İnsanın kendisiyle yüzleşmeye yüzü yoksa, başkalarının hatalarıyla oynar durur.İnsanlar kendi hatalarıyla yüzleşmemek için sürekli başkalarının hatalarını ısıtıp kendi önlerine seriyorlar. Bu sadece o insanların kendilerini avutma sebebi ve sorunlarını göz ardı etmekten başka bir işe yaramıyor.
Oscar Wilde der ki ;''İnsanın kendisiyle yüzleşmeye yüzü yoksa, başkalarının hatalarıyla oynar durur.'' sözüne katılıyor musunuz?
İnsanlar hata arıyor, bir şey var sandım hata aramaya çalıştım. Bir de baktım kendi kusurlarımdan onları göremiyorum, ne hatası.. Dön kendi kıçına bak diyorum 🤷♀️
Karşısındakini eğer kendisine çok güvenen bir insansa üzülür üstelik fikirlerine önem verdiği için halbuki korkak birisidir bu yüzden sürekli başkalarının hatalarıyla doyar. Bir nevi kan emici diyebiliriz böyle insanlar için. Negatif enerjileriyle kazandırdıkları olumsuzluklar da cabası
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Oscar Wilde der ki ;''İnsanın kendisiyle yüzleşmeye yüzü yoksa, başkalarının hatalarıyla oynar durur.'' sözüne katılıyor musunuz?