Sevgilim özel görüntülerimi çekmiş, ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim sorunlu bitti eski sevgilim beni özel görüntülerimi paylaşmakla aileme göstermekle tehdit etti. Şimdi hayatımda biri var 3 aylık sevgiliyiz ve sevgilim, eski sevgilimle yaşadığım sorunları biliyordu. Bir kere galeride son silinenler kısmında açık bir fotoğrafımı gördüm ve tartıştım, yanlışla çektiğini söyleyip sildi. Bu olaydan sonra açık olan fotoğraflarımı gözümün önünde "aklında şüphe kalmasın bak siliyorum " diyerek siliyordu. Meğerse silmiyormuş bugün telefonunda gizli bir arşiv buldum ve birçok fotoğrafım videom var. şu an aynı evde kalıyoruz ve gecenin bu saatinde bir yere kımıldayamıyorum kendisi de uyuyor. Yarın eşyalarımı toplayıp gitmeyi düşünüyorum. Sizce neden bunu yapmış olabilir ve benim ne yapmam gerekiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Uyuyakalmışım sabah o uyandırdı beni bende konuşmadım sorun mu var diyince sen daha iyi bilirsin dedim hemen telefonuna baktı sonra geldi haklısın ama ben p*rno izleyemiyorum biliyorsun kendim için çektim dedi ben konuşmak istemedim hazırlanıp çıktım dersim vardı o da ağladı kaldı evde
Sevgilim özel görüntülerimi çekmiş, ne yapmam gerekiyor?