Kusura bakmayın ama yaptığınız şey çok yanlış facebook ıstagram veya herhangi bir sosyal medya yüzünden eşlerin kavga etmesine anlam veremiyorum ayrıca dinimizde bile eşlerin birbirine arkasını dönerken bile izin istemesi lazımken siz ayrı odalarda yatıyorsunuz ve kusura bakmayın lütfen ama evliliğiniz bu boyuta geldi ise hem kalpte hem beyinde 2 taraflı olarak bitmiş demektir şimdi düzelirsiniz 1 ay sonra yine aynı olur
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bu kadar yazı yazmadan önce okumayı deneseydin.. face yüzünden kavga çıktı diye yazmış mıyım?
Soran+1 yılKusura bakmayın ama yaptığınız şey çok yanlış facebook ıstagram veya herhangi bir sosyal medya yüzünden eşlerin kavga etmesine anlam veremiyorum
Yazmışsın. Ne yazdığını bilmiyorsun sanırım 😄
Soran+1 yılArkadaşım ben sadece sorusunu sordum adam açmış diye kızdım demedim
En İyi Cevaplar
Hiçç 😃 yatak ayrılmaz kawgalıda olsan unutcaksın nasihat aldım uyguluyorum mutluyuz 3 senedır
010 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar tiksindirdin kendinden önceden olsa 2 gün ayrı kalamazdım senden.. öpmeden duramazdım şimdi 1 ay geçse umrumda değil yazdım.. oda dediki benimde artık umrumda değil hiçbir şeyi si.. klemiyorum
Soran+1 yılTartışma çıktı vurdu anneme gideceğim dedim saçımdan tutup defol git dedi
Soran+1 yılBenim face kullanmasını instegram kullanmasını kıskandığım için vurduktan sonra anneme gittim hemen instagram açmış ve face şifresini değişmiş.. sence ne yapmaya çalışıyor
Soran+1 yılYok 1 gece kaldım annemde çocuğum için eve geri geldim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz evlendikten bu yana hic ayri yatmadik. Sirt donup yatiyoruz en fazla. Kus olsamda yatiyorum yanina o da alisti boyle. Bu sayede kusluk uzun surmuyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman hiç ağır kavgalarınız olmamış
Cevap sahibi+1 yılOlmadi ama agir kavga zamanla olusur ben hic izin vermedim buyuk kavgalar olmasina
Soran+1 yılEn güzelini yapmışsın
Soran+1 yılNe kadar tiksindirdin kendinden önceden olsa 2 gün ayrı kalamazdım senden.. öpmeden duramazdım şimdi 1 ay geçse umrumda değil yazdım.. oda dediki benimde artık umrumda değil hiçbir şeyi si.. klemiyorum
Cevap sahibi+1 yılrestleştikçe bir yere varamazsınız seni kaybedemeyecektir kolay kolay bir adım attığında sen de adım at ve bir daha restleşme yaşamayın biriniz sürekli alttan almak zorundasınız. yoksa evliliğin 3 ile 10 yılı arasında boşanmalar artıyor. 10 yılı devirmeye çalışın
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Yapmayın öyle küs kalmayın. O da özür dilesin; siz de kabul edin tatlıya bağlansın. Allah korusun bir şey olur üzülürsünüz.
012 Yorumla
Soran+1 yılGörünen köy öyle ne yazık ki..
Soran+1 yılUmarım.. sevgi vs kalmadı.. evde sesini duymaya tahammül edemiyorum o kadar ki iğreniyorum
- +1 yıl
Olmaz ama öyle ama ya. Biribirinize çok keskin duvarlar çiziyorsunuz yapmayn. Bayağı biribirinizden bıkmışsınız. Biraz biribirinize nefes aldırın toparlanısaya kadar. Üzerinize düşmeyin biribirinizin. Zamana yayın zaman içerisinde toparlarsınız eninde sonunda düzelir. İki tarafta haklıyım inadı var. Aslında biribirinizi seviyorsunuz.
Soran+1 yılBenim face kullanmasını instegram kullanmasını kıskandığım için vurduktan sonra anneme gittim hemen instagram açmış ve face şifresini değişmiş.. sence ne yapmaya çalışıyor
Soran+1 yılAynen öyle ya 😥
Soran+1 yılBilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. Biz en fazla 1 gece ayrı yatıyoruz ertesi gün içinde pişman olup akşam eve gelince yakınlaşıyoruz uzatamıyoruz yani , evin içinde hareket ettikçe yanımdan geçtikçe kokusunu özlüyorum cünkü oda yanaşıyo zaten sevmez küslüğü
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez kokusu tipi bana iğrenç geliyor biliyor musun.. normalde iki gün ayrı kaldığımda koşup özledim deyip sarılırdım..
Soran+1 yılÇoook.. deli gibi severdim.. sitede o kadar onu sevdiğimden bahsederdim ki şaşırıp kalırdın.. ama sesini duymaya bile tahammülüm yok artık
Soran+1 yılInşaallah 😥
+1 yılEşim olursa ilk kuralım yatağa küs girmemek olacak tartışma ne kadar büyük olursa olsun o yatakta bitecek..
15 Yorumla
Soran+1 yılBunu demeli bir erkek
- +1 yıl
Tartışmada bir tarak kızgınsa diğer taraf susacak. Biri ateşken biri su olacak..
- +1 yıl
Anlamadım nasıl yani
Yaptığınız şey çok yanlış kardeşim bu sizi dahada kötüye götürür evlilikte her ne olursa olsun yatakları ayırmamanız lazım
013 Yorumla
SoranTek taraflı düşünme olmuyor maalesef
Soran+1 yıl3 yıllık
Soran+1 yılÇok yoruldum artık o kurtarmaya çalışsın istiyorum
Soran+1 yılBilmiyorum çok yoruldum ve bıktım 😥😥
+1 yılNe olursa olsun ayrı yatmayın bence. Orası ikinizin odası ve senin gönlünü alabileceği yerlerin en başında geliyo.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama ben barışmak için ilk adımı atmaktan sıkıldım artık umrumda değil
- +1 yıl
Sen adım atmıcaksın zaten. Beraber yatacaksınız ki o adım atsın 😉
- +1 yıl
Ben olsam hiç ummadığı anda sarılırım öperim işi tatlıya bağlarım uzatmam.
+1 yılyanlis yapmisss sana kadinlari bu hale getiren erkeklerden nefret ediyorum bence o baska kadina artik ilgi duyuyorrr
00 YorumlaDaha eşim yok olursa mezarda bile onla yatmak isterim yatak ne ki
09 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor maalesef
Soran+1 yılEvet
+1 yılBu süreç ayrılığa kadar gider... bir an önce sorunu çözmeye bakın
014 Yorumla
Soran+1 yılOndan adım gelmediği müddetçe umrumda değil..
- +1 yıl
O gitmiyorsa siz gidin. En azından bunu bir kere yapın derim.
Soran+1 yılHep ben yapıyordum ama
- +1 yıl
Olsun son defa diyin yine siz yapın birşey kaybettirmez. Bu onu savunduğum anlamına gelmiyor. Bu paylaşımı o yapsaydı aynı şeyleri onada yazardım
Soran+1 yılHayır bu kez o gelecek.. gelmiyorsa da kendisi bilir
- +1 yıl
Peki siz bilirsiniz umarım pişman olacağınız bir durumla karşılaşmazsınız.
Soran+1 yılInşaallah 😥
- +1 yıl
Olmamış ya vallahi olmamış billahi olmamış. Yuva kolay kurulmuyor ama kolay yıkılıyor. İletişim kanallarınızı açık tutun fazla birbirinizin üstüne gelmeyin. İkinizinde bunu kendi içinde konuşması gerekiyor. Bu dırumu yaşamış ( boşanma ) biri olarak gerçekten üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılNe yapalım sence
Soran+1 yılTartışma çıktı vurdu anneme gideceğim dedim saçımdan tutup defol git dedi
- +1 yıl
Gitme annene filan. Afedersin ama vurması yakışmamış. Evde bekle onu ve biraz sakin olun biraz bekle. İkinizinde sakin olduğunu düşündüğün bir anda konuşmayı dene. Herkes eteğindeki taşı döksün... konuşun konuşun konuşun... allah yardımcınız olsun
- +1 yıl
Bunlar mesele değil ufak tefek şeyler. Bunlara takılma sen dediğim gibi sakin olduğunuz bir zaman saygılı bir şekilde ( o da ) konuşun. Nedir problem koyun masaya fikirlerinizi isteklerinizi bir birinize beyan edin.
Anlaşamadığımız şeyler olabilir ama bu yatakları ayırma anlamına gelmez. . İş yataklatı ayırmaya gelirse dah da ilerler o yüzden o dereceye getirmemek lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama oldu maalesef ve böyle de devam ediyor
Soran+1 yılKonuyla alakasız yorum yapma
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Aferin devam edin soğukluk girsin ayrılırsınız bu gidişle.
04 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz öyle olur mu. hiç bir şişe şarap alıp gelip gönlünü almıyor mu?
010 Yorumla
SoranŞarap niye 😄
- +1 yıl
Romantizmi simgeler. cinsel istekliliği arttırır. stresi yok eder gevşetir.
- +1 yıl
@Yorgun29 düşer. 1 şişe rakı içersen düşer ama bir kadeh şarap içersen piyasada ki en iyi enerji içeceğinin 3 katı enerji verir.
Soran+1 yılHaramın kârı olmaz.. bu konu da kapansın..
- +1 yıl
@Yorgun29 evvela alkolün içinde ki enerjiyi sen araştır.
- +1 yıl
@Yorgun29 içki ve seks adlı siteden araştırabilirsin bir de akşamdan kalma isen çok içme.
Camdanmisiniz arkadaş ne cok kiriliyorsunuz. Uzat uzat 1 ay filan sonra niye soğuduk dersin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok soğudum zaten.. evin içinde sesine bile tahammül edemiyorum artık..
Ah bu gurur var ya ölüm gelince basa her şeyin boş olduğunu anlamıyor insanlar halbuki 2 saniye sonra kimsenin yaşayacağınin garantisi yokken bir de
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılkocalarınıza vermiyorsunuz sonra gidip verecek birisini bulunca kabahat adamlarda oluyor...
016 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma.. onu yapacak adam zaten e Allahtan ne kitaptan haberi vardır.. umrumda olmaz
- +1 yıl
çoğu ciddi sonuç saçma başlangıçların eseridir... bilmem anlatabildim mi?
Soran+1 yılHerkes kendisine yakışanı yapar..
- +1 yıl
sende kendine yakışanı yap uzatma bu soğukluğu bence, zamanla pişman olursun fakat dönüşü zor olur kanımca...
Soran+1 yılO barışacak, başka yolu yok..
- +1 yıl
inşallah düşündüğün gibi olur...
Soran+1 yılHayırlısı.. tiksindirdi beni kendinden
- +1 yıl
bak dediğime kendin geldin soğukluk girmiş bile sana...
- +1 yıl
ciddimisin?
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
özelden yazsana...
- +1 yıl
ne yapmaya çalıştığını bilemem ama aranıza ciddi şekilde soğukluk girmeye başlamış.. çocuk var mı bu arada?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
kaç yaşında?
+1 yılAkşam kavga eder sabah muhteşem bir özğr sevişmesi yaşardım
00 Yorumla
+1 yılBunun ileride zararini gorursun.
Birakin inadi ve normale dönün.
Vr mutlu olun InşaAllah03 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda da görüyoruz zaten.. ilk kez böyle oldum yüzünü görmek istemiyorum..
- +1 yıl
Ya olur arada
1 hafta cok.
3 gunu gecmesin.
Bir yemek hazirla gonlunu al..
Yaklasmazsa vebal onda kalir
Evlnirsem nolursa olsun kocamdan ayri yatmam
09 Yorumla
SoranÖyle demeyle olmuyor maalesef
Soran+1 yılVurdu ne yapabilirim
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. 8 senedir ayri yatiyorum 😂😊😂
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden adım atmıyorsun
Soran+1 yılKötü olmuş.. peki boşanma sonrası gerçekten mutlu musun, yoksa keşke biraz sabretseydim diyor musun
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten
Soran+1 yılNe yapmaya çalışıyor sence böyle yaparak
+1 yılYıllardır ayrı yatıyorum
025 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
- +1 yıl
9.5 yıllık
Soran+1 yılAynı evde yaşıyorsunuz ama dimi
- +1 yıl
Evet tabiki çacuğumuz var
Soran+1 yılNeden adım atmıyorsun
- +1 yıl
Niye atayım o atsın evliyim ben zaten zindana girmişim çok da umurumda ister gelir isterse gelmez keyfi bilir
- +1 yıl
Sende çok uzatmışsın
Soran+1 yılSevmiyor musun artık karını
- +1 yıl
Bu cevap kadinlara ayri yatilinca
Sonucu nereye varir bilmeleri acisindan
Onemli.
Kardes sanada geçmiş olsun - +1 yıl
Yoo severim ama arzulamıyorum artık. Benim için undan sonra hayat nefes alıo vermekten ibaret sadece çocuğum için yaşıyorum
Soran+1 yılBende çocuğum için
- +1 yıl
sen isteyerek uça uça evlendin ama ben bunları tahmin ediyordum evlenmek de istemiyordum ama ailem yaşim 30 oldu diye çok ısrar etti mecbur kaldım
Soran+1 yılHımmm.. yok ya biz birbirimizi çok seviyorduk.. ilk kez sevgimi bitirdi
- +1 yıl
Olabilir bu gün biter yarın dolar. siz kadınlar kocalarınızı sevrsiniz öyle ya da böyle
- +1 yıl
Hayırlı olsun gercek evlilik başlamış kaç yıldır evlisiniz.
- +1 yıl
Birbirinize öyle şeyler yazarak işi daha zora sokuyorsunuz. Biriniz alttan alsa sıkıntı geçer. Öyle yapmayın yazık.
Soran+1 yılGerçek evlilik derken?
- +1 yıl
Cicim ayları bitmiş gerçrk evlilik başlamış
- +1 yıl
@Yorgun29 aynen..
Soran+1 yıl@Yorgun29 bunu kavga ettiğimizde hep yapıyordu ama
+1 yılhiç ayrı yatmadım yatmamda
00 Yorumla
+1 yılSenn eşini tanıyorum ben
07 Yorumla
SoranKimmiş
- +1 yıl
Bende kalsın ama yakında karıya gider
Soran+1 yıl😄😄😄
- +1 yıl
Öyle konuşuyordu sen gül
Soran+1 yılTamam 😄
- +1 yıl
Bişy konuşmm lazım tkp edermisn
Soran+1 yılİşine bak..
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Aranız açılır ama böyle devam etmeyeceksin heralde
07 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değil.. zaten yeterince açıldı..
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmak isterseniz dinlerim Hanımefendi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşalımmı ama olmaz bu kadar
00 Yorumla
+1 yılYatmak istemezdim ayrı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçççç
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç ağır kavgalarınız olmadı mı
Cevap sahibi+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılüç yıllık evliyim daha olmasın inş
+1 yılTecavüz kaçınılmaz:)
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Zorla bipecek seni:)
+1 yılEşim yok teyze
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvli değilim
00 Yorumla birgün bile yatmam
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım