Arkadaşlar 4 senelik ilişkimiz var. Geçen pazar çok büyük kavga ettik ve kendimi kontrol edemeyip ağzıma gelen ne varsa bağıra çağıra söyledim. Sokakta bağırdım evde bağırdım annem geldi müdahale etti ve onun aşırı zoruna gitti. İki gün sonra aradım resmen kız gibi muamele gördüm bağırdın çağırdın beni küçük duruma düşürdün zoruma çok gitti dedi. Fazlssıyla özür diledim bir daha olmayacak dedim öyle az yumuşadı kapattık. Beni hep sen arama bırak ben arim dedi diye aramadım iki gün boyunca konuşmadık. Güya bu hafta sonu gelcekti. Buyrun bugün mesajlaşmamız. Zoruma çok gitti sizce nasıl bir tavır göstermem lazım. Beni hala aramıyor. Ben mesaj mı atmalıyım hala benden mi bekliyor?
Sevgilimi nasıl yola getiririm şu mesajlara bakın?
Bence kendine daha dominat bir erkek bulmalısın. Yazışmaları okudu da Bu arkadaş sanki kız tarafı sen erkek. Yok bu iliski olmamış, dalından kopar at gitsin Buarada baban hariç hiçbi erkeğin üstüne düşme sen düştükçe çekici diil itici gelirsin Allah Gönlüne göre versin.
0
2 Yorumla
Soran
Ben biraz baskınım da şu konuşmadan nasıö kız tarafı dedin ya :/ şu an üstüne mi gitmiş gözükğyorum. Hayır her şeyi geçtim sence istenmiyor muyum
Whatsapp konusmanızı kim okursa kız olan erkek arkadasın sanar. Bu ilişki yürümez boşa vakit harcama derim. ya da yürütmeye devam et, ayrıldığınızda aa keske o çocuğu dinleseydim diceksin malesef..
Kıymet bilmiyorsun da o yüzden. Benim hiç sevgilim olmadı. Böyle tartışmak bile isterdim. O yüzden kıskandım. Soruna cevap verecek olursam, sen biraz fazla üstüne gitmişsin gibi geldi bana. Yanlış anlaşılmalar yüzünden yazık etmeyin bence ilişkinize. Biraz alttan al, yoğun bir dönem geçiriyordur belki.
Aşkı güzel yapan şey zaten zorluklar değil mi? Sen küçücük bir zorlukla baş edemeyip hemen dert ediniyosan, senin durumundan çok daha kötü olanlar ne yapsın?
Ahh ahh şunu bana demeyeydin iyiydi. Ben onun için hep mücaadele ettim. Bak kırıldım çözüm aramak için buralara yazıyorum. Ama gördüğün gibi o faha beni aramıyır bile..
Ya bak öyle düşünürsen kötü olursun. Mutsuz olursun, yaptığın fedakarlıkları dile getirmemelisin. Ne olursa olsun yani. Ayrıca biliyorsun ki hayatınız, tamamen sizin kendi ilişkinizden ibaret değil. İşi vardır, meşguldür. Her daim seninle konuşamaz bir insan. Bak seni çok iyi anlıyorum, duygusal düşünüyorsun. Eminim ki haklısın kendince ama gerçekten tek taraflı düşünme. Eğer seni istemese zaten çoktan söylerdi. Yazılarından çok net anlaşılıyor ki sevgilin açık konuşan birisi. Üzme kendini bu kadar.
Evet açık konuşan dürüst biridir. Mesele şu an onun peşinden koşuyorum gibi. Yani bak araması gereken benim, yazması gereken benim. İki gğn sustum bana tek bir mesaj dahi atmadı ve sen neden yazmıyorsun diye soruyor. Şu muhabbet üstüne yine mi ben yazacam. Hala aramıyır. Zoruma gidiyor. İlgi bekliyorum sevgi bekliyorum o beni öteliyor
Muhtemelen sürekli merak eden, ilk konuşmayı başlatan sensindir. Sevgilin de bunu alışkanlık haline getirmiş sanırım, sürekli senden ilgi bekliyor olabilir. Mesaj atmamasının sebebi belki de senin trip attığını düşünmesi bile olabilir. Sinirlendiğini düşünmüştür ve biraz sakinleşmen için seni kendi haline bırakmış olabilir. Ama gerçekten seviyorsan sevgilini bırakma. Ama çok da üstüne düşme, aşırı ilgilenme, ilgi beklediğini hissettir ona. Eski alışkanlıklarını bırakması belki zaman alır ama sen bunu belirtirsen o da seninle ilgilenmeye başlayabilir diye düşünüyorum. Karakterine bağlı birazda.
Adamın işi gücü vardır yoğunlaşmasi lazım belki aklında başka düşünceler vardır. Unutma ilişkin devam ediyor olabilir ama hayatta bir yerden devam ediyor.
En İyi Cevaplar