Şu sıralar bakıyorumda; herkes aşk'ı kötüler olmuş. Herkes sevdiğine pişman. Sizce aşık olmanın en güzel yanı nedir?
#Mopysoruyor 🍁

Aşık olduğun kişinin acısı bile mutlu etmeye yeter insanı. fotoğraf lari huzur verir, herkes sana yakışmaz beğenmedim bu çocugu der ama senin için tek erkek odur, kusur larini göremezsin kötü özelliklerine kör olursun ne kadar hata yapsa yanlış yapsada o yanlış da bir iyilik ararsın ama acı gerçek etrafında kilerin gordukleridir sen aşktan kör olmuşsun sadece sen onu düşünürsün o başkasını, sen aklına bile gelmezsin, oysa aklından çıkmaz herkese duvar orersin için yangın yeri dışın buzdagıdır yanlış kişiyide sevsen doğru kişiyide sevsen acısı na tatlısına katlanmak tır aşk her hali ile güzel herks aşık olamaz ♥️
Allah'ım ya hayatimda bunun kadar güzel gülen bir erkek daha görmedim. Aşık olurdum valla kendisine o zamanlarda olsaydım.
Bence aşık olmak asla kötü bir şey değildir kötü olan yanlış kisiye aşık olmak.
Aşık olmanın en güzel yanı abi en başta onu görüyorsun böyle sana doğru geliyor böyle ellerin bacakların titriyor ya hani o mutlulukla harmanlanmış terler dökülüyor ya alnından sana yaklaşıyor ve günaydın diyor ya sanki güneş onun deyişi ile güne aydınlık saçıyor ya
Karşılıklı olunca tadından yenmiyor. İnsan o gülüyor diye güler mi 😅 sevmediğim sanatçılara, yemeklere sırf o seviyor diye sevgi beslemeye başladım. Her şeyi güzelleştirdi, pırasa bile onunla güzel.
Cevap
46Cevap
Kendini kaybediyorsun
Aklinla kalbin arasinda ilk kez bir damar oldugunu kesfediyorsun
Gozlerinin kenarlarinda kirisiklik oldugunu farkediyorsun
Bole sanki ilk kez kubar cekermiscesine
Boyle sanki ilk kez dumana maruz kalmissinda butun hayallerin onune serilmis birini secmen isteniyormus gibi..
Başka hiç tanımadığınız biriyle kalpkerinizin bir atması. Onu özlemek, ssesini duyunca telefon çalıp adı çıkınca dünyaların sizin olması.
Mutluluk, heyecan, özlem, ateş, tutku, sevgi, merhamet, huzur, kıskançlık bunların hepsini tek bir kişiye karşı hissetmek ❤️
Aşık olunca salgılanan oksitosin hormonu sayesinde mutluluğun tavan yapması :D
Aşık olmadığım için o duygunun nasıl bir şey olduğunu tarif edemeyeceğim.
Her gördüğünde gözlerinin ışıl ışıl parlaması, heycanlanmak ise en güzeli.
Aşkın en güzel yanı, olmaması :D Yere batsın aşk :D
Aşkı tam bilmeyen, görmeyen biriyim. Bana göre tahmince seni her şekilde tamamlayan diğer yarın hüznünle hüzün, mutluluğunla mutluluk olan biri işte. Seni sen olduğun için seven, sayan, sadık kalan. Tarifsiz aslında bu dediklerim basit kaçar.😒👌👍
Gerçek aşktan bahsediyoruz dımı hani o 2 günlük olan ya da yatakta başlayıp yatakta biten aşklardan değil. ! En güzel hanı sevilmek bana kalırsa , değer görmek , merak edilmek, sevmek..
Çok farklı duyguları bir anda yaşıyorsun. Mutluluk, sevgi, sevilmek, üzüntü vs vs. Zaten 3 kere aşık olabiliyormuş insan. 1 hakkım kaldı kullanmıyorum 😂😂
Hayata bağlanmak için bir sebep buluyorsun onun için bir şeyler yapıyosun bir amacın oluyor değerli olduğunu ve insan olduğunu hatırlıyorsun. Yalnızlığın gidiyor , arkamı yaslayabileceğim biri var diyosun özgüvenin artıyo mutlu oluyosun. Kendini yeniden keşfediyosun yeniden çocuk oluyosun belki biraz aptal ediyor ama saf bir aptallık , temiz ve çıkarı olmayan.
Kötüleyenler genelde karşılıksız sevenler ve kendi çaplarında belki de haklılar. Ama karşılıklı aşk yaşayabileceğiniz en güzel şeylerden birisi. Bize de nasip olur umarım.
Aşkın güzel yanları düşününce ben
media.tenor.co/.../tenor.gif
Onu görürsünüz... Gözlerine baktığınızda, kokusunu duyduğunuzda, tenine dokunduğunuzda içiniz içinize sığmaz. Kalp atışlarınız hızlanır, yüzünüz pembeleşir, göğüs kafesiniz üzerinde bir yumru hissedersiniz, karnınızın burulduğunu, içerisinde "kelebeklerin uçuştuğunu" hissedersiniz. Eğer etki yeterince güçlüyse dizleriniz zayıflar ve ağırlığınızı taşıyamamaya başlar.
Her yanı güzeldır en çok yasadığın mutluluk ve heyecan
Aşkın acisında bile bir guzellik var hiç aşık olmamış kişilere üzülüyorum sevmenin verdiği lezzeti başka bir sey vermiyor bana
Her sabah onu görmenin sevinciyle uyanıyorsun
Mutlu olmak için sebebe gerek duymuyorsun bir bakışı saf saf gülmene neden olabiliyor
Hiç aşık olmadım. Nasıl olunur bilmiyorum olunca neler oluyor bilmiyorum. Aşkın mantığını da bilmiyorum.
Aşkına hak edilen karşılık verilmiyorsa o aşk acı çektirir insana :) aşktan doğan pozitif enerjidir :)
En güzel yanı ; onunlayken dünyanın, zamanin, mekanın dahası hiç birşeyin hiç bir öneminin olmamasıdır
Aşık olmak çok güzel bilmiyorum anlatmaya gerek yok görüyorsunuz😅 ben pek beceremem öyle süslü cümleler güzel bir şey işte :)
Aşkın hiç bir numarası yok anlık yalandan mutluluklar işte bir süre sonra acı vermekten başka bir şey değil en azından benim yaşadım bu :)
Yaşadığını hissediyorsun.
Kalbin sadece atmakla mükellef olmadığını hatırlıyorsun.
Kendine güzel bakıyorsun.
Kalbinin o gelince hızlanması sevildiğini bilmek sevmek hepsi o kadar güzel ki ama aşık olmak yerine sevmeyi tercih ederim sevgi kalıcıdır çünkü
Aşık olmak güzel değildir, sahip olamadıktan sonra...
Aptalligin nirvanasindasin ve bundan gurur duyuyorsun
Aşık olmaktır. Yani ne bileyim en azından benim gibi sıkılmazsın. Aklında her zaman düşünecek biri olur.
Öncelikle yemek yapmayi biliyorum harika yemek yaparim anlayışliyim sadakatliyim trip kullanmıyorum dirdirim yok seksiyim güzelim cesurum sevdiğimi korurum
Benliğimi ele geçirmesi, ne olacak acaba diye heyecan uyandırması.
Aşık olmanın en güzel yanı: aklına geldikçe yüzünde oluşan tebessümdür.
En güzel yanı içmeden sarhoş oluyorsun falan. O aşık haller güzel bence.
Yaşanılacak en güzel duygu. Acı dahi olsa yaşamalı insan.
Derdin oldugumda paylasiyorsun ya o iste o derdini dinleyen yaninda olmasi var ya her seyine ortak olmasi o iste
Ahhhhh askkkk o kadar güzel bur duygu ki unutmak mümkün değil o duygu anlatılmaz hissedilir 💕💕💕
Doğru kişiye aşıksan güzel yanı çoktur, değilsen vay haline.
Güzel yanı yok ki insanlara rahatlık batıyor aşık oluyorlar
Aşık olmak güzel verdiği heyecan mutluluk hayata pozitif bakmak
Asik olan veya aski tatmis birine sormak lazim bu konular beni aşar :/
Isin icinde O var ask neden kötü olsun ki? O varken nasil kötü olabilir?😍🙏
Böyle içtenlikle sevebilecek biri çıkmadı ki karşımıza mübarek nerden bilelim 😂
Değer görmek birinin sevdiğini hissetmek duymak ve bir çok güzel şey ☺️
Moralin bozukken, sinirliyken yüzünü görünce tüm her şeyi unutuyorsun.
Dertlerini unutturması güzel.
bir halt oluyor zannetmek, onu düşününce gereksiz gülme isteği
Sürekli onu düşünmek ona kafayı takmak kadar tatlı bir his daha yaşamadım..
Her üzüldüğünde o aklına gelince mutlu olmak aşkın en güzel yanı
cünkü ağzımızdan burnumuzdan getirdiler
bu arada Türkan Şoray cok güzel değil mi ya
Filmde ne kadar da yakışıyorlar değil mi? Kadir İnanır çok yakışıklı ya
Karşılıklı olması. Yan yanayken bile sustuğunda özlemek, dokunamasanda gözlerinle sevmek.. Yollar ayrılsada seneler unutturamıyor.
Bulutlarin üstündeymissin gibi , uçmak hissini bilmezsin ama sevince uçmayı bile hissediyor insan. Her sey hoş bir rüya gibi..
Sonunda mutlu olabilcegine inanmak ve sonunda hayal kırıklıgı olması
Acisi da mutlulugu da insana yasadigini hissettiriyor..
Bu kadar aşktan nefret etmeye çalışırken güzel yanlarıda olduğunu hatırlatma lütfen sadece kötü olarak kalsın.
Aşık olmanın en guzel yani bence iki kalbin tek bir kişi için çarpması , heyecan vermesi
Sadece sevildigini hissettigin kısmı kurdugun hayaller
Aşık olmaktır , birine sahip olmak , ona ait olmaktır.
İki kişinin de birbirine sadık olması ve güven olması. Bence aşkın en güzel tarafı bu
siyah beyazdan renkli televizyona geçiş gibi bir sey
Doğru kişiye aşık olduysak onunla zaman geçirmek kafamızın onda olması canımız sıkılmaz
ona şartsız koşulsuz güvenmek saatlerce onu düşünüp mutlu olmak eğer sen gülüyorsan etrafını da güldürüyorsun
Sadakat. Çok güzel bir duygu insanı yaşı genç bile olsa olgunlaştırıyor.
Tüm dertlerini unutmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar