Bir neslin ahlakını yediler sosyal medya olsun moda sektörleri olsun. Müslüman türk kadını sadece sözde müslüman artık ne yazık ki...

Bir neslin ahlakını yediler sosyal medya olsun moda sektörleri olsun. Müslüman türk kadını sadece sözde müslüman artık ne yazık ki...
Öncelikle hata yapma hakkına herkes sahip. Kimse dört dörtlük bir Müslüman değil. Giyim konusunda nefislerine söz geçiremiyorlar insanız sonuçta ağır gelebiliyor. Ama şunu demeden geçemem. Günümüzde açık giyinme diye bir kavram yok. Günümüzde çıplaklık var ve bu çıplaklığı herkese dayatma var. Dediğim gibi hiçbirimiz hatasız, günahsız birer melekler değiliz. Allah hepimizi affetsin.
Aynen keyfimizle bir yaz tatiline girdik bir dışarı çıkıyoruz her yer çıplak dolu sonra bizim hormonlar tavan akıl fikir sekse kayıyor direk
Örtünme ayeti önce erkeklerin göz kapaklarına indi. Kadın ciplakta olsa senin bakman yasak ve günah. Kadın o kurala uymuyor o zaman bende bakarım diye düşünemezsin. Saygı duymak zorundayız.
Ya bazıları öyle olsa tamam diycez de neredeyse hiç kalmamış çıplak olmayan kız yav biz nasıl bu ortamda zinadan uzak durabilelim
İstersen bak ve günaha gir. Bu beni ya da bir başkasını ilgilendirmez, çünkü Allah ve senin aranda. Ama sakın 'onlar açık giyinirse bende bakarım' kafasında olma. Çünkü bu dinen yanlış.
Müslüman olmak zorunda olmadıkları gerçeğini de göz önünde bulundurmak ile birlikte müslüman türk erkekleri de maşallah hiç bir batılı faaliyetten geri kalmıyor neden ihale yine kadınlara kalıyor?
Biz batının neyini örnek alıcaz ne var mesela aldığımız? Yabancı kızlara özenen sürekli sizsiniz
Biz yabancı erkeklere özenmeyiz
Yabancı erkeklere özenmediğiniz için mi arabalar ile driftler atıp kız düşürmeye çalışıyorsunuz hızlı ve öfkeli kafası ondan mı barlards takılıp filmlerde gördüğünüz sahneleri yaşamaya çalışıyorsunuz o nedenle mi piercing ve dövmeleriniz var o nedenle mi sahilde üstsüz ve kısa şortlar ile geziyorsunuz 😂
Bırak Allah aşkına sen kör olmuş bir insansın
Aklın fikrin kadında hoş sizin kesimin tek odağı kadın. Hiçkimsenin birbirinden farkı yok sen bunu bi idrak et sonra muhatap oluruz
Piercing takan kaç tane erkek gördün? Ben dolu kız gördüm piercing takan. Araba ile kız tavlamak yabancılara değil bize ait bir kültür çünkü bizim kızlar paraya bakıyor yabancı kızlar değil
Ya bırak Allah aşkına nerenin köyündesin bilmiyorum ama Akdeniz Ege ve Marmara'ya bi göz gezdir sana zahmet hadi kaçtım ben bu cehalet beni sinirlendirir. Hadi 👋
Egeliyim kanka aydındanım
Sen müslüman olmadığın için tabi zoruna gidiyor benim dediklerim
Cevap
4Cevap
Yorumlarına baktımda sırf paylaşım olsun diye yapmış bi cahilsin
Cevap verilecek bi beyin yok sende
İşine bak kâfir
Müslüman değil genç nesil artık ne mutlu ki. Ayrıca görseldeki şey oldukça rahatsız edici çarşafa bile şehvet duyan toplumdan ne beklersin?
Erkeklerde çok fazla var ama kızlarda fazla yok dinsiz
Kızlarda da fazla sayıda var büyükşehirlerde.
Erkekler Müslüman gibi mi giyiniyor niye sadece kadınlara laf ediyorsun
Napalim sakal bırakıp takke cüppe mi giyelim
İslam batıdan gelse. Türkiye kompile musluman olurru 😂
Arap nefreti sanırım insanlarımızı dinden soğuttu
Bende sevmiyorum ama nefret duyacak kadar da değil ya
Arap kar ila alası ne ki bunun?
Orada ( kitap da) insanların değil.
Yaradanin emirleri var.
Adam olun bakmayın siz de
Adam olanlar bakamaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?