Uzun süreli ilişkilerde sevgililer değişir mi yoksa hala ilk günkü gibi mi olur olmalı?
Görüşmeye başladığınız ilk zamanlar gibi hissediyor musunuz?
Görüşmeye başladığınız ilk zamanlar gibi hissediyor musunuz?
Uzun süreli ilişkilerde sevgiliden çok iki yakın arkadaş gibi olmaya başlıyorsun.. karşı tarafı daha iyi tanıdığın İçin neleri sevdiğini ya da nelerden hoşlanmadığını kolaylıkla anlayabiliyor insan. Bu da yaptığı şeyleri olgunlukla karşılamamızı sağlıyor..
Hayır ilk zamanlarda olduğu gibi olmuyor heyecanı kalmıyor ilk baştaki heves falan azalıyor kanka gibi değilde bir çok şeyi paylaşabileceğim bir arkadaş gibi oluyor
Aynı hissediyorum ama kanka ayağı da oluyo artık herşeyinizi biliyorsunuz ama heyecan hala var mesela. Bu çok değişik bişey her zaman denk gelmez
Hiçbir ilişki ilk günkü gibi olmuyo maalesef
Cevap
14Cevap
Sevgili olmak kadar sırdaş arkadaş olmakda önemli ama kankaya bağlamak tehlike arzediyor bence😕
Sevgide netlik ve karşılıklı olgunluk varsa olumlu yönde evet
Uzun ilişkili sevgilim olmadığı için bir şey diyemiyorum :)
Saygı ve seviye sınırı aşılırsa bu gibi şeyler yaşamak maalesef mümkün olabiliyor..
belli bir yerden sonra kankaya bağlanıyor. emin ol daha zevkli
kankaya bağlayınca ilişkinin formu değişiyor demektir... reele dönüp sevgili modunu kapatmak lazım...
Ben bir zaman sonra hacı demeye falan başlıyorum o yüzden hiç gerek yok böyle şeylere
6 senedir ilk gün ki gibiyiz :DD
reis i nasıl oluyor ya
Valla başkan en baştan beri hiç kasmadık en doğal halimiz ile tanıdık birbirimizi. Bu doğal halimizi hiç bozmadık. Sosyal çevremiz çok iyi. İlk gün ki gibi devam ediyoruz. Birbirimizi kurmadan yıpratmadan. Sorunlar olmuyor mu oluyor tabi ki. Bir taraf alttan alarak çözüyoruz bu durumları da.
İnsan sıkılabilir belki bilmiyorum
Nasıl başlarsan öyle gider
Değişirler hele de yaş küçükse
Bu size bağlı işinizi bilirseniz olursunuz
Sevgili isleri bu devirde sacma bence
Evlilikte de o hale geliyor
karakterlere baglı
sevgili olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar