+1 yılBak sana ne dicem canım. İnşallah bu yorumumu önemsersin. Aynı olay bundan yaklaşık 4 sene benim de başıma geldi. bir kız sürekli bana bakıp duruyodu. Önemsemedim ilk başta baya da güzel bir kızdı çunkü. Dedim ne alaka. Ama bir değil iki değil hala aynı şeyi yapmaya devam ediyordu. Bende aynı senin gibiydim. Erkeksiyim diyosun ya öyle iste. Benimlede dalga gecerlerdi hep. Hic erkek arkadasim olmamisti ama escinsel olucagimda hic aklima gelmezdi. Sonra bu kızla birlikte bende bu oyuna dahil olmaya karar verdim. O ne yaptiysa bende aynisini yapmaya karar verdim. Okul bitine kadr böyle oldu. Sonra ne oldu biliyo musun. Bu kiz taşındı ve gitti. Bense bunu sosyal medya hesabinda gördüm. takip ettigim icin ekli falan degildim. Zaten hic de konusmazdi dürekli bakıp dururdu. Gozlerimin icine icine. O gittikten sonra anladim herseyi escinsel oldugumu, bu duygularimin sebebini ve ona olan aşkımı. O napıyodu biliyomusun? Erkeklerleydi. Yani ben herseyi kendim yasadim sanki. Neysi o yasananlar. Ne kdr aptalca dimi. Ne kadar da aptalım. Simdi ne biliyo musun onu hala unutamadim. Ailem herseyi ögrendi. Onun yüzünden hayatım mahvoldu. Escinsel olmasaydim kızları sevmezdim, güvenmezdim zaten. Guzel olanin hemen g*tü kalkıyor, kendini bisey sanıyor.
Sende belki neyi görmek istiyorsan onu görüyorsun. Bırak ne yaparsa yapsın. Seni gercekten seviyorsa gelir söyler zaten. Utanmaz veya cekinmez. Bakma sen ina sana bakiyo falan diye. Eger sonunun hayal kirikliği olmasını istemiyorsan.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle burdaki o. rospu çocuğu hıyar erkeklerin adice yorumlarını kafana takma. o kızı da bence ciddiye alma. eger sana ilgisi varsa zaten yakinlasmaya çalışır. sonra açılıp üzülme derim. onu da takma kafana.
010 Yorumla
Soran+1 yılUzaktan eyleniyomu dersin
Cevap sahibi+1 yılAmacının ne olduğunu bilemem ama sana yaklasmadiysa uğraşmaya değmez.
Soran+1 yılVazmıgeçeyim dersin
Cevap sahibi+1 yılSallama bence. seviyorsa gelir yakınlaşır.
Soran+1 yılOzaman neden bu tepkileri veriyı
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ama oluruna bırak.
Soran+1 yılNasıl tepki vermeliyim
Cevap sahibi+1 yılGörmezden gel. yakinlasirsa da sende yakinlas.
Soran+1 yılÖzelden mesaj atarmısın
Soran+1 yılSen bana mesaj atarmısın
Kadinsi şeylerle ilgilen bu kafa yapisinda devam edersen hormon dengen iyice bozulacak. Daha erkeksi hissetmeye baslayacaksin. Ama sorun su ki kendine testesteron bile enjekte etsen sen bir kizsin alt yapın bu. Olmadigin bişey olmaya çalışma. Üstelik müslüman olduğunu düşünüyorsan bu fikri düşünmekten bile korkmalisin.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi şeyler müslüman ım ama elimde değil
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Senden böyle cahil cahil konuşma canım madem bilgin yok kes sesini o senin dediğin gibi kolay bir şey değil kimse karşı cins ile sikismek zorunda değil
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oyunda olabilir dikkat et
024 Yorumla
Soran+1 yılAma beni görünce heyecanlandığını hissedebiyorum
Soran+1 yılBilemiyorum oyunmudır sence
Soran+1 yılDaha önce biseksüel muhabbeti vardı ama neden böyle bişe istesin
Soran+1 yılDaha önceden bişe olmadı uzaktan
Soran+1 yılBu kız önceden sürekli kaba davranıyordu yani tek bana değil herkese kaba konuşurdu
Soran+1 yılKonuşamam Baksan oyun diyosun
Soran+1 yılİyide kızla selamşmıyoruz bile konuştuğumuz zaman hiçbirşey yokmuş gibioluyo. Benden kalem falan istemesi gibi
Soran+1 yılKonuşmak dişinda ne yapabilirim
Soran+1 yılYa o beni bekliyor sa
Soran+1 yılİşte diyorum ya uzaktan nasıl olumlu mesaj verebilirim
Soran+1 yılYa senle özelden konuşabilirmiyiz
Soran+1 yılSence bu hareketleri neyi gösteriyor
Soran+1 yılSen bana mesaj atarmısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılO da manyak, sen de. Olum kendinize gelin, bir oturup düşünün.
Böyle saçma işlere kalkışmayın, bu hayasızlıktır.
Sen erkek seveceksin, kadınsın. Erkek de seni sevecek, başkalarına odaklanma.02 Yorumla
Soran+1 yılPKI yorum una teşk.
- +1 yıl
PUAHSHAHHS cahil
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılNe günlere geldik be biz lisedeyken sevgilim var demeye utanırdık millet biseksüelim diyor arkadaşlarına açıkça 😂
016 Yorumla
Soran+1 yılBen hayatım boyunca sır gibi saklamışımdır. Toplum baskısı yüzünden zaten hep dışlandım söylersem daha çok dışlanmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Valla ne diyebilirim ki kimse eşcinsel olmaz istemez di Emin’im saygı duyuyorum ama bu devir de biraz özenile ye başlandı bu tarz durumlara ve eşcinsellik ya hormonel dir onun da tedavisi mevcut diğeri psikolojik tercih
Soran+1 yılİnanın bana bana elimde olan Bisey değil ve bende bu durumdan memnun değilim bunalıma girip bir gün boyunca aileme konuşmadığım ve ot gibi davrandığım günlerde oldu ama bazıları dediğiniz gibi bu olayı dalgaya almaya başladı ve bu alay belden aşağı karşılanmaya başladı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım edin
- +1 yıl
Canım mutlaka psikolojik tedavi şart. Benim yakın arkadaşımın kuzeni de eşcinsel olduğunu düşünüyordu 5-6 aylık bir tedavi sürecinden sonra şu an çok mutlu hatta kız arkadaşı bile var. Benim için insan iyi ya da kötüdür ayrım yapmam. Ama doğanın dengesine ters bir durum bunu sen de biliyorsun
Soran+1 yılTavsiyen için teşekkür ederim ama bunu. Hastalık olmadığı nı söyleyen insanlar ve doğal olduğunu söyleyenler kafamın karıştıryor
- +1 yıl
Canım doğrular insanların ahlaki yaşantısına göre değişiyor daha doğrusu işine geldiği gibi yorumluyorlar. eşcinsel düşüncelerim oluşumları var mesela çocukken tacize uğrayan şiddet gören bireyler de olma ihtimali yüksek. yani ne yaparsan et işin sonu psikolojiye varıyor
Soran+1 yılHayatımda hiç öyle vakalar olmadı zaten dediğim gibi doğuştan ama kafam çok kötü karıştı
- +1 yıl
Hormonel de olabilir erkeklik hormonun fazla salgılanıyor olabilir
Soran+1 yılGaliba ama ben hoşlanıyorum değişiceğimi düşünmüyorum ya da bana öyle geliyor
- +1 yıl
İnancın varsa eğer bedeli olduğunu unutma. ben müslüman olarak görevimi yapıp uyardım seni gerisi sana kalmış
Soran+1 yılOnu kendimden nasıl soğuturum
Soran+1 yıl@andsowe mesela ona çarpsam sonra kötü bir sözsöylesem olurmu dersin
Soran+1 yıl@andsowe çok teşekkür ederim :)
+1 yılSinemaya gitme teklifi et,
Kaybedenler kulübü var seanslarda şu an, güzel film.01 Yorumla
Soran+1 yılFilm tavsiyen için teşekkür ederim ama kızla selamlaşmıyoruz bile herşey uzaktan oluyo
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ondan hoşlanmıyorsun ama birşeyler yaşamak de istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılGaliba tam olarak bu durumdayım ne yapmalıyım lütfen biri yardım etsin
Soran+1 yılAslında bu tarz cinsellik muhabbetleri bile mi demi bulandırır yani duygusal bir şeyler yaşamak isti yo olabilirim ama o her fırsatta başkalarına cinsellik muhabbetleri neden bahsediyor yani bana o gözle bakmasınıda istemem
Soran+1 yılİşte diyorum ya ben o tarz şeyleri sevmiyorum yani olacaksa bile bana k gözle bakmasını istemiyorum
uzak dur lezbiyenlik çok saçma annen lezbiyen olsaydı sen olmazdın
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında kendimden de emin değilim kızlardan hoşlanıyorum ama cinsel ilişki muhabbetleri mi demi bulandırıyo duygusal olarak hoşlanıyorum
Hala bakıyorsan yorumlara bana mesaj atsana ne olduğunu biliyorum be merak etme lez değilsin
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu hoşlanma aşk anlamındamı yoksa cinsel bir çekimmi
010 Yorumla
Soran+1 yılBe. Hoşlanıyorum ama o her fırsatta cinsellik muhabbeti açar
Cevap sahibi+1 yılsende cinsellik isteği yok mu ona karşı
Soran+1 yılBilmiyorum sadece ona sarılsam sabaha kadar dururum hoşlanıyor um
Cevap sahibi+1 yılsende hem aşkı hemde cinselliği bir vüdutta bulma isteği var. birde vücudunu incelemek istiyorsun onun
Soran+1 yılBunun farkında değilm yani
Cevap sahibi+1 yılfarkındasın ama kendine itiraf etmekten çekiniyorsun
Soran+1 yılGaliba tam olarak bu durumdayım ne yapacağım?
Cevap sahibi+1 yılalsında bir kez olsa ona yaklaşmak onunla aynı yatakta olup ona hükmetmek ve sonrasındada tatmin olup sarılmak uyumak istiyorsun. ama önce kendine itiraf etmelisin. bence o kızda seni arzuluyor. fiziği falanmı dikkatini çekiyor
Soran+1 yılHayır o kadarda güzel kız değil ama ondan hoşlanıyor um yani duygusal bişey hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılseninki bir merak. Konuşalımmı stersen
Hareketlerine dikkat et eğer anlattıkların gibiyse yanlız yakaladığında çek tut öp
129 Yorumla
Soran+1 yılOkadar basit değil başka bir yolu yok mu
Soran+1 yılRezil etme derken yani sınıfında kız gibi davranan hatta okulda kız gibi davranan larda var ve hatta hatta takıldığı kişide erkeksi davranıyor ve onlarla iyi anlaşıyo bitek benimki rezil etmeye çalışıcak dersin?
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ediyorum ama ben onla konuşamam yani cesaretim yok eğer onunda yoksa böyle beklicezmi
Soran+1 yılLütfen ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Soran+1 yılReddedilmekten var yani hoşlanıyor ama ya reddederse
Soran+1 yılAslında hoşlanıyor um ama sadece bu hareketleri devam ediyor yani dediğin gibi ilk adımı o atarsa cesaretini topla ya bilirim ama ona ne cevap vereceğimide bilmiyorum eğer onu reddederse onunda kalbi kırılacak
Soran+1 yılKarşısında kalp krizinde n küt diye gitmezsem ondan cevap alırım
Soran+1 yılÇok zor ya of
Soran+1 yılBen galiba ilk defa karşılıklı birşeyler yaşıyorum tecrübe sizi m
Soran+1 yılİnanç derken ben hoşlanıyorum ama o sürekli başkalarına cinsellikten bahsediyor ve bana bu hareketleri yapıyor bazen inanasım da gelmiyor ama karşılıklı birşeyler oluyo
Soran+1 yılKullanıyomu dersin
Soran+1 yılNe gibi sonuçlar
Soran+1 yılOdqa hoşlanıyomudır
Soran+1 yılKimisi oyun diyo kimisi git konuş ne yapabilirim ya of
Soran+1 yılMantıklı
+1 yılŞu an durum ne? Oldukça merak ettim, benim kızımda benzer şeyleri şu an yaşamakta.
00 Yorumlakız kızdan hoşlanıyorsa kıyamet kopuyor demektır D::D.
00 Yorumlakol kola gezin. dönerciye gidin. iskender yeyin.
00 Yorumladirek cehennem sakın onunla ilişkiye giriyim deme
05 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın duyguları elinde olan bir şey değil
Soran+1 yılDuygu yoj
Soran+1 yılUmarım
- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor musun bundan emin ol
020 Yorumla
Soran+1 yılAslında dediğim gibi ondan nefret ediyodum ama sürekli onu düşünüyorum nasıl oldu bende anlamadım kafam çok karışık ve bu hareketleri 2 aydır tekrarlatıyo
- +1 yıl
Başbaşa kalmayı dene
Soran+1 yılBaşbaşa kaldığımızda hoşlandığımı belli etmekten de korkuyorum ama bir keresinde konferans salonunda onun koştuğu nun hemen yanı boştu ve benm arkadaşlarım onun yanı boş olduğu için oraya oturma da ısrar etti (arkadaşlarımın bir şeyden haberi yok) ama ben başka koltuğa geçmekte ısrar etmiştim ve başka koltuğa oturdum yani galiba biraz belli ettim. Ondan kaçmayada çalışıyorum
- +1 yıl
Kaçma rahat ol
Soran+1 yılKaçmasam utançdan domates gibi kızarırım kaçsam yine hoşlandığımı belli ederim ve galiba ediyorum da ne yapmalıyım oda bundan cesaret ali yo olabilir
- +1 yıl
Oluruna bırak utanmak kötü bir şey değil
Soran+1 yılAma ben hep utanmaktan kaybetmişimdir
- +1 yıl
Utanmak kötü değil sen onu seviyor musun lezbiyen olmakta kötü bir şey değil ki
Soran+1 yılKeşke toplumda öyle düşünse ama hastalık ve sapkınlık gözüyle bakılıyo ve ben kendimden her aynaya baktığımda utanıyorum bazen sormuyo değilim kendime sapıkmıyım ben DiyeDiye ama kendimden bile cevap alamıyorum
- +1 yıl
Olur mu öyle şey lezbiyen olmak kötü değil ve bu senin tercihin kim karışır
Soran+1 yılİşte bak sende tercih diyosun ama inanın böyle olsun istemezdim
- +1 yıl
Aslında bu bir yönelim sen lezbiyen ol ya da olma vicdanın rahat etsin başbaşa kal ve konuşun
Soran+1 yılBaşbaşa kalmayı denicem ama o arkadaşınada bahsetmiş galiba ama ben arkadaşlarıma bahsetsem dışlanma korkusud a var
- +1 yıl
Saygı duymak gerek ama insanlara yanlış geliyor
Soran+1 yılKafam çok karışık ona nasıl uzaktan mesaj verebilirim
- +1 yıl
Göz temasıyla
- +1 yıl
Yorumlardan mı konuşalım her şeyi
Soran+1 yılÖzeldende olur
Soran+1 yılBuradan konuşadabiliriz
- +1 yıl
Takip edersen yazabilirim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAkisina birak inceldigi yerden kopsun :)
07 Yorumla
Soran+1 yılOkadar basit mi
- +1 yıl
Ama engel olamiyosun sanirim kendine
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Napicaksin ozamn birak akisina bir bak neler olucak
- +1 yıl
Ona gore hareket edersin
Soran+1 yılDenicmm
- +1 yıl
Bakalim nasil olucak
Valla hacı mesafe koycan uzak durcan baska nolcak
017 Yorumla
Soran+1 yılMesafeli yim zaten sadece bir keresinde arkadaş ortamında yanıma gelip (bir arkadşımda var) sadece biseksüllik ve cinsellik hakında konuştu ben pek bu muhabbetleri girmedim yani sadece dinledim
Soran+1 yılCesaretin yok
Soran+1 yılCesaretim*
- +1 yıl
Niye yav seni yicek degil ya bak deki hani normal degildir boype sey kimse boyle anlayisla yaklasmaz ben sana kizmim iste bu durumunada üzulyom de ha baska insalarla olmak istersen ola bilirsin senin gibileri budurundan hosnut insanlarla yapa bilirsin ama ben boyle olamam bidaha bu konju hakkinda konusmasak iyi olur de
Soran+1 yılAma ondan hoşlanıyor um
Soran+1 yılUzakmı duruyım
Soran+1 yılBaşka çare yok mu
Soran+1 yılKötü biri değil sadece hoşlandığını fark ettim yani dert etme sebebim yok
Soran+1 yılZor
Soran+1 yılO unuturmu
oluruna bırak nolcakki olaiblir bu durumlar
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim
yürü git işine
06 Yorumla
Soran+1 yılSen gitti örnek alalım
Soran+1 yılBuda sitenin özel seçeneği salak kardeşim benim hadi sen işine bak
- +1 yıl
gercek hayatta eziklenen kisiler sanal alemde aslan kesilmeye calisiyo ahahhahahs
Bulusun sewisin :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi aklı belden aşağı çalışan insanlar neden varki
Ama şu kesin birşey ki sizin duygudan hiçbir haberiniz yok
Soran+1 yılYardımcı olsan daha makbul geçer
+1 yılLez misin
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece kızlardan hoşlanıyor um lezbiyenlik tabiri bile ürkütüci gelio
- +1 yıl
Ama lez demiyo buna kurtulabilirsin bundan
Soran+1 yılNasıl yani değilmiiyim
- +1 yıl
Ya artık lez liğe adım atıyorsun ama kurtarabilirim seni
Soran+1 yılYalnız doğuştn beridir böyle:(kurtarırmı dersin
- +1 yıl
Vala ben bir pisikoloğum bazen bu durumda geldiler şimdilik iyiler
Soran+1 yılİyi kurtar bakalım
Soran+1 yılNe yapmam gerek
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!