Sevgilim gelecek görmüyorum diyor?

Erkek arkadaşından uzak mesafedeyiz ve ailem kesinlikle onu istemiyor biz de gizli saklı şu an ilişkimizi yürütmeye çalışıyoruz buluşamıyoruz da ama seviyoruz yani ikimiz de birbirimizi çok sevdiğimizi söylüyoruz ama şöyle bir durum var şimdi bana diyor ki ben seninle evlenemem çünkü bu şartlarda seninle evlenirsem senin huylarından da ben korkuyorum ya çünkü yarın bir gün beni bir ortamda rezil edebilirsin biz seninle boşanırız ben onun arkadaşlarıyla dışarı çıkmasına çok tepki gösteriyorum ya kahveye gitmesini onun sürekli onlarla takılmasını bu yüzden bunu diyor ki biz seninle anlaşamayız biz seninle aynı evin içine girdiğimde sürekli kavga ederiz diyoruz suçu sürekli bende buluyor ama benim istediğim tek şey ilgi biraz ilgi biraz öncelik ve şunu bileyim hani o benim için her şeyden vazgeçer bunu yapmadığı için ben de hırçınlaşıyorum onlarla olmasına beni sürekli ikinci plana atıyor ama ağlıyorum da çünkü onsuz yapamıyorum ama benden çok rahat dönecek ya ona şimdi desem ki bitsin arkasına bile dönmeden gidecek gidiyor mu gitmiyor ama onun için gitmek çok basit ya ne yapacağım bilmiyorum nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum ona karşı nasıl bir tavır almam gerektiğini bilmiyorum nasıl tekrar bana karşı ilgisi yerine gelir bilmiyorum

Sevgilim gelecek görmüyorum diyor?