Aşk İlişkileri Gülse Birsel'in ''Ah Kızlar, En Büyük Başarınız Zengin Kocalar'' sözü hakkında ne düşünüyorsunuz? Mirza-Tigrisha-13 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çoğunuz kızacak ama doğru diyor okuyup çalışıp para kazanıp zengin olmak yerine hazıra konmaya alıştınız kabul edin. Gülse Birsel'in ''Ah Kızlar, En Büyük Başarınız Zengin Kocalar'' sözü hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir bakıma hakli ama bayanin donemiyle şu donem arasinda fark var. Iyi bir bölumden mezunum yüksek lisans yapıyorum bir yandan da ama uygun bir iş bulamiyorum. Hersey çok zorlaşti bu dönemde. 0 0 Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Iyi soylemis de oyuncu olamasaydi boktan bir hayati olsaydi yine boyle konusur muydu acaba 🤔 0 0 Yorumla
Bakire_Tavuk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Smdı eğrı oturup doğru konusalm. Kız olsam bnde zengın koca ısterdım. Bak şeyma subasına. Karı kış görmedı 0 1 Yorumla Mirza-Tigrisha-13 +1 yıl Kendine saygısı var mı o kadının acaba Yorumla
En İyi Cevaplar