+1 yılGörmemiş gibi yap çarpış filmlerdeki gibi bakışlarından az çok anlarsın telaşa girer falan anlarsın garaketlerinden 😉 ben ünide öyle yapmıştım ama felaket bakışmıştık ama çok Seksi buluodum oda farkindaydı ama öğrenci hoca seviyesi vardı 😂😂😎ama sonradan birlikte olduk tabi 15 20 kere sonra bitti işte 🤗
14 Yorumla
Soran+1 yılYa bu sürekli bakıyor göz göze geliyoruz bide trip atıyor sanki küsmüş gibi 😂 yaptığım ödeve yorum yapmadı en son herkesinkine yaptı bana yapmadı 😂
- +1 yıl
Ağırdan alıyordur klasik kız tripleri havasına girmiştir 😉sende aldırma hatta hiç takma koştur kızım daha çok bağlanır bana güven rahat ol.. ben hocamı Seksi buluodum ama yüz vermiyodum rahat tavırlarım vardı oda ona deli okuyordu yatakta da çok fenaydı tadı hala damağımda neyse 😄😄 dediğim gibi yap pişman olmassın 😉
Soran+1 yılBenim farklı düşüncelerim yokki sadece dalga geçmek istiyorum 😂
- +1 yıl
Anladım 👎
En İyi Cevaplar
Seni arabasina alip eve ya da nebilim gidecegin yere birakir seninle ilgilenir
15 Yorumla
Soran+1 yılO kadarda değil ayrıyeten kendi arabam var sınıfta falan nasıl anlarım
Soran+1 yılYani diyomki benim arabam olduğunu biliyor beni eve niye bıraksın
Soran+1 yılÖnceden çok iyiydi atıştık o yine iyiydi ben mesafeliydim sonrada ben iyiye döndüm şimdide o çok mesafeli yaptığım ödeve bile yorum yapmadı herkese yaptı sadece bana yapmadı
+1 yılBen spoi vereyim: hoşlanmıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gel sınav kağıtlarını okumama yardım et, aaa saat geç oldu gel devamını eve gidip okuyalım derse bilki...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Aşık olacağını pek zannetmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılYok canım bende zannetmiyorum
Hocayı tek başına yakala davranışlarına bak
17 Yorumla
Soran+1 yılHafif bir sinirli gibi zaten ya bir ya iki defa yanlız kalmışızdır hepte bir küçümseme sözlü olarak ve küçümserkende gülüyor manyak gibi
Soran+1 yılSon zamanlarda trip arıyor sevepsiz taptığım ödeve yorum yapmadı herkese yaptı bir beninkine yapmadı
Soran+1 yılTakip attım ilk mesajı senin atman lazım
Soran+1 yılÖzelden cevap yazamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. ''Hoşlanıyor'' Bunu mu duymak istiyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır şöyle dediyse şöyle yaptıysa hoşlanıyodur
ensesinde yazar.. ensesine bak
13 Yorumla
Soran+1 yılO kadar yaklaşamam
Soran+1 yılÖyle yapiyim o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılDavranışlarından sözlerinden.
128 Yorumla
Soran+1 yılÖrnek verirmisin?
Cevap sahibi+1 yılİlgili davranır. Hatta bazen ayrımcılık yapar gibi.
Soran+1 yılBenimki ayrımcılığı tersine yapıyor en son herkesin ödevine yorum yaptı benimkine yapmadı sadece benimkine
Cevap sahibi+1 yılİmalı konuşmalar geçiyor mu aranızda? Bahsettiğin olay basit çünkü yanlış çıkarım yapıyor olabilirsin.
Soran+1 yılUzun ama anlatıyımmı
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istersen dinlerim
Soran+1 yılBenim ünide ikinci senem sessiz sakin saygılı bir öğrenciyim hocalar sever beni çünkü derstede konuşmam arkadaşlarla. Biyoloji okuyorum laboratuvar analiz falan ilk sene bir hoca vardı ben analiz yaparken arkamda durup bakıyor ne yapıyorum diye ona göre not veriyor tabi herkese yapıyor bunu ama ben arkamı aniden dönüp onu görünce ürperiyodum o da gülüyordu artık kasıtlı bazen arkamda bekliyordu dönüp korkmam için zevk alıyo adam bende gülüyodum aramızda espri olmuştu yani ilk sene baya iyi geçmişti tüm hocalarla. Neyse ikinci sene oldu ben 1 aylık bir staj yaptım analiz laboratuvarında üniye geri geldik iki hafta geçti o korkutan hocanın dersindeyim yeni bişeyler anlattı falan geride olduğumdan duyamadım yanımdaki arkadaşa sordum. Hocada Sema dersi dinle dedi hocam sizi duyamıyorumki dedim. Daha sonra uygulamalı dersti uygulama zamanı geldi hocam anlamadım ben anlatırmısınız dedim. Hoca dediki dersi dinlesen başka şeylerle mesgul olmasaydın anlardın dedi.
Soran+1 yılHocam arkadaydım duramadım dedim inanmadı. Bana dediki sen zaten pasifsin stajdaki patron ne dedi biliyomusun stajın nasıl geçti senin dedi. Hocam stajım süperdi çok güzel geçti dedim yanlışınız var dedim hayır pasifmişsin git sorumlu hocaya sor dedi. Bende vardır bir bildiği dedim sustum. Gittim hocaya sordum hoca dediki yok öyle bişet patron kişiliğinle alakalı olarak havalı bulmuş seni onları küçümsediğini düşünmüş ama yaptığın işlerde kusur yokmuş dedi bende hocam yanlış anlamışlar öyle bir tavrım olmadı olduysada ben farkında değildim dedi. Bende anlattık Ali hoca böyle böyle dedi diye. Havva hocada dediki Ali hoca kim oluyor ona düşmez bu dedi hem ben bunu sana söylemyecektim derslerini erkilemesin diye dedi sonrada ben Ali hocayı ikaz ederim dedi. İki gün sonra Ali hocayla konuşmuş. Neyse aradan bir hafta geçti Ali hocayla yine dersteyiz grup çalışması yapmıştık Furkan başka gruptan arkadaş dediki hocam benim notum grubumdaki arkadaşlardan neden düşük?
Soran+1 yılBen zaten Ali hocaya tavırlıyım o laflarından Furkan’a demesinmi Sema gibi pasiftin neyse Furkan gitti hoca yanıma geldi Sema düşük not almanın sebebi tekrar söylicem ama stajdaki gibi pasif olman dedi. Ben orada delirdim dedimki hocam staj diyip durmayın benim stajım çok iyi geçti o da bana dediki pasifsin işte. İyice damarıma basıyor dedimki hocam orada ne yaptığımla ilgili zerre kadar fikriniz yok ama öylesine konuşuyosunuz o da bana dediki tahmin edebiliyorum insiyatifini kullanmamışsındır bişeyler eklememişsindir bende dedimki hocam ekleyecek bişey yok ne derseler dokümanlarda ne yazıyorsa onu yaptım laboratuvarın analiz kurallarını değiştirecek değildim üstelik çıkan sonuçlar onaylandı dedim. Bunlara cevap vermedi bana dediki grup çalışmasından kötü not aldın çünkü motor değildin sen yönetmiyordun bir yandanda sırıtıyor bende dedimki hocam bir makinada 4 motor olmaz aynen sırıtarak.
Soran+1 yılGüldü yine sonra dediki sen asla iş bulamazsın patronunada böyle cevap verirsen kara listeye koyarlar seni iş bulamazsın bu bölgede çok gördüm böyle iş bulamayan kara listeye konulan öğrenci zaten banane beni ilgilendirmez dedi ben baktım tansiyon yükseldi daha cevap vermedim ama sınıfa rezil etti beni suratım oldu kıpkırmızı gitti hoca 2 dk sonra geldi ama acayip sinirliyim ağzımı açarsam kötü konuşucam hoca demesinmi kötü niyetim yoktu iyiliğin için söyledim hepsini hiç cevap vermedim sadece tamam anlamında başımı salladım. Bu olaydan sonra ne hocaya selam verdim nede yüzüne baktım nede dinledim derste ama hoca sanki hiç bişey olmamış gibi derste yine ilk soruyu bana sordu ( samimiydik ya bende çok iyi değilim onun dersinde istisnasız ilk soruyu bana sorardı hiç bir zamanda cevap veremezdim).
Soran+1 yılBir ay böyle geçti ben hocaya selam vermedim falan sonra baktımki pişman olmuş gibi çünkü kibar davranıyor bende normale döndüm ondan sonra iki hafta omun dersi yoktu hiç görüşmedik adam geri geldi ama nasıl benimle hiç konuşmuyor mecbur kalmadıkça pazartesi analiz sonuçlarımı yorumlamadı 13 kişiye tek tek yorum yaptı bana sıra gelince bu kadardı devam edebilirsiniz dedi ben şok oldum sonra derste bir hata yaptım sırıtarak senin beynin var mı dedi var hocam dedim sırıtarak gitti. Dünde teori dersi sınıfın en sonundayım yanıma geliyor biraz bekliyor ben kafamı kaldırmıyorum bakmamak için sonra gidiyor 2 dk sonra tekrar geliyor kağıdıma bakıyor şurası olamış bu doğru deyip gitti. Ben anlamıyorum bu hocayı. Derste dediki saat 10 da bir kontrol yapılacak bende arkadaşa kısık sesle dedimki ne kontrolü yanımdaki arkadaş duymadı o kadar sessiz söylemişim ama hoca 3 metreden duymuş bana ses ne dedin dedi bişey demedim hocam dedim o da kontrolün sebebini anlattı.
Soran+1 yıl*sen
Derste sürekli gözü üzerimde artık derste ilk soruyu bana sormuyor resmen trip atıyor sürekli bana bakıyor derste. Arkadaşımda diyorki Ali hoca egolu adam dobra diğer hocalar ona saygı duyuyor sen ona öyle cevap verince kendinden egolu dobra biriyle karşılaşınca kendini aşağılık hissetti ondan seni aşağılıyor diyo.
Soran+1 yılRoman yazdım resmen 😂
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası hoşlanmak bahsettiğin davranışlardan daha iddialı bir durum. Yani evet aranızda bir samimiyet var ve bu birbirinize tepki gösterebileceğiniz bir hal almış ama hoşlandığı anlamına gelir mi? Bence net diyebileceğin birşey yok ki zaten hocanın davranışlarında hiçbir şekilde duygusal bir ima veya yakınlık belirtisi çıkarmadım ben. Aksine sana takmış gibi geldi hatta. Daha önce hocalarından ilgi gören arkadaşlarım oldu ve onlara karşı davranışları yoğun bir şekilde belliydi. Senin hocan için aynı şeyi söyleyemem. Sizin muhabbetiniz hep hocalık öğrencilik seviyesi altında yükselip alçalmış.
Cevap sahibi+1 yılHa anlam veremediğim bazı davranışları var mı? Evet, ama yine de düşününce ucu hoşlanmaya çıkmıyor bence.
Soran+1 yılDoğrudur ya bişey demiyorum ama anormal derecede takması beni deli ediyor sürekli derste bakması kulağının bende olması diyorum ya neden dedim sessizce yanımdaki arkadaş duymadı o duydu. Ben anlamıyorum bütün hakaretleri o etti ve yine o tavırlı.
Soran+1 yılBen aslında sözlerimle biraz aşağılamışmı oldum diye düşünüyorum o da tepki olarak beni aşağılıyor çok egolu ve herkesten saygı duyan bir adam.
Cevap sahibi+1 yılBazı hocalar statü farkından dolayı fazla takılabilir böyle konulara. Aklında yer etmiş bir öğrencisisin bence.
Soran+1 yılYa şimdi ben düşünüyorum bu adamın hareketlerinden tek çıkardığım benden nefret ediyor ama ben onun benden nefret edeceği bişey yapmadım aramız çok iyiydi öyle böyle değil espriler komiklikler falan sonra işte o gün başka şeylerle meşgul olmasaydın anlardın staj şöyle böyle geçmiş pasifsin dediği günden beri aramız bozuk yani sevdiğim bir öğretmenimdi ama anlamıyorum o günki tepkisini en anlamsız o gündü üstelik ben o gün ona cevap bile vermedim o kadar ağır konuştuki yüzüm kıpkırmızı oldu ve gördü neredeyse ağlicam karşımda gülüyor
Soran+1 yılYetmedi sonradan aynı staj konusunu yine açtı ben hiç bişey söylemeden üstelik adamın yüzüne bile bakmıyorum yine aşağılıyor beni sevepsiz bende bu sefer dayanamadım işte bir makinada 4 motor olmaz dedim laf çaktım resmen o yine gülüyor şimdide trip atıyor
Soran+1 yılAklında yer etmeden kastın nefret ediyor demi ama niye nefret ediyor biz arkadaşlarla bunu anlamıyoruz neden o kadar ciddiye alıyor
Cevap sahibi+1 yılAslında nefret etmek değil de statü farkını da göz önünde bulundurarak takılıyor olabilir.
Soran+1 yılTakılıyormu?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılYani takılıyor derken onu anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYani uğraşıyor dalgasına işte.
Soran+1 yılPeki anlıyorum olabilir teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ediyorum
Hal ve hareketlerinden anlarsın kız ayool
11 Yorumla
Soran+1 yılHangi hal ve hareketlerinden
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılCollege f*ck Diyosun.
09 Yorumla
Soran+1 yılYooo hocayla dalga geçmek istiyorum
- +1 yıl
Hocayla dalga geçmek büyük zeka gerektirir. Rezil, olma dikkat et ama.
Soran+1 yılBiraz uzun ama anlatıyyımmi ona göre fikir ver
- +1 yıl
hı hı
Soran+1 yıl“Davranışlarından sözlerinden” yazan görüşün altını oku orada yazıyor hepsi
Soran+1 yılÜnide ikinci yılım ilk sene bu hocayla çok iyiydik espri yapar derste ilk sözü hep bana verir biz ikinci sene ocakta 1 aylık staj yaptık. İkinci ayda hocanın dersinde gerideydim duyamadım arkadaşa sordum n anlattı diye hoca zannetti dinleniyorum sohbet ediyorum bağırdı Sema dersi dinle. Sonra hocayı çağırdım hocam duyamadım sizi tekrar ankatırmısınız dinleseydin anlardın dedi en azından deneseydin dedi bende hocam kırmak istemiyorum malzemeyi ilk defa kullanacağım dedim o da sen zaten stajdada böyleymişsin pasifsin dedi baya hakaret etti ben hiç cevap vermedim git sorumlu hocaya sor dedi sadece gittim sordum o da alakası yok hem Ali hocanın haddine değil bu konuyu senle konuşmak dedi. Neyse ben hocaya tavır yaptım selam vermedim falan o aynı hiç bişey olmamış gibi devam etti. Arkadaşın biri derste hocam grup dersinde neden en düşük ben aldım dedi o da Sema gibi pasiftin dedi ben açıldım hocam yeter pasif diyip durmayın dedim.
Soran+1 yılO da yine söylicem ama stajdaki gibi pasiftin bu çalışmada motor değildin grubu sen yönetmiyodun dedi bende hocam bir makinada dört motor olmaz dedim. Hoca sinirlendi sen ilerde patronunada böyle cevap verirsen asla iş bulamazsın kara listeye koyarlar seni falan. Bunun üzerine ben samimiyeti komple kestim ama hoca hala aynı samimi davranıyor derste yine ilk bana söz veriyor falan. Sonradan bende hoca uzatmayınca bende eski halime döndüm selam verdim falan bu seferde o tavır yapıyor. 14 kişiydik herkesin ödevine yorum yaptı iyiyi kötüyü söyledi bana sıra gelince bu kadardı devam edebilirsiniz dedi. Sonradan bir hata yaptım laboratuvarda bana senin beynin var mı dedi.
- +1 yıl
Düşüncem şu yönde, senden fazla bir karşılık beklemiş hoşlanmış olabilir ve sende farkında olmamışsın bu moralini bozmuş. Böyle bir çok olay gördüm yoksa birden bire birisi böyle davranmaz. Yine de seçenekler arasına koy . Biraz samimi davran , yumuşarsa dediğim gibi çıkmış demektir.
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhh
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılHoca ile. ne isin var
Soran+1 yılBeni çok kırdı durduk yere şimdide trip atıyor
Cevap sahibi+1 yılHoslanmak nedemek sen o anlamda diyorsun
Soran+1 yılBazı harketlerinden şüpheleniyorum sadece aşağıda bir görüşte herşeyi yazdım uzunca “Davranışlarından sözlerinden” yazan görüşün altında istersen oku söyle düşünceni
+1 yılSorarak
10 Yorumla
+1 yıliliski teklif et
01 Yorumla
Soran+1 yılÇüşşşş
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerecek misin
079 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmek istiyorum çok kırdı aşağıladı sevepsiz yere
Cevap sahibi+1 yılBence ver ya
Soran+1 yılHiç işim olmaz niye öyle dedinki
Cevap sahibi+1 yılAdamı üzme ver o da sana bir şey verir belki
Soran+1 yılKomiksin :)
Cevap sahibi+1 yılVersen ne olur ki
Soran+1 yılDalga geçiyosun ama öyle bir durum yok saçnalıyosun
Cevap sahibi+1 yılVersen istemez mi
Soran+1 yılBen ne biliyim niye saçmalıyosun bak aşağıda bir yorumda herşeyi anlattım oku bakalım adamın derdini anlicanmı
Cevap sahibi+1 yılSen benim derdimi anladın mı
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılVerir misin onu merak ediyorum
Soran+1 yılSaçmalama ne işim olur bu genç yaşımda 37 yaşındaki adamla
Cevap sahibi+1 yılDoğru genç olsa neyse
Soran+1 yılGenç olsana farketmezki
Cevap sahibi+1 yılSende de sıfır ilişki isteği
Soran+1 yılHerşeyin bir zamanı var :)
Soran+1 yılSana anlatsam hocayı hocanın niyetini anlayabilirmisin?
Cevap sahibi+1 yılKısa anlatırsan olur
Soran+1 yılÜnide ikinci yılım ilk sene bu hocayla çok iyiydik espri yapar derste ilk sözü hep bana verir biz ikinci sene ocakta 1 aylık staj yaptık. İkinci ayda hocanın dersinde gerideydim duyamadım arkadaşa sordum n anlattı diye hoca zannetti dinleniyorum sohbet ediyorum bağırdı Sema dersi dinle. Sonra hocayı çağırdım hocam duyamadım sizi tekrar ankatırmısınız dinleseydin anlardın dedi en azından deneseydin dedi bende hocam kırmak istemiyorum malzemeyi ilk defa kullanacağım dedim o da sen zaten stajdada böyleymişsin pasifsin dedi baya hakaret etti ben hiç cevap vermedim git sorumlu hocaya sor dedi sadece gittim sordum o da alakası yok hem Ali hocanın haddine değil bu konuyu senle konuşmak dedi. Neyse ben hocaya tavır yaptım selam vermedim falan o aynı hiç bişey olmamış gibi devam etti. Arkadaşın biri derste hocam grup dersinde neden en düşük ben aldım dedi o da Sema gibi pasiftin dedi ben açıldım hocam yeter pasif diyip durmayın dedim.
Soran+1 yılO da yine söylicem ama stajdaki gibi pasiftin bu çalışmada motor değildin grubu sen yönetmiyodun dedi bende hocam bir makinada dört motor olmaz dedim. Hoca sinirlendi sen ilerde patronunada böyle cevap verirsen asla iş bulamazsın kara listeye koyarlar seni falan. Bunun üzerine ben samimiyeti komple kestim ama hoca hala aynı samimi davranıyor derste yine ilk bana söz veriyor falan. Sonradan bende hoca uzatmayınca bende eski halime döndüm selam verdim falan bu seferde o tavır yapıyor. 14 kişiydik herkesin ödevine yorum yaptı iyiyi kötüyü söyledi bana sıra gelince bu kadardı devam edebilirsiniz dedi. Sonradan bir hata yaptım laboratuvarda bana senin beynin var mı dedi.
Soran+1 yılBu kadardı umarım uzun değildir senin için fikrini bekliyorum :)
Soran+1 yılBir buçuk seneyi özet geçtim 😂
Cevap sahibi+1 yılHoca seninle uğraşıyor resmen😂
Soran+1 yılUğraşıyor biliyorum anan neden 😂
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin yürüme taktiklerinden biri 😂
Soran+1 yılYemin et ama evli adam 😂
Cevap sahibi+1 yılEvliler daha meraklı olur zaten 😂
Soran+1 yılSapık o zaman 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet bazı öğretmenlerde bu durum var😂
Soran+1 yılŞimdi adam etkilenmişmi benden yoksa sadece dalgasınamı sence
Cevap sahibi+1 yılEtkilenmiş
Soran+1 yılEtkilense o kadar hakaret edermi saydı lafları zaten banane dedi yüzüm kıpkırmızı oldu gözlerim doldu gitti 2 dk sonra geldi senin iyiliğin için söyledim dedi
Cevap sahibi+1 yılSen bir cilve yap bakalım ne oluyor
Soran+1 yılYok ya aptal bir adam değil o yüzden kendimi düşürmem :) peki önce banane deyip sonra iyiliğin için söyledim demesinden ne anlıyosun
Cevap sahibi+1 yılO kadarını bilemem😄
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılVerecek misin😂
Soran+1 yılEspri olsun diyemi soruyon yoksa ciddimisin?
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim
Soran+1 yılSaçma bir soru gerçekten imkansız bişey yani
Cevap sahibi+1 yılYaşı büyük diye mi
Soran+1 yılÖğretmen diye evli diye çocukları var diye geri şeyden önce müslümanım diye
Cevap sahibi+1 yılYa boşver
Soran+1 yılNeyi?
Cevap sahibi+1 yılBirlikte ol
Soran+1 yılNiye salakmıyım
Cevap sahibi+1 yılZevkli olur
Soran+1 yılManyaksın o kadar civa gibi delikanlı dururken 😂 neyse bugün noldu 😂 hoca derste sürekli bana bakıyordu arada göz göze geliyoruz arada dediğim atıyorum 2 saatte 20 defa en sonunda dayanamadı dersin sonunda bana soru sordu 1 aydın ilk defa 😂
Cevap sahibi+1 yılBu hoca seni deli gibi istiyor😂
Soran+1 yılAma ben anlamıyorum istiyosa neden o kadar hakaret etti daha 10 gün önce beynin var mı senin dedi 😂
Soran+1 yılBen bugün büyük şok yaşadım 1 aydın alışmışım söz vermiyor ya bünye bir anda sarsıldı 😂
Soran+1 yıl*aydır
Cevap sahibi+1 yılYa sen niye bu adama bu kadar takıldın
Soran+1 yılO bana takıldı baba karşı normal olmayan tek insan her karşılaştığımızda bir saçmalık normal değilki. Düşünsene en çok sevdiğim en iyi anlaştığım öğretmenim bir anda en nefret ettiğim anlaşamadığım öğretmenim oldu ve bu onun yüZünden oldu hiç bir hatam olmadığı halde
Cevap sahibi+1 yılYa boşver onu
Soran+1 yılBoşvermeyip napacam sanki ama karşımdaki insanın düşüncelerini anlayıp ona göre hareket edip davranmalıyım
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye gir rahatla
Soran+1 yılKardeşim yok öyle bişey niye ikidebir ilişki deyip duruyosun
Cevap sahibi+1 yılNiye yok
Soran+1 yılOlmamasi gerektigi icin hem sen çıkarıyosun bunu eminim adamın aklında yok böyle bişey sen dalgasına söylüyosun
Cevap sahibi+1 yılYav he he
Soran+1 yılSen ciddisin 😰
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim tabi niye ağlıyorsun ki
Soran+1 yılHocayı sapık ettin ya sadece bakışından hakaretlerinden
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girmek kötü bir şey değil
Soran+1 yılAz önce derste grup çalışması yapıyoruz ben oturuyorum sadece ben diğerleri ayaktaydı bir anda ensemde bir nefes hissettim biri iç çekti boynuma geldi nefesi. Arkamı döndüm hoca 😐 tesadüfmüydü sence yanımdaki arkadaşa espri yapıyor esprisinin tepkisini ölçmek için bana bakıyor birine bişey anlatırken yine dönüp bana bakıyor.
Soran+1 yılHocayla yapmak yanlış.
Cevap sahibi+1 yılBenimle yap o zaman
Soran+1 yılSen sapıksın ve aptalsın bence
Soran+1 yılO kadar şey yazdım sen ne cevap veriyosun
Cevap sahibi+1 yılTamam sapıksam yazma
Soran+1 yılTamam yazmam
Soran+1 yılSana derdimi anlatıyorum sen konuyu başka yerlere çekiyosun
Cevap sahibi+1 yılDerdini çok uzun anlatıyorsun bebeğim
Soran+1 yılHer gün bişeyler oluyor kafam karışıyor sende konuyu biliyorsun diye sana soruyorum yani nolurki ne bar bunda
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim canım benim
Soran+1 yılNe için?
Cevap sahibi+1 yılTamam bir şey yok
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler