Arkadaşlar merhaba, erkek arkadaşım sürekli ayaklarımla oynamak istiyor. Ama sürekli. Çok güzel olduklarını söylüyor. Ojesiz gezersem kızıyor bana. Ona bu konuyu açtım, bana inanmıyorsan arkadaşlarına sor dedi. Sizce ayaklarım güzel mi? Nasıl olmalı güzel ayak? Sevgilimin bu ilgisi normal mi? Fotoğrafları o çekmişti zamanında.
Erkek arkadaşımın ayaklarıma karşı aşırı ilgisi var. Nasıl davranmalıyım?
Ebru ayakların çok güzelmiş. Ben de ojesiz ayağa ilgi duyuyorum ama ojeli de olsa fena olmaz. Ayakların güzel ki adamı etkilemişsin. Kim bilir tadı nasıldır? Ben tahrik oldum. Bu arada alttaki daha güzel. 😄😄
Ayak fetişi değilim ama ayakların güzel baya... Fakat bence oje sürmesen daha güzel görünebilirler. Onun haricinde gayet iyi ayakların ve bakımını ihmal etme... Topuklarını özellikle.
Sanmıyorum öyle olsa oynamakla kalmazdı sadece ayaklara özel ilgisi var demekki.. Bende de var bu durum.. Fetişistler güzel ayak gördüklerinde dayanamazlar ve yalamaya emmeye başlarlar... yüzlerine sürmek isterler acayip bir şey onların ki.
Oda olabilir... Bizde ayak fetişistlerine pek iyi gözle bakılmaz.. Sapık der herkez. Oysa güzel ayakları olan bir kadına sahip olmak iyidir... İzlemesi bile keyif verir..
Ayakların gayet güzel. Ayak fetişisti olduğunu düşünmüyorum sevgilinin. Sadece ilgisi olabilir ben de çok sevwrim fakat fetişist değilim mesela. Bir ara konuyu açmayı deneyebilirsin belki