorumlaAhahahah çok tatlısın :)
- +1 yıl
Teşekkürler :):)
- +1 yıl
:):)
Ailemden vaz gecmem ama bir silah dogrultulsa önüne atlarim
13 YorumlaBu da harika :)
- +1 yıl
Aynen :)
Aşk fedakarlık istemez sadece aşık olursun
Sonrasında tercihler başlar aşk ise bahanen olur13 Yorumla- +1 yıl
Yani doğru bir bakıma :)
- +1 yıl
:):)
+1 yılHer türlü fedakarlığı yapardım ben. Bencil insanın aşkı sadece kendisinedir. Kendi için sever.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok haklısın. Önemli olan doğru adamı bulmak
- +1 yıl
Aynen öyle.
Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Onun için bir fedakarlık yapabileceğimi ona hissettirmek...
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel :)
Aslında İçinde Gizli Aşık Olarak Zaten En Büyük Fedakarlığı Yapmış Oluyorsun Geçmiş Olsun.)
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
+1 yılBu saydığın fedakarlık değil yalnız. Resmen çin işgencesi 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın, amacım aşkı için yapılan fedakarlıkları sahiplerinden dinlemekti. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılSırf sevdiğim kız için geçtiğimiz Cumartesi günü Türkiye'ye geldim ama değmezmiş!
14 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya üzüldüm :(
- +1 yıl
Ve artık kızlara karşı güvenim sarsıldı.
- +1 yıl
Çok haklısın ama herkes öyle değildir ya :(
- +1 yıl
Hepsi bir olmayabilir ama çoğu öyle.
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sevmişim daha büyük fedarkalık mı var kalbimi ona vermişim
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen haklısın.
+1 yılSevdiğim için kendimle ilgili bir çok fedakarlık yapabilirim ama ailemin yeri her zaman ayrıdır.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bazı konularda insanın sınırı olmalı diye düşünüyorum ben :)
+1 yılOnun icin kendimden vazgecerim. Sirf onu uzmeyim diyede kendim uzulurum
12 Yorumla- +1 yıl
Off bu çok büyük ve üzücü bir fedakarlık ama :(
- +1 yıl
Bir ara kendimiii imkansizliariii bahane ederek burayi silip gitcektim😅. Sirf ilerde yokluguma daha cok uzulmesin diye. Ama yapamadim... simdi cok mutluyuz ama bu ayriligin daha cok can yakcagi anlamina geliyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerekeni yapardım.
https://youtu.be/2YhJKfzJTT411 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılHerşey. zaten şu dunyada ondan ve annemden baska kimsem yok ne isterse yaparım. ol desin hic zorlanmam öldürürüm kendimi.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok fedakarsın ama dediğim gibi karşındakine güven çok öenmli birde annen varmış ne güzel :)
- +1 yıl
Zaten nisanlim o benim 😂 iyi ya herşeyimizi veririiz birbirimiz icin ailemizden baska da kimsemiz yok
- +1 yıl
Süpersiniz o zaman Allah tamamını erdirsin inşallah :)
- +1 yıl
Amin çok sağol.
+1 yılAşk için büyük fedakarlığım evlenmeden yatağa girmemek olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Bravo cidden :)
Aşk için en büyük fedakarlık; Fedakarlık yapmamaktır. Boşuna sevgi borcu yüklemeyin karşıdakine..
11 Yorumla- +1 yıl
Değişik bir yaklaşım saygı duyarım
Herşeyden vazgeçebilirim. Aşık olmus olsaydım. Ancak ben mantıkla hareket eden biriyim malesef😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Zekice ama :p
+1 yılGiyim tarzimdan yasam seklimden ve ailem dışında herseyden
11 Yorumla- +1 yıl
Bravo güzel yaklaşım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılO fedakarlığı hak eden çıksında karşıma kendimden bile vazgeçerim
11 Yorumla- +1 yıl
Süper :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakkeden bir adam için yapamayacağım hiç bir şey yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Bravo cidden :)
+1 yılKorkutuk asiksam herseyden vazgecerim sadece o olsun derim ama hic bir zaman duygularimla hareket ettiren olmadi o yuzden mantiken dusundugumden hic birsey den vazgecmem :)))
13 Yorumla- +1 yıl
En iyisi biliyor musun akıllı ve mantıklı davranmak :)
- +1 yıl
En dogrusu o tabi ama ASK mantikla akil la yurumuyor duygular agir basiyor.
- +1 yıl
Kesinlikle :)
Ben mesela yaptığım en büyük fedakarlık sırf o mutlu olucak diye onun benim kardeşim dediğim insana aşkla bakmasını izlemekti yani sırf o mutlu olsun diye ondan vazgeçtim ben içim yana yana 😔
111 Yorumla- +1 yıl
Vay cok buyuk fedakarlık yapmıssın
- +1 yıl
Anladım çok acı bir fedakarlık bu çok büyüksün cidden :(
- +1 yıl
Büyüklük değil di bana bunu yaptıran o mutluysa benim içim rahattı insan sevmediği biri ile mutlu olmaz karşında ki onu ne kadar mutlu etmeye çalışsada boş sırf ben mutlu olucam diye onu üzmeye hakkım yoktu ben de bu hakki ona verdim sırf o mutlu olsun diye beni üzmesine izin verdim yani gerçekten seven bunu yapar diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın bende senin yerinde olsam aynısını yapardım tebrikler hemde çok büyük fedakarlık bu...
- +1 yıl
Fedarkligi yaptım ama onu kimse mutlu etmedi her sevdiği daha doğrusu hoşlandığı kızların hepsi terk etti onu her kız terk edilişlerinden sonra da bana geldi yaralarını sardım beni sever dedim ama o yine gitti bilmiyorum doğru yolda miyim tek bildiğim onu benden başka kimsenin sebepsiz sevmeyecegi mutlu etmeyeceği
- +1 yıl
Bence sen zaten yapabileceklerini yapmışsın ve hep üzülen sen olmuşsun artık vazgeçmelisin...
- +1 yıl
Yani değerini şu ana kadar anlaması gerekirdi bence...:(
- +1 yıl
Sen bence onu takıntılı bir şekilde seviyorsun. Bundan kurtulmalısın sana gerçekten değer verseydi şu an yanında olurdu prenses. Yani artık ne zaman gelirsen kapım sana açık imajı yaratma başka birini bularak ona gösterki senin değerini anlasın...
Onun için hayatımı bile tehlikeye atardım. Daha napayımki.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın :)
+1 yılOnun icin ölümü göze alırım ben tabi su an sevdiğim yok ama dediğimi yaparım
13 Yorumla- +1 yıl
Süpersin bence Allah iyilerle karşılaştırsın önemli olan bu :)
- +1 yıl
Eywallah
- +1 yıl
Rica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun istedigi herseyi yaparim
Yeterki beni sahiplensin11 Yorumla- +1 yıl
Bravo işte bu :)
+1 yılBöyle bir zamanda onu sadece temiz duygularla ebedi olarak sevmek.
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın :)
- +1 yıl
Teşekkurler 😊
+1 yılAşk bir hastalık tedavi olabilme gücü en büyük fedakarlıktır
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle :)
+1 yılEğer ona iyi gelmiyorsam, onu mutsuz ediyorsam, yapamıyorsak ondan vazgeçmek... Yapacağım en büyük fedakarlık bu
14 Yorumla- +1 yıl
Harikasın bence :)
- +1 yıl
Ki bu akşam bunu yaptım
- +1 yıl
Ciddimisn daha yeni yani çok üzgün olmalısın:(
- +1 yıl
Malesef. Fazlaca üzgünüm
+1 yılYazdıklarının hiçbiri ve saymadıklarınında hiçbiri.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen fedakarlık yaparsın gün gelir adı yapmasaydın olur dolayısıyla yapmamam gerektiğini öğrendim
13 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın bazende yapılan fedakarlığın acısı büyük olabilir bir çeşit kumardır aslında eğer karşı taraf değerini bilemezse...
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak bilinmez zaten o değer ben hayallerimden vazgeçtim sonuç koca bir boşluk🤐
- +1 yıl
Haklısın yazık olmuş o kadar emeğine :(
+1 yılBen dışarda bile yattım onun için valla fazla söze gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya :( Haklısın o zaman bencede :)
- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem