Düşüncelerimi söyleme tarzım sert olabilir ama düşündüğümü üzülecek, kırılacak diye söylemekten geri durmuyorum. Bu durumdan rahatsızsan çözüm beni engellemen olur :D
Çok görüş paylaşmışsın fazla detaylı incelemedim, zaten o gece sorusunun altında barıştık erisa ile, seni takip nedenim son sorusunu bulmaktı ekoşun 😃😂
Haklısın sonuna kadar sürekli söylerdi bana kimse senin gibi sevmedi karşılıksız vs. Vs. Yine de yaranilmiyor sevgi kıymet bilenle güzel hayır atma 21 yaşındasın karşına ne güzellikler çıkacak
23 yasındayım unıversıteden mezun oldum unıversıtedede olmadıysa kardes sen kız bıle beceremezsın derlerdı bende duygusuyla oynayıp becerecegıme hıc olmasın dedım kestım ılıskıyı Şu an arkadaslarımda yok ıs bulamıyorum psıkolojım altust oldu moral sıfır
he hayat dersen hayat hep yalnız bıraktı benı bı gun yuzum guluyor olsa ertesı gun uzerıme bınıyor mahfedıyor bende hıc gulme bı daha da gelme dıye dua ettım ama ısımle gelıseyım paramı kazanayım dunyadan da hayattan da benı kucuk gorenlerden de bana bılmem ne dıyenlerden de ıntıkamımı alacagım dan bıl zerıan ıdolum
En İyi Cevaplar