Herif elini saça atıyor, ağlatırcasına. Fakat daha güzel bir şekil alıyor.
Bizlerde keko gibi uğraşalım anca. :D
Saçı karıştırıyor sadece ilginç. :D
Bizlerde keko gibi uğraşalım anca. :D
Saçı karıştırıyor sadece ilginç. :D
İnce ve seyrek saç teli öyle. Birde zararı var o saça şekil veremezsin. Bi rüzgar esse hemen sağ sola savrulur kız saçı gibi. Eli ile tarayıncada saç her yere yattığı için Allah ne verdiyse şekil alıyor işte. Ama kafayı sallasa hemen bozuluyor gene saç.
Bozulsada güzel duruyor işte hocam. İnce ve seyrek tel olduğu için mi öyle ? Benimkide eşşek gibi kalın anasını satim ya. :D Nasıl ince ve seyrek yaparız acep. :D
Benim bildiğim doğuştan o dostum. Ama emin ol sert saç daha iyi. En azından şekil verdiğin zaman yerinde duruyor. İnce ve yumuşak saç hemen bozuluyor hep yüzünü kapatıyor bir kafanı sallasan sağ sola sallanıyor saçlar. Benimde saçım öyle saça şekil veremediğim için 3 numara kesiyorum çoğunlukla. Emin ol pek iyi bişey değil. Ama uzun saç sana yakışıyorsa ince ve yumuşak saçlar uzun saç çok iyi şekilde uzatır.
Bununkiler az bile. Benimkiler aşağıda iken bir geri çekiyorum jöle sürmüş gibi direk geriye yatıyor saçlar :D Ama emin ol iyi dğeil. Bunun saçlarıda seyrek değil yani fazla saçları. Linkteki adamın saçları seyrek ve ince telli değil yani normal :)
Peki saclari inceltmek icin bir yontem varmi aga ?
Bakım kremleri var. Onlarda saçı hem canlı ve parlak gösteriyor. Onlar inceltiyor. Hani saçı su ile ıslatırsan nasıl yumuşar ve sallanır ya. O şekil oluyor. Ama kalıcı yapmıyor sürdüğün zaman öyle oluyor.
Ya hocam ismini bulablrmsn bana onun bende ole bisey ariyorm canli parlak gostersn inceltsin
Ben pek anlamıyorumn onlardan ama BİM, İmece gibi yerlerde bu bakım kremlerinden çok var ordan bakabilirsin kardeş.
:) Saç telleri kalın ve canlıdır. Extra bakım yapıyordur muhtemelen.
Benimde kalın hacıda tırt yani. :D Kesinlikle ya bakımsız böyle olması imkansız . Yalnız şöyle bişey var adamın sahne arkası kuafor sahnelerine felan baktım herif saçına bir şeyde yaptırmıyor kuafor sadece eliyle bunun yaptı gibi karıstırıp bırakıyo. :D Nasıl bir bakım acaba
Mesela ben 2 özel şampuan kullanırım. Hafta da 2 defada özel kür yapıyorum :)
Cevap
1Cevap
:D kanka 3 numaraya vur geç son 6 aydır öyle yapıorm rahatım :D
Yakismiyo ki hocam aslinda kimi gorsem kisa sana daha ii gidiyo diyoda ben uzatmak istiyorum hayatmda hic dogru duzgun uzatmadm
bazilarinda oyle..
Ahah güldüm :)
Oluyor işte
kimden bahsediyosn .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar