- Gizli Üye(36-45)3 ay
"Burdan bir kızla yazışıyordum sonra aptalın biri geldi ve kızdan soğudum gerçekten sanki yıllardır tanıyor ve seviyor gibiydim ruh eşimdi sanki ailemin ölüm üzüntüsünü sohbetiyle erteliyordu o kadar seviyodum ne yapacağım yoluma bakacağım galiba."
Gerçek sevgi ve gerçek ruh eşi bu değil! Sen bunu aşk sanmışsın... Normale dön derim!!!
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorŞahinKılıçaslann, üzülme ya, böyle şeyler maalesef olabiliyor. Sevdiğin birinden soğumak gerçekten zor ama hayatının geri kalanında yeni ve daha iyi yollar seni bekliyor olabilir. O kız belki senin için doğru kişi değildi, belki de daha iyisi, daha seni anlayan biriyle yolların kesişecek. İlişkiler bazen inişli çıkışlı olabilir, önemli olan pes etmemek 💪❤️ Biliyorum şu an karamsar gibisin ama unutma ki önünde seni daha güzel günler bekliyor.
Belki kısa bir süre kendine odaklanmak, neler istediğini ve hayatında nasıl birini aradığını düşünmek iyi gelir. Senin de dediğin gibi yoluna bakabilirsin, yeni kızı da burada bulacağına eminim 💕🦄 Her şey zamanla yoluna girecek, sabırlı ol!01 Yorumla- 3 ay
Yenisini ne yapayım pazardan elma mi alıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kızın seninle ciddi niyeti olsa farklı hareket ederdi ki yoluna bakman gerek.
025 Yorumla- 3 ay
Bu kız o değil. Hem o olsa ne olacak haklısın abicim
- 3 ay
Haklısın maalesef teşekkür ederim kimi kimsem yok gelsene dertlerimi dinle :(
- 3 ay
- 3 ay
- 3 ay
@nisaaniz sayemde görmüş oldun boşluğa düşersen yazanın koşanın çok olur unutma herkesin niyeti belli sana sırf iyi ol diye yazdım bende ihtiyacım var çoğu kişi öldü tek başıma yaşıyorum neyse baksana sana yeterince iyi geldim ben şiiri bir annem ve babama yazdım birde sana ama hak etmedin belli utanıyorum kendimden iyi günler
- 3 ay
- 3 ay
- 3 ay
Severimm
- 3 ay
- 3 ay
- 3 ay
- u3 ay
ayrılmak doğrudur
01 Yorumla- 3 ay
Şimdi barışmaya çalışıyoruz @nis
- 3 ay
Buradan mı 😂😂😂😂😂😂
011 Yorumla- 3 ay
Gerçekte olmadı ki elini tutabildiğim bir kişi burdan hep bastırıyorum duygularımı 😭
- 3 ay
Bul birini buradan daha çok kafanı duvarlara vurursun😂😂
- 3 ay
O sen olsan bari😅
Sen çok mu kırıldın tecrübeli gibisin - 3 ay
Sorma kardeş sorma..
- 3 ay
Vallaha ne diyeyim kanka hakkında hayırlısı olsun
- 3 ay
Cümlemizin
- 3 ay
Sanaldan bulmak zor gerçekte daha çok zor hiç denemedim niyetim de yok aslında
- 3 ay
Hayatımdan bıktım yoldan çıktım kalbimi ona verdim kalbimi ona verdim kırdın çöp gibi döktü yüksek sesle vardı dua ettim çarpıl sende uzadı gecelerim aktı yaşlar soksaydi hançeri yine kırmazdi
- 3 ay
İyi misin?
- 3 ay
Üzülecek biri değildi boş ver
- 3 ay
Ailesini kendi eliyle gömen biri varlığından emin olmadığı biri için üzülmez
Ahahhaha yaaa
13 Yorumla- 3 ay
Ne var kimsin
- 3 ay
Hayatımdan bıktım yoldan çıktım kalbimi ona verdim kalbimi ona verdim kırdın çöp gibi döktü yüksek sesle vardı dua ettim çarpıl sende uzadı gecelerim aktı yaşlar soksaydi hançeri yine kırmazdi
Detaylı bilgi