Sevgilimin benden gizlediği instagram hesabını keşfettim ama kendisi ısrarla inkar ediyor. Aranızda hesabı hackleyebilecek var mı?

Dünden önceki gece şeytan dürttü, sevgilimin iki tane yakın kankasının instagramını bulayım dedim. Arada sırada fake hesapla snaplerini izliyim belki cuma cumartesi geceleri sevgilimle bir yerlere giderlerse haberim olur diye.. Çünkü sevgilim instagramını kapatmıştı benle buluşmaya başladığında.
Neyse iki kankasının da instagramını buldum, sonra “takip edilenler”listelerine bir baktım ikisi de bir hesabı takip etmeye başlamış. o hesap da sevgilimin ismiyle ve fotoğrafıyla açılmış 4 gönderili 80 takipçili 120 takip edilenli bir hesap..
Yani anlayacağınız sevgilim yeni instagram açmış (zaten yeni açtığı arkadaşlarının takip edilenler listesinde üst sıralarda olmasından belli) ama benim bundan stalklayarak haberim oluyor. Başta dedim belki de eski hesabıdır öyle bir hesabın varlığını unutmuştur ama arkadaşları takiplemiştir falan. Ama baktım arkadaşlarının iki gün önce paylaştığı fotoları beğenmiş.
Ayrıca kendisi kasım ayında yeni bir şirkette işe başladı ve iş arkadaşlarından birini de takip ediyor instagramdan. Gerçi hesabı gizli ama hani gizli hesapların altında “sizin için öneriler” çıkar ya, orda o kişinin hesabı gözüküyordu. Yani sevgilimin hesabı onu takip ediyor ki önerilerde o hesap çıkıyor
Ayrıca sevgilimin hesabı benim kendi hesabımı engellemiş. bildiğin kendi hesabımdan onun profilini göremiyorum. Fake hesaptan bulmuştum zaten profilini.

Yani anlayacağınız hesabın onun olduğuna dair elimde bir sürü kanıt var.
Ama dünden beri yüz kere arayıp saydırmama, gerçeği itiraf et diye üstelememe rağmen inkar ediyor. O hesap benim değil kim açtı bilmiyorum diyor. Kanıtları önüne sundum, ''Eğer itiraf edersen, o instagram hesabını yeni açtım senden gizledim dersen seni affedicem'' dedim ama yine inkar etti. Seni çok seviyorum ben seni aldatmam niye aldatıyım zaten sende hiçbir şey eksik değil fazlası var sende, ben hiç seni üzecek birşey yapar mıyım diyor.
Sana ispatlıcam benden özür dileyeceksin dedi. İspatlayana kadar ara verelim dedim konuşmuyoruz şu an :(
Güncellemeler
+1 yıl
Karakter yetmediği içinn devamını burdan yazıyorum. Aranızda hesabı hackleyebilecek olan var mı? Daha fazla enayi yerine konmadan tüm gerçekleri öğrenmek istiyorum. Adam resmen herşey ortada olduğu halde inkar ediyor yüzüne vurmak istiyorum yardımcı olur musunuz nolur :(
Bu arada öğrenciyim en fazla 200 tl bütçem var bu iş için :(
Sevgilimin benden gizlediği instagram hesabını keşfettim ama kendisi ısrarla inkar ediyor. Aranızda hesabı hackleyebilecek var mı?