Sevgilim yalan söyledi ayrıldık, lütfen yardım edin.

Sevgilimle 1 yıldır çıkıyoruz, gelecek planları yapıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz. O bana çok değer veriyordu ve her istediğimi yapıyordu ve askere gitmek için memleketine bile gittik.

Fakat o süreçte askere gitmemiş ve beni kandırmış ve ayrıldık erkek arkadaşım kendi bitirdi açıklamadı askerdeyim dedi, fakat ailemde belge bekledi durdu. Sonra 2 ay sonra yavaş yavaş barıştık. Ailemden geldi özür diledi ve barıştık.

Tekrar şiddetli bir şekilde sevmiştik biraz sevişme yaşadık ve yine bana bir gün ben hiç askere gitmedim dedi ama sebebini açıkladı, fakat ben yediremedim bana yalan söyledi diye, ayrılalım dedim ve durumumu çözemiyorum.

Yanlış mı yaptım, lütfen yardım edin?
Güncellemeler
+1 yıl
Tam tarihler belli oldu ailelerde söz nişan tarihi. bir anda beni arayıp böyle deyince şok oldum ve şaşırdım akşam da babamı aradı nokta koyalım devam edemiyoruz dedi. Sizce ne durumdayım kendimi çözemiyorum ve ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
aslında bana herşeyini anlattı neden gitmediğini, neden gidemediğini. sakla bu sırrı dedi ama ben saklamadım ve aileme anlattım. kendi ailesinden bile gizlemiş
Sevgilim yalan söyledi ayrıldık, lütfen yardım edin.