Sevgilimin annesi ve ablası bizi ayırmaya çalışıyor?

Merhaba, 3 yıldır birlikteyiz seneye evlenicez fakat annesi ve ablası bizi ayırmak için elinden geleni yapıyor. Sevgilim artık evi terk etti çok uzun meseleler fakat gerçekten çok bencil, yalancı insanlar. Babası ayrı oldukları için bilmiyor. Nişanlım sizi silerim artık uğraşmayı bırakın demesine rağmen yapmadıkları kalmadı. 1 sene dayanmamız gerekiyor ama nasıl artık katlanıcam inanın bilmiyorum gücüm kalmadı. Sevgilim hep beni savundu destek oldu fakat artık saygıyı da aştılar, sevmesem ayrılırdım ama sevgilim hep yanımda ayrılmak istemiyorum fakat nasıl dayanıcam bilmiyorum. Böyle durumlarla karşı karşıya kalanınız var mı? Annesi en son beni çağırdı konuşmak için, 1 aydır görüşmüyorduk, gittim ve bir sürü hakaret etti, suçladı, bağırıp çağırdı ortada bir şey yokken senin derdin ne diye esip gürledi. Ben tepkisiz kaldım şok oldum beni kendi evine çağırmasına rağmen kovdu nişanlımda beni de unut o zaman deyip benimle çıktı beni evime bıraktı. İlerde evlendiğimizde kimsesi kalmayınca köpek gibi pişman olucak diyor sevgilim fakat şu an her şeyi düzeltmenin hiç mi yolu yok?
Sevgilimin annesi ve ablası bizi ayırmaya çalışıyor?