sevgilmin en iyi arkadaşı sevgilimin hakkında bu şekil bir tweet atmış! @ilkokulda 1 arkadaşımı istemeye gelmişler kendisi ERK*K”, yazmış.
sevgilimin erkekline mi laf ediyor? Neden erkek kelimesine sansür le miş. evet ben attım sevdime ilk adımı. evet ben Almanya’dan kaldın Türkiye’ye onun yanına geldim, annemi de yanıma aldım. anlaştık ettik, sonra annem ben sevgilim onlara gittik.
ama neden erkekliğine laf ediyor ben onu isteme gitmedim. Gitmemde ne var bunda. Sevmek ayıp mı
Eskısı gıbı degıl aslında artık kızlarda erkek istiyor ben bu duruma şahit oldum ve evlendiler gayet mutlular heleki sen Avrupa görmüş birisin bu tip laf sataşmalarına falan bakmaman lazım
Filtreye gelince sen nasıl erkeksin kız seni istiyor gibisine getirmiş takma bozma moralini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Laf atmıs resmen
Morelim cok bozuk
Bitirme noktasındayım.
Açarmışın biraz lütfen. Bu kızın zoru ne
Erkekline mi laf ediyor benim düşündüm gibi?
Lütfen konuş
Eskısı gıbı degıl aslında artık kızlarda erkek istiyor ben bu duruma şahit oldum ve evlendiler gayet mutlular heleki sen Avrupa görmüş birisin bu tip laf sataşmalarına falan bakmaman lazım
Filtreye gelince sen nasıl erkeksin kız seni istiyor gibisine getirmiş takma bozma moralini
Allah razı olsun cok sağol yorumun için
Allah sendende razı olsun kardesım dilediğin zaman yaz konusuruz
Tamam teşekkür ederim