Selammmss
doyduysan tamam o zaman ya miden delik melik olsaydı da bir türlü doyamasaydın 🥹

Selammmss
doyduysan tamam o zaman ya miden delik melik olsaydı da bir türlü doyamasaydın 🥹

bu cümleyle övünen birisinde beyin yok demek sanki..
beyin yoksa ne olduğunun bir önemi yok ki totik kafa boş kafa çalışmıyor anlamına geliyor ve yaptığı şeylerin övünç kaynağı olarak sunuyor olması yani tercih edilmesi gerekiyor anlamına mı geliyor
çok saçma
Bizim açımızdan asla övünülecek bir şey değil yani biz üstün bulmuyoruz öyle diyen erkekleri, şahsen ben itici buluyorum oldukça. Eminim ki diğer hemcinslerim de itici buluyorlardır. Ama bu kaz kafalılar bunu asla fark etmiyorlar sanırım. 😏 Nasıl pespaye göründüklerinin farkında değiller.
Asla değil bizde serseriye çiğ süt emmişe doyduk ama dillendirmiyoruz jdjfjf
Yürü beee hsksj
Çiğ süt emmiş yerine başka bir şey yazıcaktım da über olduğum aklıma geldi ndjdjdjd
Aman aman KS toplumuna örnek olalım djdkd :D
Bu cümleyle övünende ne bileyim fkdkdk. Elimi ayağımı çektim dersin anlarımda bu çok farklı anlamlara gidiyor. Her haltı yedim yapmadığım kalmadı gibi gibi neyse övünende sorun vardır. Klasik erkek milleti öyle pohpohlanarak yetişiyorlar ki 💆
Dün haklarını savunan böğüün gömdü shsjs
Helal olsunduuu
Hak etmiyorlar :D rica ederim
Bana sataşıyorsun hepsinde bir de EiG mü vereyim :D yok artık
Alakası yok :D
Ben sataşmalara karşıyım :D
İftira :D
Her şeyin bir ilki vardır :D
Napak sevmiyorsan :D
Huyum kurusun sjjs
Ya bi sus :D
Cevap
44Cevap
Hiç bir erkek kadına tam anlamıyla doymaz. Piton yılanı misali bir kaç av yuttuktam sonra, kendini dinlenmeye almıştır. Jsj
Yok artık ya
Bazı erkekler diye düzelteyim barii 😬
Çok geç :D
Geç olsun güç olmasın jsj
🐍 djkdsj
Bunu söyleyen erkek boş yapıyordur. Midesizin önde gideni veya bir halt yiyememis yemiş gibi boş yapan gereksiz biridir.
Ben midesizin önünde gideniyim demekle eşdeğer.
Hayır değildir.
yoktur. atalarımız bunun için güzel bir söz demiştir "horoz ölür gözü çöplükte kalır" diye. hadi atalarımızı geçtik neşet babadan gelsin;
tatlı dile güler yüze
doyulur mu doyulur mu
ama seversin, değer verirsin, önemsersin, kıymet verirsin o zaman gözün başkasına kör olur, görmezsin, bakmazsın, dilin lal olur konuşamazsın. bakalım, var bizim de bir hayalimiz.😂
Bence değil.
Çünkü bir kişi doyduysa daha fazla yaşayacak yeri kalmamıştır, yani ondan sonra karıya kıza (!) doyma isteği olmayacaktır bunun farkında değil.
Herhangi bir şeye doyan kişi, insan daha fazla dolduramaz, bitmiştir artık.
Doymamak, doyamamak lazım...
https://www.youtube.com/embed/SfidB0EAoIQKaraktersiz, flörtöz erkeklerin kurduğu cümleler. Sadakat nedir bilmeyen, sürekli başka kızlarla konuşma çabasında olan biriylerlerin konuşacağı cümleler. Neresinden tutarsan tut, bu bireyler birine sadık olmak ne demek bilmezler. Uzak durmak gerekir.
Inanki kızlar böylesine daha çok sadık
@Beyazprens00 Öylesine sadık olan kızlar da karaktersizdir.
Ben benim gibi birini isterim.
Valla ben hep öyle gördüm
Bunu dedikleri de başka bir kadın ya da kız. Parantez içinde (bundan sonra sadece seni yesem yeter bana ) diyerek güven oluşturuyor. 😀
Ama hızlı yaşayan herkesin bir dinginlik dönemi olur. Çok olan her şey bıkkınlık yaratır. Artı enerji düşer, ugraş gerektiren işler çapkınlık. Belli bir yaştan sonra enerji yetmez. Yaşayacağımı yaşadım. Şimdi artık duruldum der.
Tavuk gödü tövbe tutmaz. Alışmadık gödde don durmaz
Bazen aslında mecazi anlamda boş ilişkilerden bıktık artık manasıyla gerçek bir ilişki sevgi aşk tutku olsun artık hayatımızda anlamı ile kullanılır,
çoğu insan hayatıma çok kadın aldım cinselliknyaşadık gibi gibi anlatarak övünür
Gereksiz... 🥂
Gözü doymaz ve kalitesiz karşı cinsin böyle söylemlerde bulunduklarını düşünüyorum. Alttan alta verilmek istenen mesaj ise, çok karı (sorry) götürdüm, kullandım attım ehehehe. Kusma hissi uyandıran sözdür efenim. Övüncek konu yoktur, ama tek hücreli erkeklerin birlikte oldukları kadınların sayısı üzerinden yarış edip bunu marifet sandıklarından ötürü şaşırtıcı değil.
Sanırım 40 yaş ve sonrası erkeklerin söylediği bir şey bu. Yeter da artık, doysun bir zahmet.
shsjs katılıyorum
Hatta o yaştan sonra çapkınlık yapanlara saygım olmuyor
Yaşı farketmez , çapkın kimseye saygım yok
Hay yemeden gidesice demek geliyor içimden jfhfhfh
Artık bu iğrençliğin daniskası Allah akıl fikir versin
shsjsh :D komik bazıları gerçekten
😅 gülme ihtiyacımızı karşılıyorlar
😂😂 hsjddj çoksell
Böyle bir söz olabilir mi yaa.. Bazı erkekler saçmalıyor.. Ve bu bütün erkeklere mal edilmesin lütfen.
Tamam :D
Sağol 😏🙋🏼♂️
Bir kız dese bunu o. rospu derler, erkek deyince delikanlı diyorlar, işte bizim milletin kafa yapısı budur.
Bu konuda daha bir ton şey yazardım ama susayım ağzımdan çıkacaklara hakim olamayabilirim
Keko ergenler diyor onu. Ciddiye almıyorum onları, çünkü onlar profosyonel yav*ak oluyorlar.
Oha 😅🙈
Nolduğğ😅
İçimden geçenleri yazmışsın shsks
Uvv kalbimiz temizzz💅😚🖤
Tabii 🤍
Hayır tabiki.. Bu tarz konuşan erkeklerden nefret ederim.. Aynısını bir kadın konuşsa adını çıkarırlar.. Erkek ya her şeyi yapabilir modunda yaşayan insanlardan nefret ediyorum.. Çirkinlikse bu da çirkinlik hiç bir fark yok..
Bence değil :D hem zaten bu söylenen farklı anlamlarca anlaşılabilir birisi çok çekmiştir sevgililerinden doydum der birisi de her gün başka biriyleyim diye doydum der :D
ama iki türlüsü de övünülecek bir yanı yok :D
devamında "bundan sonra erkeğe doyacağım" derse al başına belayı.
sjsjs bu iyiydi :D
Aklı sadece bir et parçasına çalışan, kendisine bir yararı faydası olmayıp soluk alan erkek müsvetteleri ancak övünür.
övünülecek bi söz değil kesinlikle. ayrıca alıştıkları hayatı sürdürmek isteyeceklerine eminim ama kanıtlayamam :)))
Karıya kıza doydum = girmediğim günah kalmadı..
Bununla övünmek, ahmaklık ve ahlâksızlığın Nirvanasıdır..
yani doyduysan o zaman hiç kız aramamalısın neden evleniyosun diğer kadınlarda zevki yaşadın buna hayatı dar etmek için mi
Hissettirirsen karşı tarafa o zaman ovunebilirsin içten içten. Bence gayet güzel övünülecek bir durum.
Böyle söyleyen erkeklerin ağzının üstüne terlikle vuracaksın😂😂
artik i.. nelige mi baslayacakmis doyanlar :)
karı kızı karıstirana kadar eldekine baksinlar.
“Ben sevgili aramıyorum, doydum hem görmemiş değiliz” hııı tabii tabii 🤩
Bununla övünen birini de ciddiye almaya gerek bence
Öyle söyleyen erkek ilgi alanımin dışında olacağı için beni ilgilendirmiyor bu söz
Kızların karıya kıza doyan erkek istiyorum degini kendim gördüm, hepsi birbirinden saçma
Bununla övünen de ne bilim yani. Bazı erkekler çok iğrenç, görgüsüz ve hayvan gibi
Ne kadar iğrenç olduklarına bir de bizim penceremizden baksalar var ya..
Bence değil çünkü evlilik dışı ilişkiye iyi bakmıyorum.
Doyan görmedim knk o bir kandirmaca. Arkadaşlarla kafeye gittik bugün yaşlı başlı adamlar mal gibi 2 saat baktılar. Onlara göre kafeye gelen kadın yollu. Öyle düşünüyorlar kesin.
doydum demesi günah ıslemiycem esimi aldatmıycam demesi gibi algılanır cogu dogrudur
Üsluba bakarsak, yorum yapmaya bile gerek yok bence...
Doymadan evlenmiyorlar. Bu bir gerçek.
Ne kadar playboy tanıdığım varsa hepsi evli. Her gün aşk böcüğü gibi hikaye atıyorlar. Kızlar acaba bunların ne yaptığını biliyor mu diye merak ediyorum
Hâlâ devam ediyor mu çapkınlığa
Pek yakın değilim. Ama geçmişteki şeyleri anlatmışlar mıdır diye merak ediyorum :D
bunu diyenlerden iğreniyorum, aşırı itici buluyorum
Bu cümleyi kullanan kalitesiz birisidir. Bunu birisi dese ben direk soğurum.
Pek övünülecek bir şey yok yaşanmışlık egosunu tatmin etmek için kullanılan bir tabir
Yalan söylüyorlar doymazlar
Aç gözlü küpeeekler sjjs
Yalan inanma..
Tamam shks
Kadınların paraya doydum demesi gibi :) afasf
Ama yok ya bu daha kötü 🙄
İkisi de kötü...
Hayır bu bir tık daha kötü, düşünsene kadın diyormuş ki “erkeğe doydum” 😅
Onu diyen kadın bak emin ol doymamıştır, açtır daha :)
Tövbe est. neyse 😬
İkisi de güvenilmez! boş ver tek takılalım biz :)
Yes en güzeli
;) ;)
Dile vurmuş boş cahil söylemi uzak durunda aç köpek gibi gezsin ortalıkta
Hesapta karşısındaki kıza kadına güven vermek için kullanan erkekler var karıya kıza doyulurmu
İğrenç ötesi bir üslup
Artık komple sana kaldım diyor
Ayy ne büyük marifet
Ben bir kadına aitsem ona asla doymam 😍😁
bu cümleyi ben hiç kurmadım doymuş olsam bile
Karı Kıza doyan erkek i****nltr artık
Övünülecek değil. Rezillik
Cok argo ve kotu bi cumle ya
Övülünecek değil tabi ki
İğrenç ınsanlar işte andavallar
Biz erkeklere doysak başka bisey derler ama
Bu cümleyi kuran biri net midesizdir.
Bana göre kaba bir söylem.
işte hayal dünyaları böyle
Söylenmesi hoş değil öyleyse bild
Ben hic doymadim ya yiyemedim cunku 🥺
aslında evet.
gözü açılmadan evlenip barklanan adamların sonu genelde hüsranla bitiyor.
o yüzden bu aslında çirkin gibi görünse de bence övünülecek bir şey.
Asla övünülecek bir şey değil, olamaz da
Neden? Bunu illa belden aşağı düşünmek gerekmiyor.
Bir erkek duygusal manevi olarak da doymuş olamaz mı... canı yanmış, üzülmüş, kalbi lkırılmış vs vs vs...
Ya da erkek kavramından da çıkalım. Bir kadın da bunu söyleyebilri. Bu kelimelrele illa düşündüğümüz şekilde bir şeyi ima etmiş mi olur? Sanmıyorum. Doymuş adam artık rafine bir seçiciliğe sahiptir bu da onu tam da o sözün admaı yapar.
Ben öyle düşünmüyorum. Bu sebepten ötürü hiç bir kadından böyle bir cümle duymadık bu zamana kadar, düşünsene “erkeğe doydum” diyormuş. Ne kadar basitleştirir bi anda o kadını bu cümle. Eğer duygusal olarak kastediliyorsa, onu anlatmanın başka yolları vardır. Gözü açılmadan evlenen barklanan adamların aksini de gördük, al birini vur ötekine. Bu tamamen karaktersizlik başka bir şey değil. Bu cümle asla övünülecek bir şey değil.
peki
Son nargile bükücü
😅✌️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?