Sevgilimle aynı şehirde değiliz uzaktayız. Benden resimler istiyor utandığım için atamıyorum. Sizce benden soğur mu? Düzgün yorumlar yapın lütfen
Cevabın nedir?
açık resimmi istiyor, bir erkek açık resim istiyorsa o aşk değildir sevgi değildir onunki cinsel arzu ve isteklerini gidermek için istiyor evlenmemiş bekar bir kız isten nişanlısı olsun ister sevgilis açık çıplak resim hem istenmez hemde gönderilmez dinen, ahlaken, toplumsal olarak düşün resimlerini başkasıyla paylaşmıyaçağı veya ileride bir koz olarak kullanmıyacağının garantisi var mı sakın gönderme ben neler göndüm hele bu devirde kimseye güvenme sahte aşklar sevdalar çok evleneceğim diye bakireliği elden gidenler kızlık zarı diktirenler tatta çocuk aldıranlar bile var neden kızların zaaf tarafını buluyorlartabiki karar senin istersen çırılçıplak ver
17 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar haklısınız ama inan o kadar güveniyorum ki kesinlikle bir yamuk yapmaz öyle. Ama ben de istemesinden yana değilim hem günah hem utanıyorum
Soran+1 yılKabul etmem asla tabiki Allah saptirmasin
- +1 yıl
işte kızlar bu şekilde düşünürler , erkeklerin her istediğini yapmazlarsa , zarar görmezler , ben ankarada üni yanında oturuyorum çok şahit oldum kızlar bekar evlerine giderlerdi hatta bizim evde kiracı vardı kızla erkeği gözümle gördük kapıcı girbak dedi neyse şunu demek istiyorum o kadar kanan kızlar varki evli gibi cinsellik yaşayanlar , sonra terk edilenler , anal ilişki yaşayanlar , kızlık zarı diktirenler hatta çocuk aldırmak için aileden hasersiz para arayıp kürtaj yaptıranlar , bir paket sigaraya , veya yemeğe çıkarlar inanın azda olsa var
Soran+1 yılAllah korusun kimsenin başına vermesin
Soran+1 yılHaklisiniz ben yapmam öyle büyük konuşmayım
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılOna güzel resimler at.
http://i68.tinypic.com/2udz7zt.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılBazen esprisine komik resimler atıyorum isteyince😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yıl"sevdiğim kişi" diyorsun.
resim istemesinden ve seni görmek istemesinden doğal ne olabilir ki?02 Yorumla
Soran+1 yılVücudumu istiyor ama beni zaten gördü
- +1 yıl
o ikinizin karar vereceği bir şey..
Çıplak resim istiyosa atma normal seni görmek istiyosa sakınca yok
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni gördü zaten bedenimi de istiyor görmek
Soran+1 yılAtmadım : )
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
+1 yılHiçbir şey senin Şerefinden önemli olamaz. Seviyorsa adam gibi sevsin. Pişman olacağın şeyler yapma. Soğursa soğusun.. resim attıktan sonra soğumayacağına garantin var mı?
29 Yorumla
Soran+1 yılBeni gördü çirkin değilim ama bedenimi de görmek istiyor benim de ilk sevdiğim biri alışık değilim böyle şeylere atamıyorum. Bozuluyor ama kızmıyor istemeyi de ihmal etmiyor
- +1 yıl
Bak kardeşim dünyanın kırk türlü hali var bugün iyisin yarın Ne olur bilinmez. Bedenini çok merak ediyorsa adam gibi bekleyecek evlenirseniz görür. Bugün güvendiğin adam ya da kadın yarın düşman oluyor bir bakmışsın. Kimseye bedenini göstermek zorunda değilsin. Güveniyorum demişsin eyvallah ama hiçbir şey bir genç kızın mahreminden daha değerli olamaz. Pişman olacağın şeyler yapma. Aslında senin ona itiraz etmen onun sana daha çok güvenmesine daha çok sevmesine neden olmalı... anlatabildim mi?
- +1 yıl
Sevdiğin adamın , Bugün bana resim atan yarın bir başkasınada atar diye bir düşünceye girmeyeceğinden eminmisin?
- +1 yıl
Şunuda ekleyimde tam olsun... diyelim nasip olmadı bu resim gönderdiğin adamla evlenmeniz... evlendiğin bir başkasının karşısına bedeninin resmini daha önce bir başkasına gönderen bir kadın olarak çıkmayı vicdanın kabul eder mi?
Soran+1 yılEvlenmemiz imkansız zaten Allah öyle bir duvar örmüş ki aramıza hiç bir oluru yok. Bunun için atmıyorum hem ondan hem kendimden utanıyorum. Başka birisiylede evlenmicem
- +1 yıl
Olay bitmiştir... Hayırlısı olsun
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Atmayacağına sevindim. Evlilik konusundada hayırlısı olsun demek istedim.
Soran+1 yılAnladim teşekkür ederim 🙂
Ne demek soğur mu? İnsan sevdiğinden fotoğraf atmadı diye (utanmanı sağlıcak fotolar isteyen birisiymiş ayrıca) soğur mu yol ver gitsin koyver gitsin.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Asla ve asla atma,
Bu yaptığın büyük bir hata.
Zaten seni seven biri nasıl böyle bir riske girer.
.10 Yorumla sakın atma ve öylesinden uzak dur seme çünkü seven biri böyle ahlaksız şeyler istemez atarsan yarın tehtit eder vermessen bana herkese gösteririm diye ilişiğini kes
15 Yorumla
Soran+1 yılYok tehdit edecek biri değil uzun süredir tanıyorum asla tehdit etmez. Güveniyorum. Artık göreyim seni diyor.
Merak ediyor o ksdr
Soran+1 yılBende aynen öyle diyorum
Soran+1 yılO da seviyor sadece cinsellik için mi istiyor sevdiği için merak etmiştir belki
+1 yılbedesten o bilemiyorum sana şantaj yapmıyıcağı ne malum nekadar iyş tanıyosun biton soru var aklımda neden atıyorsun mesela ne gerek var sonra ciddi düşünmiyomusun?
09 Yorumla
Soran+1 yılYok güveniyorum ona asla tehdit etmez çok iyi tanıyorum uzak olduğumuz için istiyor ama atamıyorum utaniyorm
- +1 yıl
nedesem ki şimdi bilemedim vicuduna güvenmiyo musun yoksa beni beğenmez korkusu var galiba sende anladığım kadarıyla
Soran+1 yılYok güzelim çekiyorum bazen ama atamıyorum ona biraz benden de büyük utanıyorum.
- +1 yıl
bunu sanki yapmak zorundaymış gibi anlatıyosun pişman olucağın şeyler yapma da eğer böyle konular konusuyosanız zaten utanmanın bir anlamı yok
Soran+1 yılO konuşmaya çalışıyor bazen ama ben utandığım için muhabbet uzamıyor 😂
Bunun için sıkılabilir diye düşünüyorum- +1 yıl
senden büyük utanıyosun ve halen devam ediyosun ne diyrbilirim ki bilmiyorum sana
Soran+1 yılSeviyorum?
Daha neden olabilir- +1 yıl
seviyosun ve daha sevgiliyken böyle fotoğraf lar atıyosun bigün konuşmayı kes bakim istemiyorum normal konusalım de bakalım devaö ediyomu merak ettim sevmek bukadar kolaymı sandın
Soran+1 yılSevmenin ne olduğunu en iyi ben bilirim.
Öyle konusmuyorum zaten buna rağmen gitmedi. O sadece konuşmayı deniyor ama ben yapamıyorum.
+1 yıldüzgün yorum yapalım. böyle devam edersen seninle uğraşmaz ilşiki biter. ki öyle de olacak gibi görünüyor. sana da gönder demiyorum çünkü ne kadar güvenip güvenmediğini bilmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güveniyorum tanıyorum asla yamuk yapmaz ama utanıyorum 2 senedir isteyip duruyor. Kırılıyor atmyainca üzülüyorum
E tabi bir sure sonra resim gonderen baska birisi cikar illaki :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok iç açdınız sağolun ya gercekten😒
- +1 yıl
Amacım moralini bozmak degil ama insanlarin sadece duymak isteyecegin seyleri soylemesi sana yardimci olmaz bence. Sonucta erkek arkadasin bunu istiyorsa bir sure sonra senden istemeyi birakacaktir. O zaman baska yerlerde aradigini anlayabilirsin. Gondermek istememene de ayrica saygi duyuyorum herkesin kendi tercihi
Soran+1 yılHaklısın istediğini alamayınca başka kişilere yönelir erkekler
Yok atma. Boşver ne olacağınız belli mi hayır. Sakın atma.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkünse, senden böyle bir şey isteyen bu şahıstan uzak dur...
10 YorumlaAcaba Rabbim benden soğur mu diye telaşlansak keşke.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Soğuma sebebi bu olursa bırak soğusun. Atma zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılAtmadım
Eee niye berabersiniz o zaman sevişmedikten sonra? Foto da atmıyon eee?
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi atiyorum ama diğer türlü atmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Atma tabiki. resmini ne yapacakmış sapık
12 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyormuş 🙂
+1 yılBence atmamalısın sonra hayatındaki en büyük pişmanlığın olur yarın öbürgün ayrıldıgın zaman sana şantaj olarak kullanır
04 Yorumla
Soran+1 yılYok kullanmaz güveniyorum ama ayrıldığımız da geçmişte bir ayıbım olur malesef atarsam. Ama ona güvenim sonsuz
- +1 yıl
Güvenim sonsuz deme neler neler oluyor hayatta garantisi yok anladın mı?
Soran+1 yılTabi sizde haklısınız
- +1 yıl
Fotoğraf atmak için bunlara güvenip şartlandırma sakın
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel durtuler.
Genelde herkesin yaptigi sey.
Etkilenme fazls zevk almak010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani etkilendiği için mi istiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet. Cinsell durtusu oldugu icin.
Cinsel sohbet ediyirmusun arada?
Soran+1 yılYoo o etmeye çalışıyor bazen ama benim öküz ruhum büyüyü bozuyor 😂😂
Ben yapamıyorum öyle seyler
Cevap sahibi+1 yılIstek olmuyormu sende
Soran+1 yılOlsa da ruhum öküz. Onu daha çok kalbimle seviyorum. O konusunu açmasa aklıma bile gelmez. Çekingenlik falan filan nasıl konuşsun böyle bir tip 😂
Cevap sahibi+1 yılIki etki birakir senin yaptığım.
Ya sogur cinsellikten
ya da tatlanir.
Sende naz yapı on gibi geldi bana
Soran+1 yılNaz değil be bildiğin öküzüm yapmaya çalışim diyorum utandığım için olmuyor hemde günah bu vicdan da olunca
Cevap sahibi+1 yılHimm.
Yaninda olcak.
Guzel bir oral.
Bak sen nasil tavan yapıyorsun
Soran+1 yılDüzgün yorum yap
Cevap sahibi+1 yılSenin icin dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzün gözükmese at ne olucak ben burdan çok kişiye attım
06 Yorumla
Soran+1 yılUtanmadın mi ben utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılYo ne utanıcak ne var istersen atıyım bak nasıl rahatım
Soran+1 yılMal*misin git ebene göster terbiysesz
Cevap sahibi+1 yılSensin mal si*ilmiş
Soran+1 yılAnandır asam gibi yorum yap küstah defol
Cevap sahibi+1 yılÖnce sen ağzını bozdun sen defol motor
+1 yılAllah akıl fikir versin
03 Yorumla
Soran+1 yılKime
- +1 yıl
Buradaki sorulardan hiçmi ibret almıyorsunuz.. yarında gelip şantaj yapıyor tehdit ediyor ya da herkese yaymış diyeceksin
Soran+1 yılHayır yapmaz asla çok iyi tanıyorum güveniyorum. Resim atmıyorum ama o şekil
+1 yılÖzlüyor arada atmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılKendi resmimi atıyorum başka resimlerde istiyor
- +1 yıl
Ne gibi resimler mesala
Soran+1 yılBeni açık görmek istiyor yani
- +1 yıl
Eğer acık resimler istiyorsa ilerde ne olur ne olmaz ayrılık kararı verirsen o resimlerden başın ağrıyabilr. Hatalı şeyler yapmamalısın.
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sakın gönderme sakın.
04 Yorumla
Soran+1 yılAtmadım zaten atamıyorum
Soran+1 yılYok güveniyorum ona fazlasıyla. Ama yine de atmıyorum çünkü utanıyorum. Benden soğur mu diye kuşkulanıyorum sadece
+1 yılAtma atarsan erkeğin eline şantaj kozu geçer
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılbende istiyom, bana da atmıyolar :/
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahshshah😂😂😂. anyak
+1 yılLütfen iç çamaşırlı resimler atma.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılYüzun görünmeden atabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYine de çekiniyorum o da dedi öyle ama utanıyorum iste
- +1 yıl
Utandığını söyle ısrarcı olma de, seviyorsa ısrar etmez seni incitmekten korkar
Soran+1 yılİncitmiyor zaten reddedince terslmeiyor. Ama istemekten de vazgeçmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılatma
10 Yorumla
+1 yılSen sen ol atma
10 YorumlaAtma
10 Yorumlahmmmmmmmm
02 Yorumla
Soran+1 yılNe açıklayıcı bir yorum tebrikler
+1 yılAt tabikide
10 Yorumla
+1 yılatma sakına..
01 Yorumla
Soran+1 yılAtmıyorum zaten de soğusun istemiyorum benden
+1 yılGözle sevdiyse soğur
04 Yorumla
Soran+1 yılBayadır konuşuyoruz ama kaç kere red ettim ama ara ara istiyor hala. bir yerden sonra yeter demesinden korkuyorum
- +1 yıl
kaybetmek aşkın kumarı oynamadan blöf yapma bundan ii fırsat mı olur dene bakalım gerçekten sevmiş mi
Soran+1 yılAtim mi yani resim anlamadım
- +1 yıl
atma yansın bakalım cürmü kadar mı ateşi yoksa daha mı büyük anlaşılsın
+1 yılsoğur
02 Yorumla
Soran+1 yılSen olaydın sevgiline atarmisin vücudunu
- +1 yıl
hayir
+1 yılAtma
10 YorumlaAtma benceb
10 Yorumla
+1 yılSoğur
00 YorumlaNe resmi?
011 Yorumla
Soran+1 yılResim işte kıyafetsiz ya da iç kıyafetleri ile
Soran+1 yılYapmam öyle başkasının vücudunu sevgilime mi göstercem o na mi bakacak öyle yapamam
Soran+1 yıl😂😂
Ben istemiyorum ondan neden bu kadar merak ediyor. Görmezse ölmez her sevgili olan böyle mi yapıyor
Soran+1 yılNasıl dalgayı anlamadım
Soran+1 yılşu an sizin bana yaptığınız dalga biliyorum ne olduğunu hoş değil ama soru soruyorum dalga gecmeniz gerekmiyor. Cümleyi anlayamadım sadece
Soran+1 yılO attı bana istemedim ama öyle resmi aniden atınca görmüş bulundum
+1 yılNasıl resimler
09 Yorumla
Soran+1 yılKıyafetsiz atamıyorum iç kıyafetlerin dursun diyor onu da atamıyorum utanıyorum
- +1 yıl
Yüzünü gösterme yapsan dahi ne kadarlik ilişki bu
Soran+1 yılO da öyle dedi atmam için her kolaylığı söyledi yine atamadım Benden sogumasindan korkuyorum
- +1 yıl
Seviyorsa soğumaz asla
Soran+1 yılInşallah
- +1 yıl
Ama başkasiyla yazışabilir bu amacla
Soran+1 yılInşallah yapmaz böyle bisi
- +1 yıl
Nerden anlican ki
Soran+1 yılBilmiyorum anlayamam uzakta zaten
+1 yılYok yok soğumaz
04 Yorumla
Soran+1 yılInşallah soğumaz
- +1 yıl
Eminim sen merak etme özel foto faln değil demi
Soran+1 yılYa normal resim atıyorum zaten. Ama bazen kıyafetsiz ya da iç kıyafetli istiyor
Ama atamıyorum olmaz diyorum ne kadar ısrar etsede atamıyorum.- +1 yıl
Sakın atma onun için soğursa soğusun
+1 yılNasıl tesim
08 Yorumla
Soran+1 yılKıyafetsiz veya iç kıyafetli istiyor
- +1 yıl
Yüzün görünmeden atabilirsin
Soran+1 yılUtandığım yüzüm değil ki😂
- +1 yıl
Ee neren
Soran+1 yılBedenim
- +1 yıl