Bır erkegı kısıtlayıp kıskanmak dogrumu bu onu kacırır mı serbest bırakınca daha mı cok baglanır

sevgılıyı kısıtlamak dogru mu ne kadar kıskanmak kısıtlamak lazım ben eskıden kız arkdasları olmasına bıle ızın vermıyrdum cok bunalmıstı buyuk kavga ve ayrılıklardan sonra kız dostlarını gerı ekledı bende karısnmamaya karar verdım ne kadar karısmasamda kıskandım ve tavırda yaptım yıne sorunlar cıktı gecen gun bır erkek ıle tanıstım ıs yerıne gelıyor evlenmek uzer bana nısanlısını cok sevdıgını ve asla aldatmadıgından bahsettı sebebı ıse nısanlısı hıcbırseyıne karısmıyormus yanı kıskanıyormus arada ama abartmıyormus ornegın oglan hastanede sıra beklerken bırı ıle tanısmıs kız dost olarak konusacagnı anlatmıs sevbgılısıne bırdaha olmasn askm tamam demıs kız ben olsam sevgılımı oldururdum galıba hıc alakası yokken sırada tanısaıp arkds olması bana ters ama oglan ıstesemde aldatamıyorum sıkmadıgı ıcın dıyo sızce de bu mu mantıklı olan
Bır erkegı kısıtlayıp kıskanmak dogrumu bu onu kacırır mı serbest bırakınca daha mı cok baglanır