Bir yıllık evliyim eşimle hiç sohbetimiz yok şu an tv izliyoruz reklamlarda bile hiç konuşmuyor sizce ne yapabilirim?

Haftanın üç gört günü kayınvalideme çıkarız (beni buna mecbur tutuyor) ablası evli ama sık sık gelir o da gelince kayınvalidemde otururuz. Hatta yatın ablasının günü varmış akşam iş çıkıso gelin burda yeriz dediler. Hiç özelimiz kalmadı evimizde tv izleyemedik bile dediğimde ayrılığa kadar gittik. Görümcem bizi koparamazsın falan dedi bana. Birsürü sorun yaşadık. Bugun ilk defa yukarı çıkmadık sen anlat karadenizi izliyoruz hiç konuşmuyor annesine çıkmadık diye memnun değil eminim. Sadece birlikte olmak istiyor ama ondan sonrada sohbet etmiyo. Birlik beraberlik sohbet yok. Ne yaptıysam olmadı günlerimiz haftamizin her günü annesi ve ablasıyla geçiyo elim ayağım bağlandı. Konuşmaya çalışsam tersliyor o da konuşmuyor nasıl yapabilirim evliliğim ayrılığa doğru gidiyo. Günün nasıldı falan dedim ama devamı yok. Annesine desem sen bizi istemiyon zaten diyor. Benim ailem konuştu hiçbir değişen yok. Bende çok anlatmaya çalıştım olmadı. Tam 20-30 sene önceki gibi gelinlik beklentileri var. Birde bem çalışan biriyim. Bana nisanlıyken vaad edilen hayat bu değildi. Eşim evlenince tamamen değişti. Lüfen fikir verin napıcam.
Bir yıllık evliyim eşimle hiç sohbetimiz yok şu an tv izliyoruz reklamlarda bile hiç konuşmuyor sizce ne yapabilirim?