Dekolteli-Kısa elbise giyen Türk kadınları hakkında bir soru.

Başlık sizi yanıltmasın arkadaşlar yobaz falan değilim hatta tam tersine geleneklerime yakından uzaktan bağlı biriside değilim.Ama kafama takılan bir soru var şimdi dekolteli elbise ne için yapılmıştır ? Çatalı ve göğüsü göstererek seksy görünmeyi sağlamak için değil mi ? Sanırım burda hem fikiriz ama çatal dekolte giyen bir bayan birisi memelerime bakıyor mu diye etrafı kolaçan ediyor.Bakan birisi olursa falan düzeltiyor ya da ne biliyim bakan olursa ne bakıyon ? gibi saçma sapan laflar ediyor. Yahu sen onu seksy görünmek için giymişsin.Ve istediğinde olmuş artık erkeklere seksy geliyorsun onlarda bakıyor bunda ne var aynı şey mini etek içinde geçerli kızlarımız minicik etekler giyip geziyorlar bakan oluncada ne bakıyon ya ayıı ayy bu Türk erkekleri çok abaza hep bakıyor falan. Yahu sen o eteği zaten bacaklarını sergilemek için giymişsin neyin derdindesin.

Not1:Telefondan girdiğim için bazı harfler yanlış olabilir kusra bakmayın.

Not2:Abaza değilim dünya zevklerinin bir çoğunu düzenli olarak tadıyorum ve asla öyle karı kız falan kesmiyorum sadece meraktan sordum hangi zihniyetle bu tarz davranışları sergiliyorlar.
Dekolteli-Kısa elbise giyen Türk kadınları hakkında bir soru.