Sevgilim şayet bunu söylüyorsa demek ki benimle mutlu değil ve ben gereken güveni verememişim demektir tabii şayet ilişkimde ciddiysem.. Bu demektir ki o nun kafasında soru işaretleri var.. İlişkimi gözden geçiririm hemen.. O nun hatalarını ve benim hatalarımı.. O na göre de karar veririm Ya anlaşarak tatlı bir şekilde kimseyi kırmadan - rencide etmeden biter bu ilişki ya da kısa bir süre daha dikkat ederim ilişkiyi iyice gözlemleyerek.. Sonra da kesin kararımı veririm.. olmuyorsa şayet çok zorlamanın hiçbir anlamı yok...
Onu anlamaya çalışırdım. Neden bunu düşündüğünü bilmek isterdim, sonuçta benim ve onun ile ilgili olan bir konu hakkında bu şekilde düşünmesi için benim birşeyler yapmış olmam gerekir. Belki birazda kendimde arardım sorunu..
Gelecek görmek nedir arkadaş, yürümüyorsa ayrılalım dersin olur biter. Geleceği kim görüyor ki biz görelim. İnsanların net konuşmayıp süslü laflarla mevzuyu yumuşatmasına ayar oluyorum.
Şuanda yaşamıyo muyuz? Kim ilerisini görebilir ki? Bu eğer ayrılmak için bir altlıksa uzatmadan söyle geleceginden zamanımı çalmadan s. Ktr olup gidelim derdim.
Öncelikle sebebini sorardım. Mevzu davranışlarımla ilgili düzeltilebilecek bir şeyse orta yolu bulmak için çaba sarfederdim. Eğer sevgi bittiyse ve bu sebeple söylenmiş bir sözse yol verirdim
Başka bir ilişkide ışık görmüş kadın/erkek söylemidir. Sen "kahin misin?" diyip susturun hımm ya da altında başka nedenler aramayın "işte kapı işte sapı" diyip yol verin. Eved.
Ağzından bunu duymadım ama böyle birşeyi bana hissettirerek çekti gitti. Keyfi bilir daha iyisine denk geleceğini düşünüyor ama yanılacak o zaman onu zevkle izleyeceğim.
+ilişkimizde gelecek göremiyorum -tövbe de askım gelecegı görmek allah ın ısı allah a sırt mı kosuyosun? kafır olursun +ben cıddıyım -bende cıddıyım ee akşam napıyoruz gıbı konuşma yasardık
Kendisine yakışabilecek uygun bir çerçeve ve mercek kullanılarak yapılacak bir gözlüğü takması ile ileriyi daha iyi görebileceğini belirtir ileriye doğru ufak ufak yürüyüp kaybolmasını söylerim.
Empati kurmayı dene onun açısından bak belki senden hoslanmadıhi bir huyun ya da bir davranısın vardır ya da bitir gitsinn etrafta garı kız erkek gıtlı yok yani o olmassa baska sı olurr ama sen gene onun acısındanda bakmayi dene derim
En İyi Cevaplar