Ben ölülerden kabirden korkuyorum!! oofff off

bi gün bende ölecegim ama ona ramen halan ölüden korkuyorum ne yapmaklazımanlamıyorum resmen kabus görüyorum Çünkü ölüm yokluk değil abedi hayatımızın başlangıcı ve tüm sevdiklerimizin gittiği bir alemdir.bol toprakli karanlik bir yer düşünsenize siz ölmişsünüz sizi gömmüşler kap karanlık bir yer sadece siz orda varsınız yahuuu insan çıldırır bee tek başına kabirde üstüne toprak aticaklar agzina burnuna toprak dolacak nefes alamican bidaha ölcen Günahlarına göre içi ateş dolacak, kabir seni sıkıştıracak vs diye söyleniyor. İyi bir adamsan ve namazların tamsa işin iyi . Çünkü ilk sorgu kabirde başladığı için melekler ilk olarak namazlardan sorguya çekecek. Allah buyuruyor ki:" Beş vakit namazı tam olana diğer konularda da kolaylık sağlayın diye meleklere buyuruyor. Ancak namaz abdest sıfır, oruçlar eksik, haramların bini bin para onlar için kabir azabı hiç de parlak olmayacak elbet. Allah cümlemize yardım etsin yoksa kendi amellerimizle işimiz gerçekten de zor. Her gün bilerek ya da bilmeyerek çanak kırıyoruz.
Ben ölülerden kabirden korkuyorum!! oofff off