Aşk böceği kıvamında, her dakikasını haber veren ve sizden de haber vermenizi isteyen, hayatının merkezine sizi oturtmuş bir sevgiliye tahammül edebilir misin? Ay nolur edemeyin, çok boğucu :(
Tuvalete bile sizinle gelecek kadar yapışık sevgiliye tahammül edebilir misin?
Ben etmem. Sevmiyorum öyle yapışık kızları. Öyle bir sevgilim olmadı. Beni rahat bırakan sevgililerim oldu hep. Sadece bir tane çok kıskanç sevgilim oldu, onla da zaten ayrıldık sonra. Kıza aldattım şakası yapmıştım, ama her şeyi bitiren şey oldu ve inanmadı. Çünkü çok kıskanç biriydi. Ve yaptığım aldatma şakası da çok etkileyici ve kötüydü.
Edemem. Sıkılırım. Bir yere giderken, bir programı olduğunda vs haber vermesini isterim tabii ki. Ben de haber veririm ama bunun bile ölçüsü vardır. 5 dkda bir yapacağı her şeyi haber veren, sürekli soru soran, sürekli yanımda biten insandan da sıkılırım.
Edemem, bir ara biri ile tanistim.. Cocuga sadece arkadas olurum dedim, tamameeen yazdigin gibi davrandi (ki dusun sevgilin dahi degil). Arti iste bana zaman ayirmiyorsun tripleri falan. Inan bir hafta zor dayandim pesinden konusmayi kestim yani. Yooook yoook dusununce afakanlar basti.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bu hal kızlarıda erkekleride rahatsız eder.
kızlar bundan anlamaz zaten. kıza cenneti yaşatacaksın ama arada bir cehennemi gösterceksin. kadın milleti böyle yola gelir.
seviyorsun diye bu kadar çok üstüne gidersen işte böyle soru sahibi bile bunalır kızlar.
Hıh işte aradıgmda tam böyle bişe tepemden inmesin bn balık burcuyum bea bizde böyle sıkı fıkı hayat hehe tabı daha bulamadm aslnda vardıda 3 yıl sürdü sonunu getiremedk neyse çıkcak bakalm böyle kulğımdan tutup bn nereye o oraya o nereye bn oraya
O kadar abartilmasini sevmem. Gun icinde zirt birt da yazmam. Herkesin işi var. İş bittikten sonra aranir konusulur. Eve gecilince bir sure sonra yine aranir uyunur.
Tabiki de abartmamak gerekir bunaltmamak gerekir ama bu ilgisizlik değildir ilgi olmadan bir ilişki yürümez önemli olan düştüğünde el uzatmaktır yanında olmaktır
En İyi Cevaplar