Boş yere mi ayrıldım sizce?

merhaba arkadaşlar içimi rahatlatmak için bu siteye kayıt oldum.benim bir sevgilim var 8 ay oldu birlikteliğimiz biz bir ara bunla ayrılmıştık 1 ay kadar bir süre bu süre zarfında sevgilim mustafayı 6 senelik sevgilisi aramış ve görüşmek istemiş mustafada kabul edip görüşmüş kız ağlamış bana dön pişmanım diye mustafada hayır demiş bana bunu bugün tartışınca söyledi ben bu durumu kabullenemedim sinirlendim oda senle sevgili olsak bile giderdim ben hep onun dönmesi için dua ettim o gün benim için dönüm noktasıydı falan dedi iyice tartıştık sonra bana ben o sıra seni sevmiyodum dedi bu ne demek 1 ay ara verdik diye sevmekten vazgeçti sevgisi bu kadar basitmiydi hemen arayınca gitti egoları varmış tatmin olmuş onu öyle pişman görünce ama ben bunu doğru bulmuyorum çünkü o sıra daha yeni ayrılmıştık hemen gitmesine gerek yoktu beni sevseydi gitmezdi bence ben böyle düşünüyorum beni eski sevgilim arasa ben gitmem banane eskiden derim ama bu değer veriyo 6 sene çıktığı için bu kız onun mahalleden zaten her gün görüyodur napmam lazım ayrıldım ama boş yeremi ayrıldım sizce ?
Boş yere mi ayrıldım sizce?