en saçma eylemi bile çok daha değerli ve anlamlı hale getirebilen insanlar var. onlarla birlikte olursanız hayatınız bayrama döner genel olarak. bir de bunun tersi olanlar var ki en güzel anlarınızı bile ızdıraba çevirebilecek yeteneğe sahipler. sevgilin düzgün biriyse yer yüzündeki cenneti yaşatır sana, sevgilin düzgün biri değilse de cehennemi tercih ettirtir sana.
Hiç sevgilim olmadı, cevapları okumaya geldim. Sevgilisi olanlar hep kötülüyor sevgili olmayı da ancak kendim sevgili olunca bilebilirim tabi. Hayırlısı olsun inşallah
Benim yaşlarımda sevgili her şey demek oluyor, yol arkadaşı oluyor. Eğleniyorsun, içiyorsun, gülüyorsun, ağlıyorsun, konuşuyorsun vs vs En güzel yanı işte tam da bu... Bir kişide bunların hepsini bulunca HUZUR geliyor hayatına her şeye rağmen
Birinin seni merak etmesi ve seninle konuşmak için can atması.. Bu ikisi olmayınca cinsiyet fark etmeksizin ilişki olmaktan çıkıyor ve aradaki bağ da kopuyor💔
Sevmek ve sevildiğini hissetmek. Başka da bir numarası yok zaten.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgili olsa ne olcam abi para yokki buluşup bisi yapamadiktan sonra bir yere gidemedjkte. Sonra ne anlamı var kızı bir yere goturemedikten sonra hep bu parasızlık ah be