Ben bir kızım ve bir kız benden hoşlanıyor galiba bende ondan ve neyapmalıyım hiçbir fikrim yok?

Öncelikle merhaba. Ben kendimi bildim bileli hareketlerim tavırlarım erkeksi (konuşma tarzın hariç) yani düzelmeye çalıştım ama olmadı küçükken benimle erkek fatma diyerek alay edenlerde oldu bu sebepten dolayı ortaokula kadar hep içime kapanık utangaç bir çocukluk geçirdim şu an sa lise dönemimdeyim. Ve galiba bir kız benden hoşlanıyor hareketleri vs.. Mesela onu bana bakarken yakaladığımda hemen kafasını çeviriyor. Ben sınıfa girdiğimde arkadaşlarıyla bağıra bağıra konuşuyor. Sınıfta onun arkasına veya yakınlarına oturduğun zamanlar (ondan hoşlandığım için) arkadaşıyla kağıt ile mesajlaşıyor, biranda saçma sapan hareketler yapıyor. Mesela birgün bahçeye çıktığımda bankın arkasından gizlice beni izlediğini fark ettim (yani saklandığını sanıyordu) ve bu aralar yüzüme yüzüme çekinmeden bakıyor. Ve daha çok örnekler var. Kafam çok karıştı ben. Ondan hoşlanmıyordum hatta en uyuz olduğum kız oydu. onun hareketlerini anlamaya çalışırken bende hoşlanmaya başladım Ve kendi arkadaş çevresinde hep biseksüel olduğunu söylüyor. Sizce neyapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Birde bana bakmak için kafa çevirme açısıda kullanıyor aslında benden hoşlandığında. Eminde değilim
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce hoşlanıyor mu
Ben bir kızım ve bir kız benden hoşlanıyor galiba bende ondan ve neyapmalıyım hiçbir fikrim yok?