EVDEN KACİCAM YARDIM EDİN?

Merhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum kusura bakmayın. Ben 18 yasinda bir kizim aile içi şiddet ve zorla nisanlandirildigim için evden kaçmaya karar verdim. Sevdiğim çocuğun yanına gideceğim ve birlikte plan yaptık size 2 sorum olucak. Ben sevdiğim çocuğun yanına otobüsle gidicem ama erkek arkadaşım bana baskasinin adina bilet al diyor yoksa yakalanirmisim 1 sorum kendi adıma değilde baskasinin adina alsam sorun çıkarmı diyelim adım fatma ama bilettë ayşe vs vs yazıyor ama duyduğuma göre tc kimlik istiyorlarmis başka ad soleyip başka tc versem sorun çıkarmı 2 sorum gideceğim yere vardığımda erkek arkadaşım beni karakola götürüp ifade vericez ornegin"kendi rizamla evden kaçtım aile içi şiddet ve zorla evlendirmeye çalıştıkları için bu yola başvurdum ailemle görüşmek istemiyorum yerimi bilmelerini istemiyorum"diye ifade vereceğim yaptigimiz doğrumu ya da sorun çıkarmı sonuçta 18 yaşındayım beni bilgilendirirmisiniz? Cevaplarınızi bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bakın arkadaşlar tam 18 yaşındayım yani resitim bazı arkadaşlarımız kendi adında al diyorlar bileti ya beni yolda yakalarlarsa polisler vs size sorum başka bir ad ve başka bir tc numarasıyla bilet alırsam sorun çıkarmı
Güncellemeler
+1 yıl
ya da direk başka bir tc numarasıyla başka bir ad soleyip sistemde adım çıkarmı anlarlar mi diyelim bileti aldım yolda jandarmalar arabayi durdurdular ve kimlik kontrolü yapıyorlar hem bilete hem kimliğe bakıp sorun çıkarmı başım belaya girermi ince ayrıntısına kadar düşünüp arastiriyorum
EVDEN KACİCAM YARDIM EDİN?