Evet terk ettim geri dönmesini de merak ediyorum çünkü artık yorulmustum uyarmama rağmen hareketlerini
Evet boğa erkeği ve aşk (bence vurdumduymaz lar sizce
Evet boğa erkeği ve aşk (bence vurdumduymaz lar sizce
Camonnnn everybodyyy... ciddi olamassın... boğa erkeği astranottur. Fırlatılmış füze geri döner mi ohoho... O artık Jessica Alba ları bulmuştur çünkü o bir boğa. Ooo şu an Amerika daki lüx dairesinde viskisini yudumluyordur çünkü o bir boğaaa dostummmm... Sen bu soruyu Kuzu burcu için sormalıydın bak o zaman tahlil edebilirdik ama boğaysa bizim haddimiz değil tartışmak çünkü boğa tartışılmaz, yaşatır, bitirir, ağlatır... Üzerler seni bak Hatçeee sen kurbağa burcu bul onlar asla üzmez seni köpek gibidirler, sadıktırlar 😂😂😂
Ne asalak tipler oldunuz hem terkedip hem dönmesini bekliyorsunuz bence soruyu onun sorması gerek dfgmdkgdd
Evet salak ettiniz bizi keyfim den terk etmedim demi
Hayır terkeden sensin o neden dönsün sana bunun için söyledim terkettiğin için değil
Akillanmadigi için terk ettim ilgisiz bana mesaj atmayıp sosyal medyaya giriyo mesajı okuyup cvp vermiyo
Ya bak neden terkettiğin umrumda değil sadece dönmesi gereken sensin o değil bunun anlatmaya calısıyorum
Boğa beni seven bı çocuk vardı psikopatdi mk aklıma geldi
Cevap
14Cevap
Burca göre değil de cevabım dönmez yani şu burç bu burç diye değil :) sen ayrılmışsın kim olsa dönmez
Daha önce döndü ama
Bir boğa erkeğinden ikili ilişkilerde taviz vermesini mi istiyorsun? Delirdin mi? 😄😄 Boğa burcu aşkından geberse dönmez
Boğaysa hızlı koşar geç algılar senin terkettiğini anlayana kadar çok uzaklaşır geri bulamaz seni ne bilelim biz kardeşim ya
Boğa burcu olarak söylüyorum, seni seviyorsa döner ama sevgisi bitmişse sen dönsen de kabul etmez.
sen gittiysen bitmistir. tobe arkandan bakmaz. hatta donup aglasan bile bakmaz. yanlis yapmissin
Keyfim den yapmadım
Boğa yi öküzü anlamamda sen terlettiysen sen dön. terkedilen gurur yapar dönmez.
Umursamaz erkekleri daha çok seviyorsunuz size iyi olmak yaramıyor
Ilgisiz diyelim ona biz
İlgili olanı sevmeyip ilgisiz olanı sevecek kadar beyinsiz bu kızlar 😎
Sensiz beyinsiz ya bir akıllı sensin
Siz kadınlar takıntılısınız bu erkekler sizinle ilgilenmemeye başladığında hemen terkedin düzeltmeye çalışmayın o zaman büyük ihtimalle size dönecektir fakat dönmeyedebilir sonuçta sevgisi bitmiş olabilir
Saçını uzat anana bıyığını uzat babana benze
Seninki neydi bence de ilgisizler -.-
Sen ahır isen o da sığır (boğa) ise döner
Hayır geri dönmez muhtemelen kız ayool
Dönmesini bekliyorsan niye terkettin ki
Çünkü akillanmiyo bana mesaj atmayıp sosyal medyaya giriyo
Boğa ateşidir. kırmışsın dönmez
Donmez guven ister boga
Boğayım, Dönmez asla.. Gurur ve kin devreye girer
1 kerede yaptım döndü ama
Boğayım dönmem giden gitmiştir..
Şu burçlara inanmayin kurbanıniz olim